deprem ayrı sinirimi bozuyor babaannem ayrı beni yıpratıyor dayanamıyorum

Sıkılıyor heralde.Hiç hobisi yok mu?İp alsanız,örgü örse.Yapmak istediği başka şeyler varsa yardım etseniz.Yemek yemesi de sıkıntıdan.Tüm gün evde,iş güç yok.

Sıkılıyor heralde.Hiç hobisi yok mu?İp alsanız,örgü örse.Yapmak istediği başka şeyler varsa yardım etseniz.Yemek yemesi de sıkıntıdan.Tüm gün evde,iş güç yok.
elinden hiçbir iş gelmiyor öyle örgü vs küçük bir şehirdeyiz zaten köy hayatını da sevmiyor yazlığa git diyoruz orda temelli yaşayanlar var yazlık kuşadasında zaten memleketine de yakın izmirli. orda en azından çıkar okey oynar ne bileyim tek katlı ev bakıcı tutalım diyoruz burda bizi bırakmak istemiyor alınıyor hemen. Eskiden daha çok şey yapardı kurslara giderdi arkadaş ortamı vardı şimdi arkadaşları hep çocuklarının yanına taşındı kimseyle muhabbeti yok. önceden kuzenime bakıyordu yine bir nebze uğraşı vardı.

Valla günahsız masum yavrularıma yemek hazırlamak içimden gelmiyor günlerdir.
Değil ki böyle şeytanlaşmış insana hizmet edeceğim. Allah kolaylık versin kardeş. Gerçekten zor.
Görmeyin duymayın, gerekirse cevap verin tersleyin susturun.
Öyle sakıncalı(yasaklı) işler yapan, sağa sola beddua savuran yaşlılara hürmet etme zorunluluğumuz olduğınu sanmıyorum.

işte malesef ki benim yumuşak karnım benim saçma sapan vicdan yapışım ben de yaşlanacağım kim bilir ne olacak düşüncelerim. Ya ölürse ya ömür boyunca vicdan azabı çekersem vs. gerçekten yemek yapmak bana zor gelmiyor ama böyle nankör olması huzur bozması çok rahatsız edici. Yani işsiz olmak sanki benim seçimim gelip bana hiçbir işe yaramıyorsun diyor işe girmedin bari ev işi öğren yok karı olacaksın bilmem ne Of yani

Siz de birgün o durumda olabilirsiniz. Söyledikleriniz çok üzücü. Öz evlat annesini huzur evine vermek istiyor. Annenizi de siz verirsiniz huzurevine belki. Kimse yaşattığını yaşamadan ölmezmiş.

tonton yaşlı var, sırtında taşımak istiyorsun bir de bakılamayacak yaşlı var maalesef Bazı insanlar bakamıyoruz zorlanıyoruz diyince kınıyorlar. Vallahi öyle değil. Evin içinde düşman gibi olduk. Çok da üzülüyorum aslında

O duruma düşünce böyle düşünmezsiniz emin olun. Hepimiz öyle dua ediyoruz. Allah kimseyi kimseye muhtaç etmesin. Ama başımıza ne geleceğini de bilemiyoruz.

Gerçekten çocuk gibi yani akli dengesi olmayan anneannem bile böyle bir zulüm yapmadı. b
Şimdi akli dengesi yerinde olmayan aile büyüğüne çocuk muamelesi yapanları, kandıranları, he deyip geçenleri tanıyorum. Mesela “Dün bindiğimiz gemide kaç kişi vardı Metin?” “Beş kişi anne.” Ama akli dengesi yerinde olan büyükler titiz, huysuz, memnuniyetsiz davranıyorlar. Onları idare etmek daha zor gördüğüm kadarıyla. Mesela “Camları niye silmedin Buse bu ne biçim temizlik?” “Sildim anneanne ama öğlen yağmur yağdı, gelmiş biraz camlara”. “E bir daha sileceksin o zaman elalem ne der” Allah kimseyi kimseye muhtaç etmesin, bakana da baktırana da zor

evet annemin yengesi de yaşlı bakıma muhtaç ama akli dengesinde sıkıntı yok alzehmier gibi. Kendi çocuklarına o kadar zulüm ediyor ki birine gidiyor orda kendini diğer çocuğuna gidene kadar zulüm ediyor öbürüne gidiyor orda da zulüm ediyor. Tuvaletiniz pis yok kapınız pis diyip duruyormuş. Kimse bakmam demiyor ama gittiği yerde de asla huzur vermiyor. Benim babaannemde böyle amcama gitse bize gelmek istiyor bize gelince de amcama gitmek istiyor. 5 çocuğundan da sadece 2 kişi ilgileniyor zaten. Halam annesiyle küs bizi barıştır diyip duruyor çok denendi olmuyor işte barışmıyor ve halam haklı. Ne istiyorlar bilmiyorum gerçekten biz nasıl olacağız kim bilir

O duruma düşünce böyle düşünmezsiniz emin olun. Hepimiz öyle dua ediyoruz. Allah kimseyi kimseye muhtaç etmesin. Ama başımıza ne geleceğini de bilemiyoruz.
bunun fazla yaşlılıkla alakası yok gençken de kötü olan yaşlılar var ailesine karşı yaşlanınca değişmiyor huyları. Kimse de bunu unutmuyor hele ben unutmuyorum babaannemin gencken yaptığı şeyleri çocukluğumu vs. Evlat torun ayrımı yapıyorlar hiçbir işe yaramıyorlar kimseye faydaları olmuyor yaşlanınca ne oluyor hadi bana bakın. Ben şahsen yaşlanınca çocuklarıma yük olmak ister miyim bilmiyorum. Hangi yaşlı çocuklara karşı çok sevgi dolu oluyor ki?

Tekerlekli sandalye kullanmasına gerek yokmuş zaten.Bir süpürge alın uçsun onunla

Tekerlekli sandalye kullanmasına gerek yokmuş zaten.Bir süpürge alın uçsun onunla
ona gerek yok benim gibi deve gibi torunu varken ben taşırım onu ona göre. bir gün bilerek çat diye bırakıp düşüreceğim görecek gününü malesef. azıcık iyi huylu olsa ben onu sırtımda taşırım ama değil. gelmiş bana bugün de çalışmıyorum diye aldığı emekli maaş promosyonunu vermeyi teklif etti maaşı ile kabul etmedim. en son araba al diye verdiği parayı aldığım içn kafamı çok duvarlara vurdum çünkü. Dedim bunu alırsam artık herkese beni reklam edersin istemez ondan sonra babama duygu sömürüsü yapıyor ağlayıp ay valla kabus gibi gerçekten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…