Deprem fobisi tak etti

Çok fena deprem oldu arkadaşlar. Hatlar kesik şu an.
Bu depremler devam edecek diye okumuştum dün. Ama büyük İstanbul depreminin habercisi mi, değil mi kesin bir şey söylenemiyor. Faydan kaynaklı mı yoksa gaz çıkışından dolayı mı emin değiller. 99 da böyle küçükten büyüğe depremler olmamış mesela. Ama şuan olan küçük depremler tam da beklenen büyük deprem segmentinde olduğu için tedirgin ediyor.

geçmiş olsun az evvel İstanbul' da deprem olmuş. biz de geçtiğimiz hafta merkez üssü çankaya olan 2 artçı sarsıntı atlattık. İstanbul depremini yaşamadım o dönem 7 yaşındaydım ama tv' de gazetede gördüklerimden çok etkilenmiştim.
maalesef deprem ülkesi olmamıza rağmen depremle yaşamayı bilmiyoruz. @Mune dediği gibi ev alırken evin dayanıklılığına değil süsüne bakıyoruz. haliyle firmalarda daha çok göz boyamanın derdine düşüyor bilinçli olmak lazım.

Az önce de oldu deprem. 99 depreminde bizim evin kapısı kitlenmisti bursa daydık o zamn kapıyı zor açıp çıkmıştık.. birkaçgün dışarda boş arazi de kalmıştık..

Bu depremden bi ben korkmam nedense. Kucukkende cok buyuk deprem olmistu yine korkmadim. 5.6 yil once yine bi deprem oldu herkez kacti ben evde kalip aynanin ve avizenin sallantisini izledim. Hatta annemler kaciyor diye kizdim.
Üst katlardaysanız dışarı çıkmayın diye uyarıyorlar zaten merdivenlere asansöre filan daha tehlikeliymis

Herkese geçmiş olsun, deminden beri deprem oluyor İstanbul'da. Ben Ankara'dayım, ailem İstanbul'da. Çok şükür iyiler ama uzun bir süre ulaşamadım aileme. Ben de şu an en az sizler kadar gerginim. Bizimkileri buraya çağırdım ama doğal afetin nerede ne zaman vuracağı da belli olmaz ki. Geçen de Ankara'da bir deprem olmuştu. Türkiye komple bir deprem bölgesi, nereye kadar kaçacağız? Kimsenin kılına zarar gelmesin dilerim; elimden başka bir şey gelmiyor.

Az önce yine oldu çok korkutucu

aynen istanbuldayım dışarıda dursam dev gibi bina iceridede duramiyor insan