Derdim cok esmer olmak ve bununla dalga gecilmesi

Adamlar şarkı bile yaptı kız ' esmersen güzelsin ' diye gurur duy vallahi ben böyle melezimsi esmerlere bayılıyorum bence bi ayrıcalık millet para veriyor solaryuma. Gurur duy özelliğinin farkında ol eminim ki çikolata güzelisindir

Bence hiç kafana takma
bende bembeyaz tenliyim inan oda çok zor.
Makyajsız ölü gibiyim,Küçücük bir kıl çıksa bacağında tabak gibi ortada,bir yere carpsam morarir, o morluk geçene kadar yeşerir vs herkes sorar:)
uygun bir saç rengiyle güzel bir hava,kontrast yakalayabilirsin.
Bence senin iyi bir kuaföre ihtiyacın var.
İyi bir renk saçla olursun fıstık gibi Millet esmer olmak için bir dünya para harcıyor
yada güneş altında saatlerce kizariyor,kararana kadar akla karayı görüyor:)
Hemen kuaföre git,sonra gör bak kim güzelmiş:)

ben küçükken bana kara derlerdi, tenim o kadar esmer değildi ama saçlarım baya siyahtı. ayrıca evden içeri girmediğim ve güneşte oynadığımdan sürekli yanıyordum da. o zamanlar bana kara ablama da sarışınsın dediklerinden ben de çirkin hissediyordum çünkü öyle hissettiriyorlardı ve bilerek küçücük çocuğun psikolojisini bozuyorlardı ( YILAN AKRABALAR) : d

yılllar geçti devran döndü :d. şimdi ablamla yanyana gelince o esmer kalıyor, ay sen niye bu kadar beyazsın, hasta mısın? kesin kansızlık var vs. diyorlar. insanları anlamak zor, milletin rengine, sınav sonucuna, ailesine, işine gücüne her halta karışıyor bir de yorum yapıyorlar. hiç takmayın. beyaz olsanız da hasta muamelesi yaparlardı.
ayrıca sarışının adı esmerin tadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…