Sorma merakla bekliyorum.Devamını yazıyor sanırım konu sahibi ama bu kadarı bile hiç çok vahim.
Kazancımız bölünüyor. Evimiz kira kirayı o ödüyor ve genellikle diğer giderlere karışmıyor.Benim merak ettiğim diğer konu. Kazancınızı ayrı mı tutuyorsunuz. Ortak para mı ?
Maalesef gerçekten seviyorum. Ve sevginin gözü kör oluyor. Ama tabiki artık yeter.eşimin ayrılmak gibi bir niyeti yok hiçbir zaman olmadı olmayacağını da düşünüyorum. Evliliğimizi sonlandırmaya çalışan çok çok çok paragöz olan annesi. İlk evlendiğimizde annesi bana demiştiki bizde evin parası evin büyük kadınında toplanır yani ben ve eşim çalışıp parayı ona vereceğiz oda evimizin giderlerini yapıp cebimize harçlık koyduktan sonra gerisini bizim için biriktirecekmiş. Bunu ben kabul etmedim ama sevgili eşim ile bu anlaşmaya okey vermişler aralarında demek. Elbette burda karakter yoksunu olan anne sözünden çıkmayan eşimYanlış anlamadıysam arsa ortak hesaptaki parayla alınmış . Sonrasında hakkın olan daire yine esinin babasının üzerine alınmış .. aklıma gelen ilk şey , esin bu evliliğin sonunu iyi görmediği için mal kaçırma olayına girismis. .yani senden ve çocuklarından çalmış ..bunu ispat edebiliyorsan önce mahkemeye ver sonra da boşanma davası aç ..Çok aç gözlü içten pazarlıklı bir adam esin ..çocuklarının ve karısının hakkına göz diken bir ....... neyse demeyeceğim, seviyormussun!
Boşanma davası açtığımda avukat ev ve arsanın alındığı tarihte para eşimin hesabından çıktıysa işimizin çok kolay olacağını söyledi. Akılsızlık işte yada aptallık evladına kıyamama usta bir yalancıya inanma.Benim eşim de mühendis ..bayılır öyle arsa alıp ev yapmaya ,satmaya ..yalnız bu işler büyük paralarla dönüyor . Biraz pusuya yat hiç ummadığı bir anda boşa ki HESABINDA para varsa pay sahibi olabilesin ..avukat arkadaşlar daha iyi yardımcı olur ama bu adamın niyeti ,seni beş kuruşsuz kapıya koymak .hakkın olanı almadan hicbir yere gitme .para kolay kazanılmıyor. Emeği olmadan yiyenin kursağında kalır .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?