Dengesiz kocamın mal kaçırması

Bildiğin mal kaçırıyor.... Kendi üzerine yapmiyor boşanınca 2 bölünür diye ... Vallahi kendi kazandığın parayı kendi hesabına biriktir. Neden ortak hesap açtınız ki . Güvenilmiyor bu erkek milletine

Bir çok arkadaştan ezik veya konu sahte diye cevap gelmiş. Bir öğretim üyesi bunları yaşayamazmış. İşte tamda bu noktada yıkanıyorum yıllardır. Birçok arkadaşım evde kendilerinden daha az tahsilli veya daha az gelirli eşiyle darp edilmekten aldatılmaya kullanılmaya kadar birçok sorun yaşıyor. Veya kendi yardımcı doç olan arkadaşım doçent olan eşinden psikolojik şiddetten darp edilmeye kadar birçok şey yaşıyor. Toplum bizleri öyle bir yere koyup öyle konumlandırıyor ki elimizi kolumuzu en çok bağlayan üzerimize en çok sorumluluk bindiren bu oluyor. Eşlerimiz bizden fazla kazansa sorun oluyor sen değil ben çok kazanıyorum muhabbeti yapıyorlar az kazansalar ego tatmini için bizi ezmek için ellerinden geleni yapıyorlar şiddete kadar gidiyor benim eşimde olduğu gibi.
Ben daha az tahsilli veya yüksek ekonomik özgürlüğe sahip olmayan kadınların ve eşlerinin daha mutlu olduğunu bu kadınların eşlerini daha iyi yönlendirebilğini düşünüyor ve görüyorum. Hayatın bir alanında başarılı olmak her alanda dört dörtlük olmak anlamına gelmiyor. Yıllar önce asistanlığı yaptığım profesörümün aldatıldığını bile bile eşiyle evliliğini devam ettirmesi gibi. Bu kadın ben 55 yaşına geldim koca gerekmez bana demiyor. Ama kocası öğrencilerle gününü gün ediyor

hakkınızda hayırlısı neyse o olsun gerçekten çok zor bir durum birde hamilelik var daha hassas olduğunuz bir dönem.eşiniz de vicdansızın önde gideniymiş.adamlar çocukları kullanabiliyor çoğu zaman. Boşanmayı istemese çocuğu kaçırmak yerine sorunları çözmeye çalışır.ben erkeklerin ağladığında samimi olduğuna inanmıyorum.sorunu düzeltmek yerine sizi sindirmek için uğraşıyor.siz çalışacaksınız parayı başkaları yiyecek kabul edilebilir birşey değil.siz çok sakin bile davranmışsınız

okumaya bile lüzum yok adamla çatır çutur sevişmeye devam etmişsiniz 3. yapmayın bari diyeceğiz ama bir sonraki mal kaçırma da onu da yaparsınız kesin.

Aslında sinirlerime hakim olabilsem varsın çocuğu kaçırsın geçici velayeti almak bir ayımı almazdı. Ama sıcağı sıcağına insan herşeyi düşünemiyor. Veya bilmiyorum belki düşünmüşümdür ama o sorunlar içinde hem bir ay beklemek çocuğumdan ayrı kalmak hemde o yola başvurmak zor gelmiştir.

Hanımefendi, eğer sizin hesabınızdan yüklü paralar çekilmişse devlet bunu görmüyor mu sanki? Çok rahat kanıtlarsınız.
Hırsızlık yapmış, gizli işler çevirmiş, Sizi güvenliğe şikayet etmiş, oğlunuzu kaçırmış, arabayla üstünüze sürüp öldürmeye çalışmış adamı nasıl koca diye hala koynunuza alıyorsunuz cidden şaşırmaktan beter oldum.
Sizi öldürmek üzere de olsa ben ayrılacağınızı düşünmüyorum. Olan o sabi bebeklere oluyor işte, yazık.

Siz yulaf lapası yemeye devam edin sizin beyin belliki sevişme dışında başka birşey kaldırmıyor. İdrakta zorlanıyorsunuz
evet evet bırakmalıyım önce lapayı sonra da ilginç başlıklı konu sahiplerini bırakmalıyım da çekirdek gibi.

deme öyle sevişmeye taktığımızı düşünüyor.

