- Konu Sahibi Latinachica
-
Öyle bir elbise giyip saçlarımı sanırsam insanlar hakkımda kötü şeyler düşünür gibi gelir bana.Penelope cruz da esmerdi ama javier bardem gibi yakışıklı bir adami kaptiesmerlik eger itici bisey olsaydi solaryum icat olmazdi. Bence dezavantaj sandiginiz seyi avantajiniz haline getirin. En basiti bir dugune gittiniz. Kirmizi bir elbise icinde uzun saclarini savuran esmer bir kadin hangi erkege cekici gelmez ki
Arnavutlar beyaz ten hastasıdır. Ben buğday tenliyim. Kaynanam bu hep bir kusurmuş gibi yüzüme vurur. Bugday tenlisin der aşağılar gibi hissederim . Olumlu şeyler hissetmemEsmer olmak cirkinlik demek degildir ki
Esmerliginizin derecesini bilmiyorum fakat melez onca guzel varken hic takilmayin buna. Aksine teninize gidecek sac rengi ve makyajla esmerliginizi daha da ön plana cikarabilirsiniz
Öz ablanız... Çok mu beyazzzz?Ya durup dururken insan niye bundan bahseder ki. Bana yegenin tvde birini sana benzetti diye girdi lafa. Tvde ariyorlar bana gostercek. Ben de guzel mi cirkin mi dedim yegenime takilarak. O da bilmiyorum ama sana cok benziyodu dedi. Tarif ettirmeye calisiyorum anladim halbuki. Sonra yegenim dedi ki esmer degildi siyahtı. Annem teyzene benzemiyor mu dedi izlerken benziyor dedim dedi. Bir de esmer degilmis siyahiymis. Ablamda boyle gulerek tan tarif edemiyorum mahcup olurmus gibi bir ifade takindi. Yani benzettigi kisi afrikali bir siyahi flndi bence. Ve bu konusmayi ablamin baslatmis olmasi...enistemin yaninda. Niye yapar ki bir insan bunu. Su an dusununce ablamdan buz gibi sogudum. Zaten samimiyetim yok. Ama yabanci gibi geliyor
Herkes esmer olmak için uğraşıyo ya dalga gecenlere. Söyleyin sizde beni çekemiyosun çok güzelim deyin belliki sizin ten renginize sahip olmak isteten Kişiler bu yorumları yapıyor sizeBunu mu kafaya taktin yas kac demeyin. Zira ergen falan degilim yetiskin biriyim
ama evet derdim bu
Zihnimde esmerligime laf edilince alt metnini cirkinsin olarak yorumluyorum.
Ilginc ki ne kadar esmer oldugumu bilmiyorum. Yani esmerim ama demekki ayirt edici bir ozellik olacak kadar esmerim. Bu kadar lafi yapildigina gore ya da dalga gecildigine gore.
Bu yasima kadar epeyce laf duydum. Laf derken hakaret demeliyim belki. Irkci ve asagilayici soylemler. Yani iltifat etmek icin soylenmedigi cok acik.
Daha biraz once ana baba bir yani kardes denilen kisi tarafindan dalgaya maruz birakildim. Abla degil dusman gibi bana. Bu yasa kadar surekli kusurlarimi yuzume vuran surekli eksik arayan biri oldu. Abla gibi hissetmiyorum. Su an gercek manada icimden nefret duygusu yukseliyor.
Ozguvenimse yerle bir...
Yalnizsam begenilmiyorsam bundan heralde diye dusunuyorum artik.
Maksat sadece icimi dökmek. Kalbim cok kirildi sanirim
Canım sen bir psilolojik destek al bana kalırsa öGüven konusunda, kendini böyle boşuna yıpratma. Bende esmerim hatta en yakın arkadaşımda esmer bunun sorun edilecek nesi var insanlar bronzlaşmak için para döküyor ve ciltleri zarar görüyor maalesef! Aşırı rahatsızsan renk açıcı kremler filan var dermatoloğa gidip danışabilirsin ama ablandan niye nefret edeceksin senin kanın canın değil mi? Keşke bir kardeşim olsaydı tek çocuğum ben. Eminim gayette güzelsin ama hassas olduğundan öz güvenin yok bak mesela ben esmerim yazın hatta aşırı kararırım çocuklarla yaz boyu deniz kenarında ben ve arkadaşım bizi kardeş sanıp nerelisin dedklerinde suriyeli deriz biraz daha yanınca afrikalı olacağız deriz, roman kızıyız deriz eğlenir güleriz.esmerler avantajlıdır daima 50+ koruyucu gerekmez, güneşte ciğer gibi olmazsın. Sevdiğim çok arkadaşım var beyaz teninden kumral teninden muzdarip esmer olmaz gibisi yok diyen. Ne renk giysen yakışır yaz kış farketmez. Her kadın güzeldir her insanın saçı teni kaşı gözü kendine özeldir lütfen kendinle barış böyle şeylere hiç gerek yok yazık yok yere kendini üzüyorsun canım ya...Bunu mu kafaya taktin yas kac demeyin. Zira ergen falan degilim yetiskin biriyim
ama evet derdim bu
Zihnimde esmerligime laf edilince alt metnini cirkinsin olarak yorumluyorum.
Ilginc ki ne kadar esmer oldugumu bilmiyorum. Yani esmerim ama demekki ayirt edici bir ozellik olacak kadar esmerim. Bu kadar lafi yapildigina gore ya da dalga gecildigine gore.
Bu yasima kadar epeyce laf duydum. Laf derken hakaret demeliyim belki. Irkci ve asagilayici soylemler. Yani iltifat etmek icin soylenmedigi cok acik.
Daha biraz once ana baba bir yani kardes denilen kisi tarafindan dalgaya maruz birakildim. Abla degil dusman gibi bana. Bu yasa kadar surekli kusurlarimi yuzume vuran surekli eksik arayan biri oldu. Abla gibi hissetmiyorum. Su an gercek manada icimden nefret duygusu yukseliyor.
Ozguvenimse yerle bir...
Yalnizsam begenilmiyorsam bundan heralde diye dusunuyorum artik.
Maksat sadece icimi dökmek. Kalbim cok kirildi sanirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?