- Konu Sahibi fatosfirat
-
- #1.601
ya doğumdan hemen sonra böyle deildi, 3-4 gündür çekiyorum, eczaneden fiitil aldırttım eşime, daha çözemessem gidcem zaten, hamilelik öncesinde kabızlığm vardı, hamilelikte hiç kabızlık çekmedim, hamilelikten sonra yine başladı, hamilelikten önce ne sorunum vardıysa hepsi geri geldi, demekki beni hamilelik koruyomuş :)
zeytinyağı da içebilirsin mesela yarım fincan (iğğ deme hemen tadı çık kötü olmuyor tabi yudum yudum içmicen hepsini birden bi anda iç) yok içemem ayoll dersin sen kesin olmadı ekmeğe ban ban ye ne diyim her aklımı sana vereyim de değirmenci mi olayım ayolll sırnaşık şey aslına bi yöntem daha var ama onu sana özel anlatayım :jeyyar: hatta ben uygulayabilirim :jeyyar:
günaydın hayırlı cumalar denizli'nin güzel hatunlarıııııa.s.
canım denızlım hayırlı cumalar
nasılsınız kızlar özledım sızlerı ...
ıbolyam dönmedımı tuluş bı haberın varmı canımm
herkese selam ve saygılarrrrrr
ibolya kız nasılsın özledim bende seni
slm kızlar nasılsınız
ohh tulayo mda gelmış hoşgeldın canım nasılsın bakem a.s.
ıbolyam ıyı olmana sevındım canım :1hug:
sızlerı gormek için can atıyorum hihoyyyt
Günaydın güzeller... Nasılsınız bakalım? Özlemediniz mi birbirinizi? Özlediyseniz bir işaret verin de buluşalım...
anuşka abla kim kim buluşcaksınız, buluşma fotolarınızı koyarsınız dimi, malum ben gelemem, fotolarınıza bakarım artıkın
görüşcez inşallah gülse abla, ben de seni merak ediyorum
canım benım inşallah bakalımm :1hug:
ufaklık nasıl yaramazlık yapıyormu etrafı karıştırmaya başladımı:asigim::roflol:
ay yok abla nerdeeeeeee, sende çok şey bekliyon bebişimden canımmmmmmm daha agulara bile başlamadık kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?