Denizli///20

huuuu millet nerdesiniz ya ramazan davulcunuz geldi kalkin gizlar.kimsecikler gelmez oldu buralara ya.bu arada aramiza yeni arkadaslar gelmis aramiza hosgeldiniz.

:dilcikar::dilcikar::dilcikar: küstüm iste bende o zaman kiz benim kafami kasimaya vaktim olmadi gelen gidenden,alisveristen.ama seni yine bir kez daha görmüs oldumya o bana bir sene yeter.gel kiz barisalim ramazanda küs:1hug:meyelim

kiz serseri ben en son gördügümde gayet sakindi hüzün,ne oldu nettiniz.anam acisini benden cikariyor bak elinde oklava kafamçokkarıştı felegim sasti.

MERHABA TÜM DENİZLİLERE DENİZLİLİ OLUPTA TANISMAK İSTEYENLER BEN BURUDAYIM GARİİ .BEKLİYOMMM . ÖPTÜMM:teytey:

canlarım zaten denizli topiğimiz var oraya gelin,biz ordayız......:teselli:

:Roflol:sen hala agresifmisin ya:Roflol:

kızım uğraşmasana benle, ramazan başıma vurdu:mymeka:anla işte...

slm kızlar ben izmirliyim ama evlilik nedeniyle denizliye yeleştim 2 yıldır burdayım... görüşmek üzre

gördün mü canım arkadaşım bu denizlili hatunlar beni ne hale getirdi.bi de bana soruyo hala agresifmisin diye...hem de benim kadar sakin birinenaniknaniklaelaelaelaelaelülülülülülü[/QUOTE]

sakinmi:Roflol:elinde oklava kovalıyosun kısı sonrada bahane arıyon dimi :Roflol:

serseri gitme kizin üstüne bak bende yokum oklavanin tadini alirsin ha söylemedi deme :Roflol:.eeee bu arada görüsmeyeli nasilsiniz bakalim benim candan arkadaslarim sizleri cok özledim yaaa :1hug::1hug::1hug:napiyonuz kizlar bayram temizligi falanmi gözükmüyonuz,tatli falanda yaptinizmi belki süpriz yapar elinizi öpmeye gelirim hee hee:Roflol::Roflol:

Diğerlerini bilmem ama ben çılgınlar gibi temizlik yapıyorum canım. Eeee, alışkanlık olmuş bayram temizliği. Aslında bayram bahane. Ara sıra böyle kırklanmakta yarar var...

o zaman sana kolay gelsin anuska bakiyorumda seni pek bir hamarat gördüm .evet arada lazim böyle dip köse temizlik ev bile bir baska kokuyor o zaman.

Sağol tatlım. İnan ki başlayınca da bitmek bilmiyor. Hala devam ediyorum temizliğe...

KAÇARIMKİ KAÇARIMKİlülülülülülü:Roflol:YEMEM BEN O OKLAVAYI KIYAMAS O BANA EN KÜÇÜKÜM YA

Evet Baharcim Temislikle Boğuşuyorus Resmen H.sonu Yoruldum Bayakafamçokkarıştı

nerdesiniz siz bakıymmm...insan elini uzatırda şurdan bayram için öperiz dimi:Roflol:hem küçüküm ya harçlıkta verirsiniz :Roflol::icecream:bende dondurma alırım paramla:Roflol:

nerdesiniz siz bakıymmm...insan elini uzatırda şurdan bayram için öperiz dimi:Roflol:hem küçüküm ya harçlıkta verirsiniz :Roflol::icecream:bende dondurma alırım paramla:Roflol:

Çok maddiyatçı gördüm seni canım. :1no2:

Hayatta her şey para demek değildir serserim benim...Şeker versem olmaz mı?laelaelaelaelae

Çok maddiyatçı gördüm seni canım.

Hayatta her şey para demek değildir serserim benim...Şeker versem olmaz mı?laelaelaelaelae

:dilcikar:ben maddiyatçı değilim:çok üzgünüm:bayramda adettir buralarda kçüklere para verilir yabancı çocuklara şeker verilir ben yabancımıyım:dilcikar:istemem artık senin ne paranı ne şekerini:dilcikar::Roflol:

ressamım verir bana para:asigim beni sever korur :1rolleyes:sen sevmiyosun beniii:çok üzgünüm:hüzünde vermez şimdi o da büyük abla ama kısdı bana vermes:Roflol:

ressamım verir bana para:asigim beni sever korur :1rolleyes:sen sevmiyosun beniii:çok üzgünüm:hüzünde vermez şimdi o da büyük abla ama kısdı bana vermes:Roflol:

Oy benim güççücük serserim , harçlığında , mendilinde ,baklava börekte hazır sen yeterki gel:1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…