B
BAHARYAGMURU
Ziyaretçi
-
- Konu Sahibi fatosfirat
Oy benim güççücük serserim , harçlığında , mendilinde ,baklava börekte hazır sen yeterki gel:1hug:
ressamım verir bana para:asigimbeni sever korur :1rolleyes:sen sevmiyosun beniii:çok üzgünüm:hüzünde vermez şimdi o da büyük abla ama kısdı bana vermes:Roflol:
Yerim seni kız! Gelseydin el öpmeye verirdik harçlık. Sen bana cimri mi demek istiyorsun? Hiç değilimdir inan ki. Olsa dükkan senin... :1hug:
Yerim seni kız! Gelseydin el öpmeye verirdik harçlık. Sen bana cimri mi demek istiyorsun? Hiç değilimdir inan ki. Olsa dükkan senin... :1hug:
karar ver:dilcikar: gelseydin verirdik deyip arkasından olsa dükkan senin diyosunn ammada çelişkili kadınsın:dilcikar:gel ben sana veriym harçlık bu kadar tantana olmassss:dilcikar:
ben denizliye kaplıcalara gitmek istiyorum bana yardımcı olabilirmisiniz?
termal suyun yanında özellikle çamur banyolarından faydalanmak istiyorum.. aynı zamanda uygun bir tesis bulamadım.. lütfen bana yardımcı olun sevgili denizlililer..
bana tavsiye edebileceginiz bir tesis
selam herkese nasilsiniz gizlar görmeyeli.cisilsu bende almanyadanim nrw bölgesi.aslina bakarsan bende senin gibi bu bilgisayardan pek anlamiyorum.
selam kızlar ben balıkesirliyim ama eşimin işi nedeniyle 3 senedir denizlide yaşıyorum.....