Denizli///20

gülcüm merhaba hoşgeldin aramısaa.s.

kıslar hafta sonuna as kaldı napıyorussss:uhm:
hiştt hüzün nerdesin :çok üzgünüm:
ressam:uhm:
anuşka:çok üzgünüm:
hüzün göslü cadı sana sataşmayı ösledim benŞeniz

İncilipınar parkında saat:13 te buluşuyoruz.Geçen sefer buluştuğumuz yerde..Okulun yanında.Uygun olmayan var mı???gelecek olanlar lütfen yazsınlar kimin geleceğini bilelim.

Haydi kızlar buluşmaya.....:içelim::içelim:

Ben geliyorum anuşkanın misafiri varmış belki gelmeyebilirmiş, ayşede geliyor bahar yağmuruda , bildiklerim bukadar öptümm

Gelmeyi çok istiyorum da işlerimi yetiştirebilir miyim bilmiyorum kızlar... Herşey yarın belli olacak.

canlarım nasılsınız ? bu güzel buluşma için hepinize teşekkür ediyorum daha nice buluşmalara inşallah ama bundan sonra ki buluşmalarımızı evde yapalım baharyağmurum canımseni tanımak çok güzeldi. hepinizi öpüyorum sevgiler...

Bahar Yağmuru da mı vardı? Çok üzüldüm ya, gelemediğim için. Bahar Yağmuru gitmeden onu görmek isterim. Beni bu konuda bilgilendirirseniz sevinirim.

arkadaşlar ik fırsatta koyacağım resimleri haberiniz olsunsengözlerimebaksanab

Bahar Yağmuru da mı vardı? Çok üzüldüm ya, gelemediğim için. Bahar Yağmuru gitmeden onu görmek isterim. Beni bu konuda bilgilendirirseniz sevinirim.

anuşkacım bu hafta içi gidiyo bahar yağmuru ama gününü bilmiyorumfisfisfis

selam arkadaslar nasilsiniz bakalim.bakiyorumda denizli sayfasi arkalara gitmis :1no2: hu nerdesiniz ben size ne dedim saka saka kizmadim size kiyamam ben .tanistigimiza cok sevindim,sizleri cok özledim :a015: bu arada denizlimiz cok güzellesmis.iki sene önce her yer insaat halindeydi.simdi ise mükemmel olmus.of of sen güzelim memleketi birak gel almanyaya soguk sehre iyy nefret ediyorum burdan.allahtan hava günesli de bunalima girmedim.kiz serseri sen dolmustan inince yanima sapik oturmasinmi salak sey adam nerdeyse bacagimi elliycek elini yavasca bacagima yanastiriyor ben tabi kendimi koruyorum adama söyle bir ters baktim hemen ön koltuga gecti eger gecmeseydi bir linc girisimi düsünüyordum ay insan ramazanda bari edebiyle oturur terbiyesiz sey.

Canım kavuştunmu kocacığına:1hug: Burada ısındığın yeter iliklerine kadar ısıtıp yolladık seni artık bir sene bununla idare ediveeeşakkıdı. Vay terbiyesiz sapık adam ramazanda bile akıllı durmuyor haaa:klava:

baharcım kızıp Çok üzgünüm çoookaynı zamanda gülsem ayıp olarmı:Roflol:insan önce hangi tepkiyi vereceğini şaşırıyo beeÇok üzgünüm çoookuyus adam terbiyesiz:mymeka:

ya serseri iste böyle uyuz adam.he giz ressamim kocacima ve ogulcuguma kavustum cok sükür.bu arada iyice isindim dedigin gibi bu artik bana bir sene yeter,orayada yagmur yagmis eminim sizde o yagmurla atesiniz sönmüstür:Roflol: ferahlamissinizdir artik sizde bu yagmuru idareli kullanin ha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…