- 29 Aralık 2016
- 202
- 1.201
- 63
- Konu Sahibi Munevvergul
-
Eski esim benim hayatima giren ilk insandi.. Oncesinde konusup görüştüğüm kisiler oldu ama sevgili sifatina gecemediler, isinamadim, cookk zor biriyim bu konularda.. O nedenle bazi seyleri icimden atmak cok zor oldu benim icin..Teşekkür ederim cevabın için, amin allah hepimizin gönlüne göre versin. 3 sene de uzun be lavanta. Bilmiyorum herhalde ben çekilecek bütün acıları ilişki içinde çekip herşeyi kafamda bitirip geride bıraktığım için böyle oluyor bende. Üniversiteden beri çok aşık olduğum ilişkimi bitirdikten 10 gün sonra eski eşimle flörte başlamıştım, önceki mesajımdaki çocukla da boşandıktan 6 ay sonra tanışmıştımuzun uzun yas tutamıyorum yeter çektiğim beh gencecik kızım ben diye ama öte yandan kolay flört etsem de derin duygusal ilişkilere kolay giremiyorum. Yüzeysel flörtler zevkli geliyor sadece kolay güvenemiyorum. Benimki de fazla hızlıdır belki de bilmiyorum. Şimdi sadece hayırlısı için dua ediyorum, şimdi olmuyorsa demek ki vakti vardır allah doğru zamanda nasip edecektir diye düşünüyorum.
Haklısın biraz zaman vermek lazım, insan hazır olduğunu düşünse de zihninin ruhunun temizlenmesi zaman alıyor. İnanç burada devreye giriyor işte, allah bizim için en hayırlısını bilendir ona sığınmak lazım her zaman. İyilerle karşılaşmamız dileğiyle canımEski esim benim hayatima giren ilk insandi.. Oncesinde konusup görüştüğüm kisiler oldu ama sevgili sifatina gecemediler, isinamadim, cookk zor biriyim bu konularda.. O nedenle bazi seyleri icimden atmak cok zor oldu benim icin..
Herkesin yapısı, duygusalligi farkli, o yuzden bunda tek bi kriter yok.. Kimi icin uzundur kimi icin kisa.. Ama ben bosanma sonrasi cok cabuk bi seylere baslamayi dogru bulmuyorum.. Ister istemez psikolojik zorluklar yasaniyor, yasanmis oluyor, kendine biraz zaman vermek gerek..
InsaAllah canim insaAllah.. Kiymet bilenlerle.. Kaynanasi gorumcesi dahil buna..Haklısın biraz zaman vermek lazım, insan hazır olduğunu düşünse de zihninin ruhunun temizlenmesi zaman alıyor. İnanç burada devreye giriyor işte, allah bizim için en hayırlısını bilendir ona sığınmak lazım her zaman. İyilerle karşılaşmamız dileğiyle canım
Eğer namaz kilmiyorsan hemen basla. Anneannem namaz yarı yolda koymaz derdi. İnanç bütün hastalıkları yenerMerhaba arkadaşlar; depresyon ile mücadele etmekten çok yoruldum. Yaklaşık 5 yıl önce başladı her şey. Kötü bir evlilik geçirdim ve boşandım. Çocuğum yok çalışıyorum. 30 yaşındayım. Majör depresyon geçirdim hala antidepresan kullanıyorum. Geçen 3 ay üst üste çok iyiydim atlattım artık diye sevinirken son 15 gün yine eve kapandım ve yatağa saplandım adeta. Bu illetten kurtulmak istiyorum. Her şey bana boş geliyor. İnsanlar, hayat her şey. İnsanlarla zorla konuşuyorum, konsantre olamıyorum hiç bir şeye. Zoraki yaşıyorum anlayacağınız. Ben eski ümitli, inançlı ben olmak istiyorum. Sizce ne yapmalıyım? Teşekkürler.
Münevver bir depresyon 5 yılda nasıl geçmez arkadaşım ta burdan bende bile sabır kalmadı kaç yıl oldu aynı konular. İstesen en iyi doktoru da bulabilirsin herşeyin yolunu yöntemini de bilirsin, okumuş etmiş akademisyen kadınsın bu nedir yahu hiç mi kendine saygın yok delirtme insanı gözünü seveyimKeşke boşanmasaydın madem bu kadar kötü olacaktın. Alt tarafı bir adamla evlendin yürümedi boşandın yüz yıl geçmiş aradan hala ‘merhaba ben münevver boşandım ve depresyondayım’
konunuzu bulamadım okumam lazım link varsaTek caresi yataktan cikmak.Hic zevk vermese bile normal rutin isleri yapmak gezmek ve gezmek biliyorum cok zor sadece yasayan bilir ama yapabilirsin sen direndikce o gucsuz dusecek.Suan beynindeki hormon seviyelerinde dengesizlikler var herseyi tekrar duzene sokmak icin mutluymus gibi yapiyorsun zorla kahkaha atiyorsun filan sacma geliyor ama beynine ben mutluyum diye sinyal yollamis oluyorsun.Lutfen eve kapanma benim eski bir konum var depresyonu yenme hikayemle ilgili istersen onu da bir oku canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?