- 14 Ağustos 2018
- 19.272
- 72.233
-
- Konu Sahibi Suleymanin Hurremi
,biz de o moddayız artık.ne olacaksa olsun bitsin zaten kaçış yok depremden.sürekli ha oldu ha olacak diye gerilmek çok daha kötü.Esim isten biraz gec cikti diye vuracajtim adami allah yardimcin olsun.
Bende salona yatak kurdum, hep birlikte uyuyalim bari diye, odadaki guvenli alanlari belirledik deprem cantamizi hazirladik. Oyle gerilmisim ki olacaksa olsun ne olacaksa diyecegim nerdeyse...
Bizde yatak odasına aldık kızımızıEsim isten biraz gec cikti diye vuracajtim adami allah yardimcin olsun.
Bende salona yatak kurdum, hep birlikte uyuyalim bari diye, odadaki guvenli alanlari belirledik deprem cantamizi hazirladik. Oyle gerilmisim ki olacaksa olsun ne olacaksa diyecegim nerdeyse...
Yine sallandık kısa ve hafif. Biz parka çıktık afet toplanma merkezine. Binamız yeni olsa bile güvenli olduğunu düşünmüyorum. Allah herkesin yar ve yardımcısı olsun
Kızlar odalarınızın kapınızı kapatmayin diş kapınızı kitlemeyin
Ya bende cok kötüyüm benim esimde umursamıyor çocuğu yanima alacam dedim zar zor yatağına alıştırdık diyor hazir gece gece kavga ettik çocuğun yanina yattim ben ama araba yatak allah korusun bisey olsa yatktan kendinizi yere atamayız cok üzgünüm deli muamelesi yapiyor bana çocuğumun biseyden haberi yok hissetmedi ama ben ne yapacam bilmiyorum .Off ben de korkudan uyuyamayacagimm. Esime de daha fazla deprem muhabbeti yapamiyorum zaten kendisi depremi umursamiyor uyuyor bileama ben ara ara hep kandilliye bakiyorum depremler devam ediyor.
23.02de 3.9 deprem olmuş sonra yine siddeti düşmüş. Hissetmiyorum hicbirini bilmiyorum hissedilen yer var mi?
Bu gece uyuyamam
Evet ikinci kattaydık ve kapımız kitlenmisti zor bela açtı babam da çıkabildik.. daha 7 8 yaşlarındaydım o zamanEvet kapılar sıkışıyor, odaların kapılarını kesinlikle tamamen açık bırakın lütfen. Birsey olmasa bile o panik çok kötü yapar insanı, 99 depreminde çoğu insan o sıkışan kapılar yüzünden camlardan filan atlamış.
Bizim evde hafiflerde sallanmadı parkta direklerden anladım deprem olduğunu. Biz komşularımız ile çıktık. Ama artçılar korkutuyor malesef. Dayanamadık evde durmayaBen de cikmak istiyorum ama eşim hayatya cikmaz. Sarsinti hissetmiyoruz diye.
Sadece 5.8de sallandim
Cocuk uyuyo cok kucuk daha kucuk olmasa bu gece arabada sabahlamak isterdim bende.Yine sallandık kısa ve hafif. Biz parka çıktık afet toplanma merkezine. Binamız yeni olsa bile güvenli olduğunu düşünmüyorum. Allah herkesin yar ve yardımcısı olsun
Evet ikinci kattaydık ve kapımız kitlenmisti zor bela açtı babam da çıkabildik.. daha 7 8 yaşlarındaydım o zaman
Ben depremi hisseder hissetmez disari cikmak icin harekete geciyorum. Cikmayin hayat ucgeni olusturup bekleyin diyorlar ama bana cikmak daha mantikli geliyor.
Yuksek katta degilim 1 dakika icinde binadan ayrilabilirim. Bu durumu goz onune aldigimizda disari cikmaya calismak mi saglikli yoksa çömüp depremin gecmesini mi beklesem?
Hangisi guvenli ki? Beklemek cok zir geliyor
[/QU siz 1 dakikda cikarim diyorsunuz ama zaten deprem 1 saniye ile 90 saniye yani 1 bucuk dakika suruyor en fazla . o anda ne olacaksa oluyor ona gore olcup tartip dusunun derim .
Kilidi actim hırsız girerse diye düşünmüyor deglim her türlü korkuyu yaşıyorum psikolojim resmen bozuldu. Artçı oldukça enerji atilir deniliyordu smdi atmaz daha kötü deniliyor anlayamıyorum hicbir seyi