Şuan hassas değilim üzgünde değilim. Hatta ağrılı sızılı geçen hamileliğim en son olayla çok düzeldi. Felçli birinin şok ile ayağa kalkması gibi

Bu arada arkadaşlar eşimin kız kardeşinin 6 ay süren bir evliliği oldu ve bir yıldır boşanma davası devam ediyor. Evliliğinin bitme nedenide yine mal mülk kavgası.

Yazık günah ya insan hiç eşinden cocugundan mal kaçırır mı çok üzüldüm özellikle şu an hamile halinizle sizi öylece bırakıp gitmiş bu evliliğin hiç elle tutulur yani yok keşke daha ilk bosanmanizi geri cekmeseydiniz

evet evet bırakmalıyım önce lapayı sonra da ilginç başlıklı konu sahiplerini bırakmalıyım da çekirdek gibi.
Sizin ile muhattap olmayacağım çok çirkin üslubunuz ve tuhaf jargonunuz sizde kalsın. Çünkü size çok benzer bir üslüp ve jargona sahip biri ile 10 yıldır yaşıyorum ve en ağır vakalar olduğunu biliyorum. İyi günler

Normal insanlar tabiki yapmaz ama insanların maddi duyguları maneviyatının önünde ise yapar. Hamile olduğum için üzülmeyin lütfen ilk defa bu kadar güçlü hissediyorum. Her olayda genelde ağlar sızlar üzülürdüm. Bu defa üzgün değilim mutsuzda değilim. Yaşaya yaşaya güçlendim belkide buda nihayet sona geldiğimi gösteriyor.

metmat bu konularda akıl veremem. Tecrübesi olan insanlar akıl verecektir. Olmayanlar da sussa ne güzel olur. Siz elinizden geleni yapmışsınız. Her şeyi denemişsiniz. Keşke diyebileceğiniz bir şey kalmamış gibi görünüyor. Umarım bundan sonra doğru adımlar atarsınız. Allah yolunuzu aydınlatsın.

benimle ilişkinizi kestiğiniz gibi diğer jargonluyla da ilişkilerinizi tez vakitte kesmeniz dileğimle

Tamam bu konuyu açtınız bizi de gerdiniz, cidden aşırı gerildim. Peki ne cevap vermemizi bekliyorsunuz?boşanmak istemiyorsunuz peki ne yani? Nasıl bir çözüm istiyorsunuz?
3. Bir mal kaçırımında artık sizi mezara koyacağı o kadar açık ki bu adamın! Çünkü o potansiyel var ve olan iki çocuğa olacak. Annesiz kalacaklar.
Biz öğretim görevlileri şöyle böyle ses çıkaramıyoruz diyorsunuz da bizim demek istediğimiz şu; “ maddi durumu olan, ayakları üzerinde çok rahat durabilecek bir insanın boşanma gibi bir yolu seçmeyip de “ en çok şiddete biz öğretim görevlileri uğruyoruz” diye kılıf uydurması nasıl bir mantık? Öğretim görevlisi değil de aşçı olun isterseniz sonuçta geliriniz var neyi çekiyorsunuz?

Hem herşeyi yaptım açık bir yol kalmadı vijdanım rahat hemde üzümün çöpüyle burda pireyi deve yapanlardan olmadığım için üzgün değilim artık. Zararın neresinden dönülse kardır. Ben o evi ve arsayı 3-5 yılda alabilirim dişimi sıkarsam ama mücadele etmedim diye üç beş yıl sonra çocuklarıma karşı vijdan azabı çekmem. Burdaki birçok kişinin anlamadığı bu

Kariyer yapmış kadınların bile kafası buysa, diğerlerinden hiçbir şey beklememek lazım. İnsanın içine bu coğrafyada ortadoğu kafası ister istemez siniyor olmalı.

Avrupa kafası çok daha mı modern bu yür olaylar onlarda hiç mi olmuyor? Seçtiğiniz kelimeler çok iğrenç! MuneMune hesabı doğrulanmış üye. burda tüm bir toplumu aşağalama var şütfen gereğini yapın.

bırakın mal mülk onların olsuncabinizi kurtarın yeter

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…