Dengesiz kocamın mal kaçırması

metmat

Özgürüm
Kayıtlı Üye
21 Mart 2012
436
436
103
Herkese iyi geceler kızlar
Ben tam 10 yıllık evli 4 yaşında bir çocuk annesi ve 24 haftalık hamileyim. Öğretim görevlisiyim ve ayrıca özel ders veriyorum eşim ise inşaat mühendisi. Çok ama çok severek üniversite yıllarında başlayan beraberliğimizi 10 yıl önce evlenerek maalesef felaketlerin başlangıcına imza attık. İlk zamanlar üzümün çöpü armutun sapı gibi aileler ile ilgili problemler yaşadık. Bu problemler beni korkuttuğu için ve akedemik kariyerim nedeniyle ilk yıllar çocuk istemedim. Evliliğimin 5. Yılında artık bazı şeyler daha iyi yoluna girmişken oğluma hamile kaldım. Daha doğrusu ben yoluna girdiğini sanmışım

Eşim birçok erkek gibi ailesine çok düşkündü çok sorun etmedim çünkü bende aileme düşkünüm ama ailesi ile aramızda bir denge kuramadı. Hamileliğimin ortalarında annesi yine üzümün çöpü armutun sapı ile sorun çıkararak benim kendisini evden kovduğumu iddia etti(asla öyle birşey olmadı) Kendisi mutlulugumuzdan çok mutlu olmayan bir kayınvalide olduğu için herşey yolunda giderken bozmak için dönem dönem böyle şeyler yapmıştır. Bunun üzerine eşim ile çok büyük kavgalar ettik eşim gidip annesinden özür dilemediğim taktirde beni boşayacağını bu işin dönüşü olmayacağını söyledi günlerce haftalarca huzursuz bir ortamda kavga gürültü ile defalarca kanama geçirerek hastanelere kaldırıldım. Eşim en son senin öyle birşey yapmadığına yapmayacağına da eminin ama özür dile benim için kapatalım meseleyi deyince pisi pisine gidip özür dilemedim ama o mahiyette bir savunma ile evlerine gittim.
Neyse herşey tatlıya bağlandı sanırken ben meğer bizim kavga ettiğimiz dönemde eşim biriktirdiğimiz para ile bir arsa almış ve bu arsayı benim haberim olmadan babasının adına yapmış. Ben bunu oğlumu doğurduktan 15 gün sonra öğrendim. Annemlerin evindeydim eşimi aradım başta inkar etsede sonradan kabul etti amacının mal kaçırmak olmadığını falan filan söyleyip saçmaladı. Ben 20 gün geri dönmeyincede baba evime gelip eve dönersem herşeyi 15 gün içinde düzelteceğini arsayı babasının üstünden alıp kendi veya benim adıma çevireceği sözünü vererek beni ve oğlumuzu aldı. Fakat o arsa ne 15 gün sonra ne 15 ay sonra babasının adından alınmadı ve bizim üzerimize geçmedi. Tabi biz bunun için hemen hemen hergün kavga ediyor hayatımızın güzel geçmesi zamanları zehir zemberek yaşıyorduk. Annesi ve babası çoğu kavgamıza müdahil oluyor annesi oğluna şu kadının dünya malı için yaptığına bak bırak gitsin gibisinden ucuz laflar ediyor baygınlıklar lahusa halimle baygınlıklar geçirmeme neden oluyordu

Aradan bir yıldan fazla zaman geçince bu işin benden başka kimseye zarar vermediğini düşünerek çocuğumunda çok küçük olması nedeniyle kocayı boşamayı göze alamayarak ( aynı zamanda maalesef ki çok sevdiğim için ) konuyu kapatıp birdaha açmayacağımı ama birdaha böyle bir şey olursa bunun geri dönüşünün olmayacağını söyledim eşime.
Aradan 3,5 yıl geçti eşimin bana yeni bir sürprizi vardı. Arsaya bina dikip yap sat işine girmiş ve binadaki arakat daireyi yine babasının adına yapmış ve ekstradan o civarlara yakın bir arsa daha almış ve tabiki yine babasını adına. Bu arada eşimin babası günlükçü olarak inşaat işçisi 40 yıllık evli ve sadece 40 yılda yapabildiği bir ev ve araba alabilmek normal olarak.

