- 21 Temmuz 2012
- 895
- 243
- 323
- Konu Sahibi Munevvergul
-
Merhaba arkadaşlar; depresyon ile mücadele etmekten çok yoruldum. Yaklaşık 5 yıl önce başladı her şey. Kötü bir evlilik geçirdim ve boşandım. Çocuğum yok çalışıyorum. 30 yaşındayım. Majör depresyon geçirdim hala antidepresan kullanıyorum. Geçen 3 ay üst üste çok iyiydim atlattım artık diye sevinirken son 15 gün yine eve kapandım ve yatağa saplandım adeta. Bu illetten kurtulmak istiyorum. Her şey bana boş geliyor. İnsanlar, hayat her şey. İnsanlarla zorla konuşuyorum, konsantre olamıyorum hiç bir şeye. Zoraki yaşıyorum anlayacağınız. Ben eski ümitli, inançlı ben olmak istiyorum. Sizce ne yapmalıyım? Teşekkürler.
Spora da halim yok hiç.Spor spor spor. Hem fit olmak için, hem enerji için, hem mutluluk hormonu için, hem negatif enerjiyi atmak için. Ama spor salonuna yazılın, düzenli gidin. En iyisi yüzme
Spora da halim yok hiç.
Tek caresi yataktan cikmak.Hic zevk vermese bile normal rutin isleri yapmak gezmek ve gezmek biliyorum cok zor sadece yasayan bilir ama yapabilirsin sen direndikce o gucsuz dusecek.Suan beynindeki hormon seviyelerinde dengesizlikler var herseyi tekrar duzene sokmak icin mutluymus gibi yapiyorsun zorla kahkaha atiyorsun filan sacma geliyor ama beynine ben mutluyum diye sinyal yollamis oluyorsun.Lutfen eve kapanma benim eski bir konum var depresyonu yenme hikayemle ilgili istersen onu da bir oku canimMerhaba arkadaşlar; depresyon ile mücadele etmekten çok yoruldum. Yaklaşık 5 yıl önce başladı her şey. Kötü bir evlilik geçirdim ve boşandım. Çocuğum yok çalışıyorum. 30 yaşındayım. Majör depresyon geçirdim hala antidepresan kullanıyorum. Geçen 3 ay üst üste çok iyiydim atlattım artık diye sevinirken son 15 gün yine eve kapandım ve yatağa saplandım adeta. Bu illetten kurtulmak istiyorum. Her şey bana boş geliyor. İnsanlar, hayat her şey. İnsanlarla zorla konuşuyorum, konsantre olamıyorum hiç bir şeye. Zoraki yaşıyorum anlayacağınız. Ben eski ümitli, inançlı ben olmak istiyorum. Sizce ne yapmalıyım? Teşekkürler.
Münevver bir depresyon 5 yılda nasıl geçmez arkadaşım ta burdan bende bile sabır kalmadı kaç yıl oldu aynı konular. İstesen en iyi doktoru da bulabilirsin herşeyin yolunu yöntemini de bilirsin, okumuş etmiş akademisyen kadınsın bu nedir yahu hiç mi kendine saygın yok delirtme insanı gözünü seveyimKeşke boşanmasaydın madem bu kadar kötü olacaktın. Alt tarafı bir adamla evlendin yürümedi boşandın yüz yıl geçmiş aradan hala ‘merhaba ben münevver boşandım ve depresyondayım’
Neyin faydalı olduğunu bir bilsem bulup ellerimle götürürdüm. Bir doktor fayda etmediyse ikinci üçüncü dördüncü illa ki fayda eder yeter ki kararlı olunsun. Spor yapmaya bile niyeti yok ki ama münevverin, anca böyle konular açsın biz de ömür yettiğince yazalım.Böyle konuşmanın arkadasa faydası yok
Depresif olmasının altında belki baska seyler de vardır ama hiç doktora gitmediyse cok yanlış
Kesinlikle katiliyorum ilac+terapi ilacin faydasi cok ama terapi de sart yoksa ilaci birakir birakmaz nuks ediyor maalesefAntipdepresanların hiçbir şeye yaramayacağına 15 günde karar verilmez. O ilaçlar bir işe yarıyor ki varlar piyasada. ilaçlarınızı kullanıp terapi alın lütfen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?