Denizli///20

masallah hüzün gözlü nasil basardin banada yardim etsende püf noktasini ögretsende bende su kilolardan kurtulsam

canım öncelikle aramıza hoşgeldina.s.a.s.ben iki ay akapuntura gittim öyle verdim kiloları.ama kiloyu akapuntur değil irade verdiriyor.su ve çorba ile beslendim...çok zordu ama başardım..:sm_cool:

klavaklava:nerdesiniz ya hiç uğramıyorsunuz

Kızlar hepinize iyi akşamlar.Ankaradan annemler geldi çok mutluyum kk ya fazla giremiyorum kib hepinize öpücüklerr.

Kızlar hepinize iyi akşamlar.Ankaradan annemler geldi çok mutluyum kk ya fazla giremiyorum kib hepinize öpücüklerr.

İyi ki çok fazla giremiyorsun... Ben ne zaman gelsem buradasın ya!

vay be 28. sayfaya gelmişsiniz

Sen neredesin bakalım? Bir görünüp bir kayboluyorsun. Buluşuyoruz gelmiyorsun. Msn de de yoksun. Bak ceza vereceğim ama sana!.. klava:

Kızlar, okul açılmadan bir buluşma daha yapalım mı?

Önümüz ramazan. Sonra bayram falan derken kış gelir, görüşemeyiz. Üstelik ben öğleciyim. Hafta arası yokum yani.

Düşüncelerinizi bilmek isterim. Hatta gününe bu kez Hüzün Gözlü karar versin.

hepinize günaydın kızlar..nasılsınız???eşimin ayağı kırıldı alçıda şimdi :teselli yüzden akşamları pek giremiyorum...boş bırakmayın sayfamızı

hepinize günaydın kızlar..nasılsınız???eşimin ayağı kırıldı alçıda şimdi :teselli yüzden akşamları pek giremiyorum...boş bırakmayın sayfamızı

Canım çok geçmiş olsun. Ayak ve bacak kırıkları zordur, bilirim. Yatan için sıkıcı, bakan için ise oldukça yorucu geçer zaman. Umarım kısa sürede sağlığına kavuşur eşin.
Sevgiler...

canım teşekkür ederim.inşallah çabuk iyileşir...artık bi ara buluşma için yeniden konuşuruz..görüşmek üzere..

Canım çok geçmiş olsun . Sen eşinle ilgilen buranın müdavimi olan ben:Roflol:
boş bırakmam sayfamızı. Hepinizi öpüyorum sevgilerle kalın...

bende geldimmma.s.denizlili olup denizlide oturanlar kervanından bi yer ayırttım:Roflol:

hüzünlü gözüm romantik bakışlımmm..demek eşinin ayağı kırıldııı çok geçmiş olsun canım yaaa...:teselli:bu arada naptın kıs adama bu nasıl bi şiddetki kırıverdin:Roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…