Denizli///20

senin hesabını bi ara görürüz bakalım hiç uğramıyosun silicem Deinizliden kaydını yertsiz yurtsuz kalıcan:mymeka:

:dilcikar::dilcikar:ben de koçişkomun memleketine giderim istanbula sizde bensiz kalırsınız işte:dilcikar:eek:radaki kızlar bana gel diyo :1closedeyes:sen kovuyon:mymeka:

sonrada bi serseri eksildi işte iyi oldu dersiniz:Roflol::Roflol:

Günaydınlar herkese, kızlar müsait olursanız cumartesi buluşalımmı? serserim canım sensiz olurmu buralar kim kovuyo seni :1hug:döverim ben o gözleri hüzünlü bakan kadını:eek:klava:

Gel gel dövermiyiz seni hiç aaaaa. anuşkanında dediği gibi sensiz olmaz. Cevap verin baharyağmuru haber bekliyor.Hepinizi öpüyorummm

aaaa ..süper olurrrrrrr ..buluşalımmmmmmmmm baharıda görelimmm..:sm_cool:ayrıca not ekliyorum o hüzün gölü cadıya:bana bak cadıı sen bi gelmede buluşmaya o zaman yersin asıl dayağı anladınmı:mymeka:

lütfen işim olmasın.:çok üzgünüm:..çok gelmek istiyorum:1hug:.biliyorsunuz bizim işler son dakikada belli oluyor.şimdilik c.tesi bişey yok gibi.siz ayarlayın ben gelmeye çalışayım.

mhb. ben buldanlıyım ama denizlide oturuyorum tanısmayı cok isterim.

bende denizliliyim. evliyim kulupteki tum denizlililerle tanısmayı cok isterim. yeni bir uyeyim. isterseniz tanısabililriz.

MERHABA TÜM DENİZLİLERE DENİZLİLİ OLUPTA TANISMAK İSTEYENLER BEN BURUDAYIM GARİİ .BEKLİYOMMM . ÖPTÜMM:teytey:

Bahar Yağmuru Ben Denizlide Oturuyom Gelirsen Tanisalim

Hosbulduk Cok Isterim.

X