• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Denizli///20

tabıkı canımm benımkıde lafmı şimdı ama daha mınıcık o :emir_bebek:
bı buyusunde gor sen etraf nasıl karıştırılıyormuş sana ögretır annesiiii:roflol::roflol:

evin heryerine set çekcem zaten, allahım vitrinimi koru diye de dua etcem :roflol: şaka bi yana karıştırsın be abla, feda olsun oğluma, ondan kıymetli mi, kıyamam ben kuşuma :emir_bebek:gamyoncuiremsu

evin heryerine set çekcem zaten, allahım vitrinimi koru diye de dua etcem :roflol: şaka bi yana karıştırsın be abla, feda olsun oğluma, ondan kıymetli mi, kıyamam ben kuşuma :emir_bebek:gamyoncuiremsu

gunaydınlar nasılsınız kızlar nerelerdesınız yıne kaydirigubbakcemile4
tabıkı canım saglıkla buyusunde o zaten yapacagını bılır merak etme sen naniknanik

Günaydın arkadaşlar.
Dışarıda harika bir yağmur yağıyor. Çok severim böyle havaları.
Havamızın bereketi hiç azalmasın inşallah...

Affet Beni İbolyaaaa.....
Ben ettim sen etmeee....

cumartesi akşam sen bana çağrı atınca bebeğimi bırakıp seni aradım, telefon açılmadı ve sonra arkadaşın açtı ve beni arayacağını söyledi, uykusuz uykusuz senin aramanı bekledim, bi mesaj dahi atmaya gerek görmedin, pazar günü attığın mesaja cevap vermediğimde eminim kırgın olduğumu anlamıştın ama nedense bugün aklına düştüm, affedilecek bişey yok sadece kırıldım, bi mesajlık değerim mi yoktu acaba

gunaydın denizlimmmmmmmm
ayy bı uyandım harıka yagmur yagıyorr ohh mıs gıbı olmuş her yer toz toprak kalmamış
bızde toprakta özlemış yagmuruu :teytey::teytey:

Merhaba bayanlar,
Denizli de yaşayan bir Sakaryalı olarak aranıza benide alırmısınız ?
Herkese iyi akşamlar bu arada

gunaydınnnnnnn
sagol canım ben ıyıyım sen nasılsın.... ıbolyam sen nasılsın canımm bebışşş de ıyı dımııkaydirigubbakcemile5

heeee iyi olmamı abla, çocuk geceyi gündüze katıyo, zevkten dört köşe kaydirigubbakcemile3 mubarek sanki beni uyutmaynıca haz alıyo, bak şimdi bn ayaktayım o da uyuyo, dün akşamdan beri uyuyayım diye kıvranıyorum o uyumuyodu:roflol: bu arada abloş özledinmi beni, nakkkadar zekzüyüm dimi sırnaşık şey ay abla dün gece sabahı edemedim, midem kaynıyo, karnım ağrıyo, etlerim sapır sapır dökülüo, sabaha kadar bi terledim bi terledim sorma, sanki üstümden bi kova su döktüler, amanin hastamı oldum nedir, çok şükür şimdi iyiyim, bebişi odasına attım salonu havalandırıyom, gazodasına dönmüş salon yav, eşim dışardan içeri girdinmi havasızılğı hissediyon çok kötü olmuş deyince farkettim, ben sürekli içinde dura dura alışmışım, dışarısı buzzz gibi valla, mis gibi oksijen soluyorum şimdi, özlemişim anacım dışarıyı, şu kırkımız bi çıksa, altı yok papuç gibi gezecem kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Şükür kavuşturana Tulayocuğum, nerelerdesin sen? CADIARZUBir kere göründün, bir daha bulamadık seni. :mymeka:Ara sıra uğra, e mi?:çok üzgünüm:

o hep buralarda bi yerlerde abla sen farketmemişsindir, ben her zaman yakasından tuttuğum gibi yapışıyom kaydirigubbakcemile dimi kız tülüş, saolsun heç yanlız bırakmadı tülüşüm beni, doğurduğum gün herkesten önce o geldi ziyaretime,

o hep buralarda bi yerlerde abla sen farketmemişsindir, ben her zaman yakasından tuttuğum gibi yapışıyom kaydirigubbakcemile dimi kız tülüş, saolsun heç yanlız bırakmadı tülüşüm beni, doğurduğum gün herkesten önce o geldi ziyaretime,

canım benim herzaman.bebeğini ilk görmeyi nekadar istediğimiz sende biliyon.seni nekadar sevdiğimi biliyon söylememe gerek varmı.a.s.

Back