- 27 Eylül 2017
- 559
- 344
- 53
- 41
- Konu Sahibi Latinachica
-
Kendini sev fondöten renk acıcı kozmetik kullansanBunu mu kafaya taktin yas kac demeyin. Zira ergen falan degilim yetiskin biriyim
ama evet derdim bu
Zihnimde esmerligime laf edilince alt metnini cirkinsin olarak yorumluyorum.
Ilginc ki ne kadar esmer oldugumu bilmiyorum. Yani esmerim ama demekki ayirt edici bir ozellik olacak kadar esmerim. Bu kadar lafi yapildigina gore ya da dalga gecildigine gore.
Bu yasima kadar epeyce laf duydum. Laf derken hakaret demeliyim belki. Irkci ve asagilayici soylemler. Yani iltifat etmek icin soylenmedigi cok acik.
Daha biraz once ana baba bir yani kardes denilen kisi tarafindan dalgaya maruz birakildim. Abla degil dusman gibi bana. Bu yasa kadar surekli kusurlarimi yuzume vuran surekli eksik arayan biri oldu. Abla gibi hissetmiyorum. Su an gercek manada icimden nefret duygusu yukseliyor.
Ozguvenimse yerle bir...
Yalnizsam begenilmiyorsam bundan heralde diye dusunuyorum artik.
Maksat sadece icimi dökmek. Kalbim cok kirildi sanirim
Antalya’da da benzer durum. Kumralım beyaz tenliyim. Antalyalılara sorarsan sarışınımdırSimdi profilinize baktim da, Antalyada yasayip bunu dert etmeniz hele hic olmamis
Doguda olsaniz hadi bir parca anlayacagim. Cunku oradaki arkadaslarim bana "sen beyaz tenlisin, guzelsin"derlerdi. Yani onlar icin tek kriter beyazliktiki ben kumralim beyaz tenli bile degilim
Ablana mesafe koy kendini ezdirmeCogu kadinlar esmer olabilmek icin onca para harciyor solaryumlara .. bunlari düsünün ve rahatlayin :)
Ayda yilda bir goruyorum. Wp uzerinden ya da sosyal medyadan yazismiyorum bile ablamla. Ama biraz once geldi catti o ayda yilda bir gorusme. Ve bana soyledigi sey bu. Bir tek boyuna posuna bakmadan mi soyluyorsun bunu diyebildim. Yarim dunya olmussun demiyorum durup dururken mesela ben. Cok ofkeliyim gercekten aile baglari olmasa uzunca bir sure ayni ortamda bile bulunmamİnsan kendisinde hissetmediği bir duyguyu karşısında bulamaz. İçinin çirkinliğidir. Affet onu, ve enerjini böylesini emen insanlardan uzaklaş kuzum. Görmedim seni ama eminim çok güzelsindir, ben bayılıyorum inanki:)
Bu yazi bana miydiAblana mesafe koy kendini ezdirme
Ablana mesafe koy kendini ezdirmeKendini sev fondöten renk acıcı kozmetik kullansan
İçindekini yansıt o böyle yapıyorAyda yilda bir goruyorum. Wp uzerinden ya da sosyal medyadan yazismiyorum bile ablamla. Ama biraz once geldi catti o ayda yilda bir gorusme. Ve bana soyledigi sey bu. Bir tek boyuna posuna bakmadan mi soyluyorsun bunu diyebildim. Yarim dunya olmussun demiyorum durup dururken mesela ben. Cok ofkeliyim gercekten aile baglari olmasa uzunca bir sure ayni ortamda bile bulunmam
Bende esmerim ve bunu çok seviyorum sizde sevin çünkü herkesin kendine has özellikleri var esmer olmak farklılık değil güzellik çirkinlik belirtisi hiç değil onun bunun lafinada takilmayn küçükken benimle de dalga gecerlerdi üzülürdum o Zamanlar şimdi ise bayılıyorum tenimeBunu mu kafaya taktin yas kac demeyin. Zira ergen falan degilim yetiskin biriyim
ama evet derdim bu
Ilginc ki ne kadar esmer oldugumu bilmiyorum. Yani esmerim ama demekki ayirt edici bir ozellik olacak kadar esmerim. Bu kadar lafi yapildigina gore ya da dalga gecildigine gore.
Bu yasima kadar epeyce laf duydum. Laf derken hakaret demeliyim belki. Irkci ve asagilayici soylemler. Yani iltifat etmek icin soylenmedigi cok acik.
Daha biraz once ana baba bir yani kardes denilen kisi tarafindan dalgaya maruz birakildim. Abla degil dusman gibi bana. Bu yasa kadar surekli kusurlarimi yuzume vuran surekli eksik arayan biri oldu. Abla gibi hissetmiyorum. Su an gercek manada icimden nefret duygusu yukseliyor.
Ozguvenimse yerle bir...
Dalga konusu esmerligi mi mi. Pek sanmiyorum. Asagilamak ya da yermek icin soyleniyor benceSizi kıskanıyor olabilirler.
Aslında eminim çok güzelsinizdir. Annem de çok güzel bir kadındır, hele gençliğinde şuan çok ünlü olan bir isim bile annemle evlenmek istemiş de vermemişler. Sırf insanların şu kendileri gibi boş yorumları böyle hissettiriyor. Geçenlerde farmasi kataloğuna bakıyorum. Annem cilt rengini açacak krem var mı bakar mısın diye soruyor. Dünya güzeli kadını bile bana benzemediğini söyleye söyleye bu hale getirdiler. Dillerini koparmak istiyorum densizlerin. Böyle insanların laflarına itimat etmeyin işte. Ben beyaz tenli olmanın ne faydasını gördüm sürüyle cilt problemim var.Annenizi cok iyi anliyorum. Bu alginin oldugunu dusunuyorum beyaz tenli olmak guzel olmak demekken esmer olmak cirkin olmak ya da ne bileyim cok da hosa giden bir durumda olmamak demek.
Ben mesela esimin sarisin olmasini istiyorum galiba. Ki cocuklarimin beyas tenli olma ihtimali olsun en azindan diye:) cok komik ama oyle. Hele bir de hic alakasiz yorum yapilmasi yok mu
Kendi kaşına acımayın, madem o size durup dururken diyebiliyorsa sizde söyleyin. Onu onun silahıyla vurun.Ayda yilda bir goruyorum. Wp uzerinden ya da sosyal medyadan yazismiyorum bile ablamla. Ama biraz once geldi catti o ayda yilda bir gorusme. Ve bana soyledigi sey bu. Bir tek boyuna posuna bakmadan mi soyluyorsun bunu diyebildim. Yarim dunya olmussun demiyorum durup dururken mesela ben. Cok ofkeliyim gercekten aile baglari olmasa uzunca bir sure ayni ortamda bile bulunmam
Belki de Ablanız sizi acayip kıskanıyor ve kıskançlığını hassas olduğunuz noktanızdan yapıyorBunu mu kafaya taktin yas kac demeyin. Zira ergen falan degilim yetiskin biriyim
ama evet derdim bu
Ozguvenimse yerle bir...
Dalga konusu esmerligi mi mi. Pek sanmiyorum. Asagilamak ya da yermek icin soyleniyor bence
1.60 olursun bucur derler (ki uuniversitede duymuslugum varAntalyada yasamiyorum aslinda. Bir de bu var tabi. Dogulu sanilmam. Memleketimi söylediğimde oralilara hic benzemiyorsun denmesi...ve benim yine cirkinlik ya da olumsuz bir durum icinde oldugum algisinin tetiklenmesi. Bunu iltifat olarak soylemiyor kimse eminim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?