- 8 Mart 2007
- 64
- 0
-
- Konu Sahibi fatosfirat
Bende geldimmmm..
benide alıverin aranıza gariii..
var mı denizlim gibisiii :)
Bende geldimmmm..
benide alıverin aranıza gariii..
var mı denizlim gibisiii :)
masallah hüzün gözlü nasil basardin banada yardim etsende püf noktasini ögretsende bende su kilolardan kurtulsam
Kızlar hepinize iyi akşamlar.Ankaradan annemler geldi çok mutluyum kk ya fazla giremiyorum kib hepinize öpücüklerr.
Canım diyet sağlıklı beslenmede kilo çizelgesi nasıl yapılıyor var oradan bakabilirsinsu zayiflama cizelgelerini nerden nasil buluyorsunuz, bende istiyorum, yardimci olurmusunuz.
Kızlar hepinize iyi akşamlar.Ankaradan annemler geldi çok mutluyum kk ya fazla giremiyorum kib hepinize öpücüklerr.
vay be 28. sayfaya gelmişsiniz
hepinize günaydın kızlar..nasılsınız???eşimin ayağı kırıldı alçıda şimdi :teselliyüzden akşamları pek giremiyorum...boş bırakmayın sayfamızı
Canım çok geçmiş olsun. Ayak ve bacak kırıkları zordur, bilirim. Yatan için sıkıcı, bakan için ise oldukça yorucu geçer zaman. Umarım kısa sürede sağlığına kavuşur eşin.
Sevgiler...
hepinize günaydın kızlar..nasılsınız???eşimin ayağı kırıldı alçıda şimdi :teselliyüzden akşamları pek giremiyorum...boş bırakmayın sayfamızı
Canım çok geçmiş olsun . Sen eşinle ilgilen buranın müdavimi olan ben:Roflol:
boş bırakmam sayfamızı. Hepinizi öpüyorum sevgilerle kalın...
bende geldimmma.s.denizlili olup denizlide oturanlar kervanından bi yer ayırttım:Roflol: