Dengesiz kocamın mal kaçırması

Konunun devamini okumadim
Boyle bir evlilige 2.cocuk neden?
Sakin kazayla oldu deme

Neyse okumus ayaklari uzerinde duran kadinsin

Kocan seni sevmiyor
Sevse senden gizli ailesine mal yapmaz
Seni yoluyor kullaniyor
Bosa bu adami
Daha fazla kullandirma kendini

Ya sen öğretim görevlisisin paranı neden ayirmıyirsun hesabin neden sen de degil...ve bu eş kisisini bosa ne demek arabayla çarpmak ruh hastasi resmen..

hanfendı kusura bakmayın bende gunlerdır parasını esıne veren calışmasa esının yuzune bakmadıgı kac konu okudum...kendileri diyor paramatık olduk diye...benım lafım onlara....bırde vazgecmeıyoruz seviyoruz diyorlar....ısın var gucun var ayrıl kurtul..hem siddet gorup hemde karıyerım var dıyenlere sozum ...sız konuya dalmadan once nedemek ıstedıgımı anlayın....ısı gucu calışanı calışmayanı yok bunun....herturlu sıddete hayır....fiizksel olur maddesel olur ruhsal olur...bukadar hiçbir erkege nedır kor olacak kadar sevgi...

30 mayısta dava açmişsin bide dava geri çekilince üstüne hamile kalmişsin.
evlilğin iyi gitmiyorsa ikinci çocuğu neden yaptın ?
çok şey yaşatmiş
bide ortak hesaptan para çalip babasinin üzerine arsa yapmış. yok artık...
ne diyim bide seviyorsun hala..
bence sevme
fazla değer başinin yere eger...

Mal kaçırması çok çok ağır... Olay ilk olduğunda hiç geri adım atmaman gerekirdi. Diyorum da boşanmak da çok zor. Allah yardım etsin inşallah ne olursa olsun artık ayrıl. Ülkemizdeki adaletin verdiği kadarıyla al malını. Gerisine yapacak bir şey yok zaten. Kalan ömrünü de bu şekilde curutme

Adam sizi öldürmeye çalışmış siz hala çocuğum için affettim bilmem ne diyorsunuz. Kardeş yakın zamanda karısına kızdığı için kendi çocuğunu öldüren bir katil baba vardı hatırladın mı? Cocuklarini kurtar bu adamdan. Annesine birşey olsa senden bilir toprlarlanmaz bu evlilik. Adam olmaz bu yaratıktan.önce sen kendine gel.

Bu tamamen bahsettiğiniz kadınların sorunlu bireyler olmasından kaynaklanıyor . Konu sahibi kişiden bahsetmiyorum burada ( o güvendiği için sorun yaşamış). Siz benim cevap yazdığım yorumunuzda eğitim görseler de kariyer sahibi olsalarda bir işe yaramayacakmış gibi yazmışsınız (öyle düşünmesenizde) biraz eksik kalmış yorum. Kabul edin yanlış anlamam normal gerçek düşünceleriniz bunlar ise sorun yok teşekkürler açıklamanız için.

est...haklısınız ınanın okadar ofkelııymkı ...su canına kasdeten erkeklere bıle sevıyorum diyorlarya...ne olur evt...cumlelerım boluk porcuk olmus....siz kusura bakmayın....bugun kadına el kadıran yarın cocuguna neler yapmaz....tv larda ızledııgmız olaylar bayagı psıkolojımızı bozmus....sız kusura bakmayın ben anlatamamısım..

O lezyonun sebebi benim haklarım Allah razı gelmedi .Verin hakkımı Allah sifa verir deyin .Anasına babasına kendisine sülalesine .
Daha da evliliginizi devam ettirmek isterseniz bana bulaşanın hakkından Allah gelsin dersiniz .

Rica ederim aynı olaylar beni de sizin gibi oflendirdigi için tepki gösterdim. Söylediğiniz her şeye katılıyorum. Umarim gelecekte annelerimiz, kardeşlerimiz, arkadaşlarımız hatta bizler daha bilinçli kadınlar oluruz.

Önce bi yardım al psikolojik,senin durumunda karşıdaki insana sevgi duymak normal değil bir çeşit bağımlılık gibi görünüyor. Ayaklarının üzerinde doğrul kalk, hakkını hukukunu koru. Bunun yanında yetişen çocuğa yazık. O paralar çocuklarının hakkı.
Senin üzerine araba süren adamdan baba olmaz
Tek kardeş mi kocan ? Başka borçları mı var da babanın üzerine yapılıyor o mal mülk? İcra falan olmasın ?

Burda yazılanları dikkate alın bundan 6 ay once kocam alacağı evi babasının üzerine yapacak dedim bana kırk kişi akıl verdi dinlemedim arkadaşının kardeşim kötü bi durumda ben senin sahidinim lafina kanıp kabul ettim noldu şimdi adamla bosancam kendi hakkimi çocuğumun hakkını alamıyorum!ayrıl adamdan hem kendi rizkini hem çocuklarının rizkini ele yediriyosun bu adam seni sen bosamasan bosayacak mal biriktiriyo ben gibi pişman olursun fayda etmez akılini başına al

Hanımefendi bence eşinizi alın karşınıza bir konuşun

Ben karınım bunlar da çocukların sen neden bizden mal kaçırıyorsun yazıklar olsun diyin

Ha bu arada ben senin şahıdin olurum diyen arkadaşta eski eşimin şahidi mahkemede

Siz ilk olayda avukat tutucaktınız. boşanma davası değil ama kesin mal kaçırma ile ilgili hem babasına hem kendisine bir ihtar çekilebilirdi. Şimdi de kudurmasinin sebebi babası o mallari bunun üstüne yapmıyor yapmayacak da. Ya da ondan istemedi bile annesi babası ne der diye.

Lezyon ne allah aşkına. Muhtemelen hiç bir halt çıkmayacak. Hastanede yatar 10-15 güne çıkar aynı domuzluklarina devam eder yani

Arabayı çocuğum içindeyken üstüme sürecek bende çocuğuma kıyamayıp dava açmıcam.... İnş gerçek değilsindir...
Ne yazıkki gerçeğim. Bunu ispatlamak çok Çan'ımı acıtıyor. Adam akıllı benzer şeyler yaşamış birine rastlasam açtığım davaların tebligatlarını yollayacam ama sanırım pek emsal yok

Uyanık herif karısından ve çocuklarından mal kaçırmaya çalısan adamdan sana hayır gelmez kardeşim. Çok güzel bir mesleğin var 2 tanede evladın çekme şu adamı ve açgözlü ailesini. Mal kaçırma davası açıp boşan kurtul şu heriften

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…