- 22 Mart 2018
- 110
- 43
- 13
- 37
Aslında sinirlerime hakim olabilsem varsın çocuğu kaçırsın geçici velayeti almak bir ayımı almazdı. Ama sıcağı sıcağına insan herşeyi düşünemiyor. Veya bilmiyorum belki düşünmüşümdür ama o sorunlar içinde hem bir ay beklemek çocuğumdan ayrı kalmak hemde o yola başvurmak zor gelmiştir.hakkınızda hayırlısı neyse o olsun gerçekten çok zor bir durum birde hamilelik var daha hassas olduğunuz bir dönem.eşiniz de vicdansızın önde gideniymiş.adamlar çocukları kullanabiliyor çoğu zaman. Boşanmayı istemese çocuğu kaçırmak yerine sorunları çözmeye çalışır.ben erkeklerin ağladığında samimi olduğuna inanmıyorum.sorunu düzeltmek yerine sizi sindirmek için uğraşıyor.siz çalışacaksınız parayı başkaları yiyecek kabul edilebilir birşey değil.siz çok sakin bile davranmışsınız
Siz yulaf lapası yemeye devam edin sizin beyin belliki sevişme dışında başka birşey kaldırmıyor. İdrakta zorlanıyorsunuzokumaya bile lüzum yok adamla çatır çutur sevişmeye devam etmişsiniz 3. yapmayın bari diyeceğiz ama bir sonraki mal kaçırma da onu da yaparsınız kesin.
evet evet bırakmalıyım önce lapayı sonra da ilginç başlıklı konu sahiplerini bırakmalıyım da çekirdek gibi.Siz yulaf lapası yemeye devam edin sizin beyin belliki sevişme dışında başka birşey kaldırmıyor. İdrakta zorlanıyorsunuz
deme öyle sevişmeye taktığımızı düşünüyor.Hanımefendi, eğer sizin hesabınızdan yüklü paralar çekilmişse devlet bunu görmüyor mu sanki? Çok rahat kanıtlarsınız.
Hırsızlık yapmış, gizli işler çevirmiş, Sizi güvenliğe şikayet etmiş, oğlunuzu kaçırmış, arabayla üstünüze sürüp öldürmeye çalışmış adamı nasıl koca diye hala koynunuza alıyorsunuz cidden şaşırmaktan beter oldum.
Sizi öldürmek üzere de olsa ben ayrılacağınızı düşünmüyorum. Olan o sabi bebeklere oluyor işte, yazık.
Şuan hassas değilim üzgünde değilim. Hatta ağrılı sızılı geçen hamileliğim en son olayla çok düzeldi. Felçli birinin şok ile ayağa kalkması gibihakkınızda hayırlısı neyse o olsun gerçekten çok zor bir durum birde hamilelik var daha hassas olduğunuz bir dönem.eşiniz de vicdansızın önde gideniymiş.adamlar çocukları kullanabiliyor çoğu zaman. Boşanmayı istemese çocuğu kaçırmak yerine sorunları çözmeye çalışır.ben erkeklerin ağladığında samimi olduğuna inanmıyorum.sorunu düzeltmek yerine sizi sindirmek için uğraşıyor.siz çalışacaksınız parayı başkaları yiyecek kabul edilebilir birşey değil.siz çok sakin bile davranmışsınız
Sizin ile muhattap olmayacağım çok çirkin üslubunuz ve tuhaf jargonunuz sizde kalsın. Çünkü size çok benzer bir üslüp ve jargona sahip biri ile 10 yıldır yaşıyorum ve en ağır vakalar olduğunu biliyorum. İyi günlerevet evet bırakmalıyım önce lapayı sonra da ilginç başlıklı konu sahiplerini bırakmalıyım da çekirdek gibi.
Normal insanlar tabiki yapmaz ama insanların maddi duyguları maneviyatının önünde ise yapar. Hamile olduğum için üzülmeyin lütfen ilk defa bu kadar güçlü hissediyorum. Her olayda genelde ağlar sızlar üzülürdüm. Bu defa üzgün değilim mutsuzda değilim. Yaşaya yaşaya güçlendim belkide buda nihayet sona geldiğimi gösteriyor.Yazık günah ya insan hiç eşinden cocugundan mal kaçırır mı çok üzüldüm özellikle şu an hamile halinizle sizi öylece bırakıp gitmiş bu evliliğin hiç elle tutulur yani yok keşke daha ilk bosanmanizi geri cekmeseydiniz
benimle ilişkinizi kestiğiniz gibi diğer jargonluyla da ilişkilerinizi tez vakitte kesmeniz dileğimleSizin ile muhattap olmayacağım çok çirkin üslubunuz ve tuhaf jargonunuz sizde kalsın. Çünkü size çok benzer bir üslüp ve jargona sahip biri ile 10 yıldır yaşıyorum ve en ağır vakalar olduğunu biliyorum. İyi günler
Hem herşeyi yaptım açık bir yol kalmadı vijdanım rahat hemde üzümün çöpüyle burda pireyi deve yapanlardan olmadığım için üzgün değilim artık. Zararın neresinden dönülse kardır. Ben o evi ve arsayı 3-5 yılda alabilirim dişimi sıkarsam ama mücadele etmedim diye üç beş yıl sonra çocuklarıma karşı vijdan azabı çekmem. Burdaki birçok kişinin anlamadığı bumetmat bu konularda akıl veremem. Tecrübesi olan insanlar akıl verecektir. Olmayanlar da sussa ne güzel olur. Siz elinizden geleni yapmışsınız. Her şeyi denemişsiniz. Keşke diyebileceğiniz bir şey kalmamış gibi görünüyor. Umarım bundan sonra doğru adımlar atarsınız. Allah yolunuzu aydınlatsın.
Kariyer yapmış kadınların bile kafası buysa, diğerlerinden hiçbir şey beklememek lazım. İnsanın içine bu coğrafyada ortadoğu kafası ister istemez siniyor olmalı.
bırakın mal mülk onların olsuncabinizi kurtarın yeterKeşke boşamak herkesinki kadar benim içinde kolay olsa. Ben cidden korkuyorum. Bir orta yol arıyorum en zararsız şekilde kurtulmak istiyorum. Bunu yaparken çocuklarımın hakkınıda almak istiyorum ama öyle bir yol pek mümkün görünmüyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?