Denizli///20

baharyağmurum negıda da gözel ötüvemişin:)))) sesini duydum koşup geldim bak .Ne var ne yok alamanyada, havalar ısındımı üşümüyorsundur umarım .oğluşuyun tatili nasıl geçiyormuş denizlide memnunmu ananeyle olmaktan? bizim gızla hepinizi öptüm

aman ressamim öldürüvecen giz sen beni gülmekten emi ne kadarda gözel yazivemissin ben bile unutmaya basladim sivemi.arada yazinda hatirlayaverem :Roflol:baktim gelmiyonuz bende horoz gibi ötemde belkim sesimi duyarlar gari dediydim iyide etmisim bak nasilda duymussun üüüü rrüüüüü üüüürrüüüüüüü horozumun sesini bile özledim .oglumun keyfi yerinde tatili iyi geciyor su anda köyde babaanneyle beraber.esim bugün yeni bir is anlasmasi yapti yani bir hafta sonra ise basliyor beni izine gönder dedim tamam dedi galiba geliyorum :dance::danceazarteside eve bakicaz bugünlerde degmeyin keyfime :dance::dance: havalar malesef soguk ve cok yagmur yagiyor bu ayin sonuna kadar böyle gidecegini söylüyorlar :bbo:

Baharım yağmurum keşke gelebilseydin. Biz cumartesi buluşuyoruz. Bu kez Ressam organize etti. Kulakların çınlarsa bil ki biz çınlatıyoruz. Seni kucaklıyor ve öpüyorum canım. Bir de rica etsem bize azıcık yağmur yollar mısın?

tabiki ne demek alin size gönderiyorum yagmurlari ben de sizden günes istiyorum olurmu.yine kaloriferi yaktim üsüyorum .demek yine bulusuyorsunuz ne güzel size iyi sohbetler kulaklarim simdiden cinlamaya basladi

selam arkadaşlar bende kocam vasıtasıyla denizliliyim ve 1 yıldır burada oturuyorum hepinizle taşmak isterim çünkü burda hiçbir akrabam yok

zaten bizden baskada kimse yok.sizler nasilsiniz,havalar yine cok sicak orlarda demi.biz yine yagisli ve de soguk havayla gecinip gidiyoruz.bu havalar yüzünden burdaki insanlarin psikolojiside bozuldu.sabah günesli oluyor birden cok siddetli bir yagmur ,günes,yagmur.bu da insanin moralini bozuyor,is yapasim bile gelmiyor.:çok üzgünüm:

Öyle soğuk ve yağışlı hava deyip durma, bir yerlerimiz şişecek.
Yanıyoruz biz anacım...

:1shok: ay dur simdi ne sismesi bizede geliyorlar valla yavas yavas tatlicadiarzutatlicadiarzu inan elimde olsa yagmur olur gelirim.

bendende iyi geceler denizlinin tüm tatli bayanlarina,bu hafta sonu sizdeki sicakalr buraya geliyor :teytey::teytey: galiba sizede yagmur geliyor

İliklerine kadar donmuştun sen gelsinde sıcaklar birgüzel ısın inşallah.Hala kalorifer yanıyomu? öptüm iyi gecelerrr herkese..

selam arkadaslar ben bir iyiyim ki sorma gitsin.iki gündür havalar iyi oldu.sicak yüzü gördük rabbime sükürler olsun iliklerime kadar isindim,bahcede birde mangal keyfi yaptik tüm aile eglenceliydi yani.:dance::teytey:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…