- 24 Nisan 2007
- 1.929
- 10
- 44
-
- Konu Sahibi fatosfirat
senin hesabını bi ara görürüz bakalım hiç uğramıyosun silicem Deinizliden kaydını yertsiz yurtsuz kalıcan:mymeka:
sonrada bi serseri eksildi işte iyi oldu dersiniz:Roflol::Roflol:
:dilcikar::dilcikar:ben de koçişkomun memleketine giderim istanbula sizde bensiz kalırsınız işte:dilcikarradaki kızlar bana gel diyo :1closedeyes:sen kovuyon:mymeka:
hepinize günaydın kızlar..nasılsınız???eşimin ayağı kırıldı alçıda şimdi :teselliyüzden akşamları pek giremiyorum...boş bırakmayın sayfamızı
sen çok gesmeye başladın zaten istanbullardaklava:...aşkolsun sana bizi bırakıp gitcekmisin buralardasenağlamasenağlama
senağlamakıs dayanamam ki bende burdan ayrılmaya ben sizi çok seviyorum nasıl gideyim senağlamaama kovarsan bi daha giderim bak:mymeka:
Günaydınlar herkese, kızlar müsait olursanız cumartesi buluşalımmı? serserim canım sensiz olurmu buralar kim kovuyo seni :1hug:döverim ben o gözleri hüzünlü bakan kadınıklava:
Günaydınlar herkese, kızlar müsait olursanız cumartesi buluşalımmı? serserim canım sensiz olurmu buralar kim kovuyo seni :1hug:döverim ben o gözleri hüzünlü bakan kadınıklava:
benim çooookkkk işiim var, ben buluşamam, siz buluşun.neme lazım döversiniz möversiniz:mymeka:
çıkmasınn nolurrr hiç bi şey çıkmasınnn:1hug:
bende denizliliyim. evliyim kulupteki tum denizlililerle tanısmayı cok isterim. yeni bir uyeyim. isterseniz tanısabililriz.