Bu defa tabiki önceki seferden çok daha fevri davranarak annesi ve babasıyla önce konuşmaya gittim ( eşim evde yoktu şehir dışında çalışıyordu o dönemde ) önceki sefer ne anneye nede babaya siz nasıl böyle birşeye ortak oldunuz diye hesap sormamış hatta onlara konuyu açmamıştım arada kavgalarımıza kendileri katılırlardı :) Eşimin annesini arayarak herşeyi öğrendiğimi konuşmaya oraya gideceğimi söyledim. Gittiğimde kayınvalidem kayınpederimi banyoda olduğunu kendisi ile konuşmamı söyleyince :) ve benim bu durumu daha önce kabul ettiğimi şimdi neden kurdurduğumu söyleyince ben gerçekten kudurdum ve aramızda çok hoş olmayan konuşmalar silsilesi başladı

Not: çok uzadı kusura bakmayın devamı aşşağıda

Allahım gece gece fazla daraldım... devamını okumayı beklemeden ilk msj yeterli çünkü ayrıl bu heriften yazık sana.

Peki ikinci çocuk neden ?
Öğretim görevlisisiniz. Maddi imkanınız var. Ayakları yere basan insansınız. Bu kişi hiç bir hak talep edemeyin diye babasına çalışıyor.
Sizden gizli kapaklı kafasına göre iş yapıyor. Bi yatırım yapacaksa bile fikrini sizinle paylaşmalıydı aklınıza yatarsa bu işe girmeliydi. Adam bunları es geçip babasının üzerine yapmış bir de.
Çok basit insanların yapabileceği türden davranış sergilemiş eşiniz.

Benim merak ettiğim diğer konu. Kazancınızı ayrı mı tutuyorsunuz. Ortak para mı ?

Sizin durum dallas :/

Yanlış anlamadıysam arsa ortak hesaptaki parayla alınmış . Sonrasında hakkın olan daire yine esinin babasının üzerine alınmış .. aklıma gelen ilk şey , esin bu evliliğin sonunu iyi görmediği için mal kaçırma olayına girismis. .yani senden ve çocuklarından çalmış ..bunu ispat edebiliyorsan önce mahkemeye ver sonra da boşanma davası aç ..Çok aç gözlü içten pazarlıklı bir adam esin ..çocuklarının ve karısının hakkına göz diken bir ....... neyse demeyeceğim, seviyormussun!

Eşim şehir dışındaydı tabi bu hemen hemen eşim ilede eş zamanlarda telefon kavgası yapıyoruz. Bana tehditler savuruyor. O insanları üzecek birşey ( anne babasını ) söylersem beni pişman edeceğini filan söylüyor. Olaylardan 1 hafta sonra baktım ki ne gelen ne giden ne arayan nede soran var 30 mayıs 2017 tarihinde boşanma davası için avukat ile anlaştım.

3 gün sonra davanın açıldığını e devletten görünce eşime davanın açıldığını uzamaması için kendisininde dilekçeye cevap yazmasını söyleyince aynı günün akşamı bulunduğu şehirden ilk uçak ile çıkıp geldi. Ağlayıp sızlayıp ( mecazen söylemiyorum) beni çok sevdiğini herşeyi düzelteceğini herşeyi yoluna koyacağını :) falan filan işte
Aradan üç gün geçtikten sonra önce boşanma davasını çekmem koşulu ile düzelteceği yönünde kıvırmaya başladı ve yine kıyametler koptu 4 yaşındaki oğlumu alıp annesine gitti ( çocuğu kaçırdı yani ) bende arabaya atlayıp hemen annesinin evinin yolunu tuttum. Tabi ben gitmeden gideceğimi tahmin edip güvenliğe arabamın plakasını verip içeri almamalarını söylemişler. Güvenlik kem küm edince öyle bir yetkilerinin olmadığını o sitenin spor salonuna kayıtlı olduğum kartı gösterip içeri girdim sitenin bahçesinde kaçmak üzere arabaya doluşuyorlardı oğlumu vermezsen polis ile gelirim diyince eşim olacak kişi annesine güvenliği aramadın mı sen arada şu karıyı atsınlar diye bağırınca annesi güvenliğe doğru yol aldı. Eş kişiside oğlumu arabasının ön koltuğuna oturtup araç ile üstüme sürdü ve dizlerime çarptı. Ve beni öyle bırakıp basıp gitti.Sonradan üstüme sürdüğünü inkar edecek ve arabayı ileri geri manevra yapmak için sürdğünnü iddia edecek tabiki

155 polisi aradım adresi verdim bir saatten fazla geçti ama gelen giden olmadı. Sağ dizimde hafif sıyrıklar vardı. Polis gelmeyince güvenlik tutanak tuttu ve ben bağlı olduğumuz semtin aile içi şiddete bakan karakoluna gittim. Durumu anlattım polisler darp raporu aldığım taktirde adam öldürmeye teşebbüsten en az 6-8 sene yatacağını söyleyince ben bunu çocuğum için çocuğumun babasına yapmayacığımı ama aynı zamanda bana Zarar vermesinden de korktuğumu söyleyince çarptı olarak değil üstüme sürdü olarak kayıt aldılar. Böylece korkutmak maksadıyla tehdit davası açılacaktı. Ve muhtemelen 5 yıl başka suça karışmamak şartı ile ceza almayacaktı.

Polisler ben henüz karakoldayken eşimi arayıp karakola gelmesini isteyip gelmediği taktirde bir saat içerisinde evine geleceklerini söyleyip beni karakoldan eve yolladılar. Sen eve git iki saat sonra çocuğu ondan alıp sana getiricez dediler. Çocuğun polis ile gelmesini istemediğimi söyledim. Hatta rica ettim oda gelirken çocuğu getirmesin diye söylemelerini ama maalesef oğlumu alıp karakola gitmiş. Tabi orda herşeyi inkar etmiş çocuğuda getirip hemen bana verip evden bir müddet ayrılacağını söylemiş.( kendisi çok tatlı dillidir ki o dil ile senelerdir ayakta uyutuluyorum)

Eve getirdi çocuğu içeri girme lütfen demem ile boynuma sarılıp ağlamaya başladı :)

Yine herşeyi düzelticem seni çöm seviyorum sana zarar vereceğime ölseydimler havalarda uçuşurken tekrar mecazi anlamda olmayan gerçek bir ayaklarıma kapanma ağlama sızlama silsilesi. Üstüne oğlumuzda gelip anne ne olur babamı bu defa affet diyince ben yelkenleri yine indirdim. Muhtemelen yolda çocuğa o öğretti

Yapıyorum yaptım yapacağım düzelteceğim herşey zaten senin resmî olarakta sana devredeceğim diye diye korunurken 8 haftalık hamile olduğumu öğrendim. Dünyam başıma yıkıldı psikolojik olarak hiperemesiz gravidaium denen gebelik hastalığı nedeniyle 16. Haftaya kadar hastanelere yatıp çıktım. İstenmeyen gebeliklerde çokça olurmuş. Ama eş kişisi bu gebelikten çok mutluydu. Hiç bir zaman sonlandırmayı düşünmedi lafını bile ettirmedi. Türkiye şartlarında zaten o iş tek başına oömuyormuş.illa eşin izni olmalıymış. Toparlandım 16. Haftadan sonra gün gün daha iyiye gittim. Kaybettiğim 6 kiloyu aldım ve eş kişisiyle yeni bir konuşma yaptık. Artık büyük bir aile olduğumuzu abes bir şey istemediğimi saçma sapan yaptığı şeyi düzeltip doğru olanı yapmasını istedim oda en geç 1 Nisa'na kadar düzelteceğini söyledi

Cuma günü yani 30 mart günü eve suratı beş karış yerde ve alkollü geldi benle hiç konuşmadı hiç hal hatır sormadı bende alkol aldığı için uzak durduğunu düşünerek ve tartışmak istemediğim için erkenden gidip uyudum. Ertesi sabah aynı tavrına devam edince bu tavrının sebebi nedir hem eve geç saatte hem alkollü geliyorsun hemde sen mi tavır yapıyorsun diye sorunca dünden beri derdin ne diye sormuyor neyin var demiyorsun bak gör seni buna nasıl pişman edeceğim diyip kapıyı çarpıp çıktı

Gün boyu telde kavga ettik tabi ben yine verdiği söz tarihinin geldiğini ama sözünü tutmamak için bahaneyle kavga çıkarmaya çalıştığını düşünüyorum. Akşam o bana sen evden git ben ona sen evden git diye diye baya kavga gürültü koptu. Ama hala trip ve tavır nedenini öğrenebilmiş değilim soruyorum neymiş derdin diye söylemiyor aldı valizini ve 24 haftalık hamile beni evde 4 yaş çocuk ile bırakıp gitti.

Bugün öğrendim ki trip tavır ve suratının nedeni annesi hastaymış. Kafa tasına yakın 1 cm lezyon gözlenmiş. Bu arada mayıs ayından bu yana ailesi ile konuşmuyoruz biz. Eşim her gün uğrar oğlum iki günde bir oradadır ama biz konuşmuyoruz.

Şimdi burda benim suçum ne bunca şeye rağmen ayakta tutmaya çalıştığım evlilik. Daha fazla uğraşmayıp bu defa boşama yolunda ilerleyeceğim. Bunca şey çok yordu. Benim birikimim benden gizli neden babası adına yapılor. Çok yoruldum artık bu meydan muharebesinden

Ay şaka gibi resmen. Bir hırsızla koyun koyuna yatıyormuşssunuz. Ne biçim aile. Film senaryosu gibi. O karakolluk olduğunuz akşam asla geri dönmemeliydin. Aslında ilk daha o babası adına arsa alınca olmalıydı da biz kadınlar aman yuvam dagılmasın aman bir hatadır düzelticek derken. Yediğimiz kazıklar boyumuzu geçiyor.

Benim eşim de mühendis ..bayılır öyle arsa alıp ev yapmaya ,satmaya ..yalnız bu işler büyük paralarla dönüyor . Biraz pusuya yat hiç ummadığı bir anda boşa ki HESABINDA para varsa pay sahibi olabilesin ..avukat arkadaşlar daha iyi yardımcı olur ama bu adamın niyeti ,seni beş kuruşsuz kapıya koymak .hakkın olanı almadan hicbir yere gitme .para kolay kazanılmıyor. Emeği olmadan yiyenin kursağında kalır .

Maalesef gerçekten seviyorum. Ve sevginin gözü kör oluyor. Ama tabiki artık yeter.eşimin ayrılmak gibi bir niyeti yok hiçbir zaman olmadı olmayacağını da düşünüyorum. Evliliğimizi sonlandırmaya çalışan çok çok çok paragöz olan annesi. İlk evlendiğimizde annesi bana demiştiki bizde evin parası evin büyük kadınında toplanır yani ben ve eşim çalışıp parayı ona vereceğiz oda evimizin giderlerini yapıp cebimize harçlık koyduktan sonra gerisini bizim için biriktirecekmiş. Bunu ben kabul etmedim ama sevgili eşim ile bu anlaşmaya okey vermişler aralarında demek. Elbette burda karakter yoksunu olan anne sözünden çıkmayan eşim

Boşanma davası açtığımda avukat ev ve arsanın alındığı tarihte para eşimin hesabından çıktıysa işimizin çok kolay olacağını söyledi. Akılsızlık işte yada aptallık evladına kıyamama usta bir yalancıya inanma.

Şu hayat sömürücü sunu çıkar bence hayatından.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…