• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Denizli///20

öyle söylüyorlar zaten anuşka abla, şimdilik derdimiz sadece uykusuz kalmak, gaz çıkartamamak, acıkmak gibi sorunlar, ileride sorumuluklarımız artacak, ben bunların farkındayım, zaten bunları göze alarak bi bebek dünyaya getirdim, bilinçsiz başlamadım yani, teşekkürler ablacım, görüşmek üzere

ne edıyon iboşum aldınmı özelden yazmıştım sana
ufaklık ne yapıyor aman uşutme bak havalar ıyıce sogumaya başladı dıkkat et olurmu hadı öptum ıyı bakın kendınızea.s.

ne edıyon iboşum aldınmı özelden yazmıştım sana
ufaklık ne yapıyor aman uşutme bak havalar ıyıce sogumaya başladı dıkkat et olurmu hadı öptum ıyı bakın kendınızea.s.

aldım mesajını abla, ekledim seni, annemler var şu anda bebişi banyo ettirdik, içerisi de sıcak, kaloriferler güzel yanıyo, gözüne bakıyom zaten hasta olmasın diye, yarın da sağlık ocağında aşımız var, çok ağlar ya ben nasıl dayancam şimdi :çok üzgünüm:

merhabalar tekrardan. bi görünüp bi kayboldum ama şükür bu sefer kalıcıyım :).
Bu arada bayanlar tanısalımmı?
Ben nermin 7 senedir denizlide yaşıyorum. 3,5 senedirde denzilili biriyle evliyim. Çalışıyorum. özel bir yazılım şirketinde yazılım geliştirici olarak görev yapıyorum. uzun zamandır kk forumunu takip ediyodum sessiz sessiz ama denzili topiği yeni dikkatimi çekti. burdaki arkadaşların çoğunun bebişi var sanırsam, ne güzel Allah analı babalı büyütmek, hayırlı evlatlar olmalarını görmek nasip etsin inşallah. Bende çok yeni bir teyzeyim artıkın...
Herkese hayırlı haftalar dliyorum

aldım mesajını abla, ekledim seni, annemler var şu anda bebişi banyo ettirdik, içerisi de sıcak, kaloriferler güzel yanıyo, gözüne bakıyom zaten hasta olmasın diye, yarın da sağlık ocağında aşımız var, çok ağlar ya ben nasıl dayancam şimdi :çok üzgünüm:

aa olurmu ıboş yaa dayanıyorsun valla ben gıbı gözlerını kapa yeter banada zor gelırdı ....bırazcık ta ateşlenır dıkkat et çıktımı kırkınız :uhm:

aa olurmu ıboş yaa dayanıyorsun valla ben gıbı gözlerını kapa yeter banada zor gelırdı ....bırazcık ta ateşlenır dıkkat et çıktımı kırkınız :uhm:

ay ablaa yavrucumun aşısını yaptırdık, iğne girince bi bağırdı, ah varya delircektim, iğne biter bitmez kaptım kucağıma, yavrum minnacık yaa kıyamıom, o iğne ateş yapmazmış ama sen yine de takip etmek istersen edebilirsin dedi ebe

nero20 hoşgeldin şekerim,
abloş nasılsın bu arada özledinmi beni

ıyıyım be canım sen nasılsın
özlememmı kız şu kırkın çıksında bana kahvaltıya gel emı :içelim:
tulayo canım nerdesın be canım napıyon bakem sanada geldesem gelebılırmısın acaba hıı ne dersın kahvaltıya:içelim:

kızlar selam nasılsınız bakalım

mira yavrum nerelrdesin anam sen be

iyi akşamlar bayanlar nasılsınız.

iyiyz aanacım sen nasılsın bakem, özledinmi beni:jeyyar:

ıyıyım be canım sen nasılsın
özlememmı kız şu kırkın çıksında bana kahvaltıya gel emı :içelim:
tulayo canım nerdesın be canım napıyon bakem sanada geldesem gelebılırmısın acaba hıı ne dersın kahvaltıya:içelim:

gelim abla, şu kırk meselesini bi halletsek dışarı çıkmaya başlıcem zaten, hemi yakın zaten yürüye yüreye gelirim

kız ıbolyam ımzanı çaktırıvermışınde kendın nerdesın be anacım :dilcikar:
kızlar benı yormayın ya ben hasta ve yaşlı bı kadınım anaa hep ıkıncı sayfalardanmı toplayacagım topıgımızı nerdesınızCADIARZU
yıne kımseler yokk ... gelı gelı verın gariiiii:kahve:

kız ıbolyam ımzanı çaktırıvermışınde kendın nerdesın be anacım :dilcikar:
kızlar benı yormayın ya ben hasta ve yaşlı bı kadınım anaa hep ıkıncı sayfalardanmı toplayacagım topıgımızı nerdesınızCADIARZU
yıne kımseler yokk ... gelı gelı verın gariiiii:kahve:

abla bugün annem geldi pazara gittim sonra m arkete gittim, her bi işleri gördüm, pc öylece açık kaldı teeşekkürü bastım kaçtım bugün sırnaşık şey aslında sana da hazır oralara kadar varmışken bi uğraayım dediydim ama evini bilmiom bi de annem bebeye bakıyo yavrucak acıkır gelsem sende oturamam vs diye vazgeçtim

abla bugün annem geldi pazara gittim sonra m arkete gittim, her bi işleri gördüm, pc öylece açık kaldı teeşekkürü bastım kaçtım bugün sırnaşık şey aslında sana da hazır oralara kadar varmışken bi uğraayım dediydim ama evini bilmiom bi de annem bebeye bakıyo yavrucak acıkır gelsem sende oturamam vs diye vazgeçtim

gunaydın kızlarr
aman ıyı yapmışsın canımm.. çok yakınım ben aslında ama haklısın bebış kuçuk acıkır falan olmazdı neyse sen bebışınle gel olurmu canımm
kız o bebışın fotosunuda degıştır aman nazar olmasın baktıkça bakasım gelıyor :nazar::nazar::emir_bebek:

gunaydın kızlarr
aman ıyı yapmışsın canımm.. çok yakınım ben aslında ama haklısın bebış kuçuk acıkır falan olmazdı neyse sen bebışınle gel olurmu canımm
kız o bebışın fotosunuda degıştır aman nazar olmasın baktıkça bakasım gelıyor :nazar::nazar::emir_bebek:

hehe değiştirim abla, hangini koyum kadir inanır bakışı olanı koyummu :utangac:

Back