Denizli///20

selam hüzüngözlü bu hafta esim gececi diye seviniyordum aksam rahatca kk ya takilirim diyordum ama firsatim olmadi.buzdolabin icin bir kase sütü dolaba koy birkac gün beklet,sonra sütü kullanmadan dök,kolay gelsin.umarim koku gider.tatilin nasildi ,dinlendinmi sanirim iki hafta sonra denizlideyim uzun uzun konusuruz.

canım benim, geliyor olmana çok sevindim.:1hug:dün ressama gel doğum gününü kutlayalım dedim ama işleri vardı.sen gelince hep beraber kutlarız ne kadar güzel olur.artık seninle tanışmak istiyorum....neyse, gelince uzun uzun konuşuruz.
bu arada denizlinin güzelleri hepinize günaydınnnnnn

hoş buldum:) ben denizlide doğdum,büyüdüm,bi ara üniversiteye konyaya gittim.okullar kapandı gı gün zor yetiştim:)sanki gümbür gümbür bi şehre gidecekmişim gibi:)6 senedir adımı bile atamadım denizli il sınırından:)
burada oturuyorum istediğiniz bi şey olursa herşekilde yardımcı olabilirim:)

Teşekkür ederiz tatlım biz burada kk olarak buluşmalar düzenliyoruz ,senide aramızda görmek isteriz sevgilerle kal...

Denizlini güzelleri nasılsınız.sevgiler.ve iyi bir hafta sonu geçirmeniz dileği ile.
o.gif
p.gif
t.gif
u.gif
m.gif

sanada iyi geceler canim benim yarin kismetse artik sonunda aliyoruz,insallah pazar günü bir aksilik olmazsa türkiyedeyim canlarim benim

Günaydın demek için geç oldu ama ben ancak gelebildim KK'ya. Umarım herkes iyidir. Hepinizi çok özlemişim. Evdeki işlerimi bitirir bitirmez tüm gün buralarda olacağım inşallah.
Görüşmek üzere...

X