- Konu Sahibi fatosfirat
- #1.641
heeee iyi olmamı abla, çocuk geceyi gündüze katıyo, zevkten dört köşe kaydirigubbakcemile3 mubarek sanki beni uyutmaynıca haz alıyo, bak şimdi bn ayaktayım o da uyuyo, dün akşamdan beri uyuyayım diye kıvranıyorum o uyumuyodu:roflol: bu arada abloş özledinmi beni, nakkkadar zekzüyüm dimi sırnaşık şey ay abla dün gece sabahı edemedim, midem kaynıyo, karnım ağrıyo, etlerim sapır sapır dökülüo, sabaha kadar bi terledim bi terledim sorma, sanki üstümden bi kova su döktüler, amanin hastamı oldum nedir, çok şükür şimdi iyiyim, bebişi odasına attım salonu havalandırıyom, gazodasına dönmüş salon yav, eşim dışardan içeri girdinmi havasızılğı hissediyon çok kötü olmuş deyince farkettim, ben sürekli içinde dura dura alışmışım, dışarısı buzzz gibi valla, mis gibi oksijen soluyorum şimdi, özlemişim anacım dışarıyı, şu kırkımız bi çıksa, altı yok papuç gibi gezecem kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
canım benım ya hastamı oldun kız yoksa nazarmı ettık senı hee amanın bı oku kendıne barıı
tamam bı kırkınız çıksında bende beklıyom unutma tamammı özlememmı canım benımkaydirigubbakcemile5