- 12 Nisan 2007
- 6.212
- 78
- 57
-
- Konu Sahibi fatosfirat
ben dogma buyume denizliliym
denizlili herkes benle iletisime gecsin :)
:dilcikar::dilcikar::dilcikar: küstüm iste bende o zaman kiz benim kafami kasimaya vaktim olmadi gelen gidenden,alisveristen.ama seni yine bir kez daha görmüs oldumya o bana bir sene yeter.gel kiz barisalim ramazanda küs:1hug:meyelim
herkese selammm....(bahar yağmuruna yok.o bize veda bile etmeden gittiklava:)
MERHABA TÜM DENİZLİLERE DENİZLİLİ OLUPTA TANISMAK İSTEYENLER BEN BURUDAYIM GARİİ .BEKLİYOMMM . ÖPTÜMM:teytey:
MERHABA TÜM DENİZLİLERE DENİZLİLİ OLUPTA TANISMAK İSTEYENLER BEN BURUDAYIM GARİİ .BEKLİYOMMM . ÖPTÜMM:teytey:
:Roflol:sen hala agresifmisin ya:Roflol:
kiz serseri ben en son gördügümde gayet sakindi hüzün,ne oldu nettiniz.anam acisini benden cikariyor bak elinde oklava kafamçokkarıştı felegim sasti.[/Q
gördün mü canım arkadaşım bu denizlili hatunlar beni ne hale getirdi.bi de bana soruyo hala agresifmisin diye...hem de benim kadar sakin birinenaniknaniklaelaelaelaelaelülülülülülü
serseri gitme kizin üstüne bak bende yokum oklavanin tadini alirsin ha söylemedi deme :Roflol:.eeee bu arada görüsmeyeli nasilsiniz bakalim benim candan arkadaslarim sizleri cok özledim yaaa :1hug:napiyonuz kizlar bayram temizligi falanmi gözükmüyonuz,tatli falanda yaptinizmi belki süpriz yapar elinizi öpmeye gelirim hee hee:Roflol::
nerdesiniz siz bakıymmm...insan elini uzatırda şurdan bayram için öperiz dimi:Roflol:hem küçüküm ya harçlıkta verirsiniz :Roflol::icecream:bende dondurma alırım paramla:Roflol:
Çok maddiyatçı gördüm seni canım.
Hayatta her şey para demek değildir serserim benim...Şeker versem olmaz mı?laelaelaelaelae
ressamım verir bana para:asigimbeni sever korur :1rolleyes:sen sevmiyosun beniii:çok üzgünüm:hüzünde vermez şimdi o da büyük abla ama kısdı bana vermes:Roflol: