Dengesiz kocamın mal kaçırması

Bu nasıl hastalıklı bir sevgidir
Yalnız seven sadece sensin o değil
Oğluna kendine zarar verdirmissin
Adam senden para çalmaya doymamış
Hadi birinci neyse ikinci çocuk neden

Acikcasi ben ayrilmak istediginizi pek dusunmuyorum. Esiniz arabayi uzerinize surup size carpmis. Bunun uzerine nasil geri donebildiniz aklim almiyor. Ustelik cocugunuz da o arabada o anda. Psikolojisinin ne hale geldigini hayal bile edemiyorum, kiyamam gercekten... Bence cok buyuk yanlislar yapilmis, hayatta herkesin basina gelebilir tabi ama. Umarim bundan sonra yoluna girer isler sizin icin. Bir de dayanamayarak seyi yazacagim. Akademik kariyer yapan birinin alani ne olursa olsun Turkceyi uygun sekilde kullanmasinin onemli oldugunu dusunuyorum. Ogretim gorevlisi oldugunuza gore tez, makale falan yazmissinizdir bolca. Bu etiket degil de, universite ogrencisi oldugum donemde baglac ayirmayan veya baglac olmayan ekleri ayiran hocaya bakisim daha baska olabilirdi. Ben de muhendisim, doktora yapiyorum da alanimiz ne olursa olsun meslek itibariyla azicik ozenli olalim bence

Allah yardımcınız olsun...calısanlara asırı ozenıp kendini heba edenlere ornek olsun.

İnanın insanda şans olmayınca istersen 20 milyar maaş al hiç önemli değil adam asgari ücretle geçinir ama mutludur kanaatkardır istediğin kadar kariyer yap çalış adam kıymet bilmiyorsa bilmiyor o yüzden iyi kocası olanlar kıymetini bilsin çalışıyom çalışmıyom tribine girmesinler en önce sağlık ve huzur bende kocası iyi olup ev hanımı olanlara özeniyorum kimi ev hanımları varki altlarında araba günlerde geziyo ama sen 58 yaşına kadar 8-5 çalışacaksın bide evde kıymet bilmeyen bi adam olursa tümden hal çekilmiyor.

+1

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…