- 2 Ağustos 2012
- 1.072
- 425
- 133
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hem de viJdan yazan bir öğretim görevlisi ,j ile c nin arasından tır geçiyor bu klavyede...Arabayı çocuğum içindeyken üstüme sürecek bende çocuğuma kıyamayıp dava açmıcam.... İnş gerçek değilsindir...
Matematikçiyim en son lisede dilbilgisi gördüm. Siz şimdi onada kulp takarsınız. Gün boyu burda takılıp eleştirmek dışında bi işiniz vardır umarımhem de viJdan yazan bir öğretim görevlisi ,j ile c nin arasından tır geçiyor bu klavyede...
Yaptıkları Damla'ya Damla'ya göl oldu aşk filan kalmadı kızgınım kendimemi onamı daha çok henüz ayırd edemiyorum.Bu aşk işin içine girince, okuyanı da okumayanı da aynı oluyor. Bunca olayın üzerine 24 haftalık hamileyim, çok seviyorum diyorsunuz.
Şimdi ne diyelim biz hocam? Yaptıkları yenilir yutulur mu?
O şimdilik benim sustuğumu ve eninde sonunda yine herşey onun istediği gibi olacağını sansın. Ben biraz araştırıp doğru kaynaklarla sakinlikle sessizce hareket ederek çözeceğim bu defa.Şu saatten sonra yapabileceğiniz tek şey eşinizin sizin paranızı aldığını ispatlamanız lazım.. sürüm sürüm süründürürmelisin..
Hiç gerilmem böyle bir durumdan kim bilir onların hayatlarındaki eksikler hatalar yanlışlar ve yanlış yazılanlar nelerdir. Sosyal ortamda ego kasmak çok kolay çünkü.Buradaki insanların dertlerini üyelik girişi yapmadan okuyorum uzun zamandır.Yani insanlar neler yasayabiliyor diye meraktan .Aranızdaki dayanışmaya çoğu zaman çok da imreniyorum.Bazıları ne kadar güzel cümlelerle yol gösterirken ya da teselli ederken o samimiyeti hissediyorum gerçekten.Ama bazı arkadaşları anlamıyorum gerçekten.Ya çok kırıcı konuşuyorlar ya da konu sahibini imla ve yazım kurallarından vurmaya çalışıyorlar.Doktor yazılarını da bir düşünün.Insanlar yıllarca okuyor ama çoğunlukla 0 imla.Şimdi bu arkadaş 1 harfi yanlış yazmış eeee....Tam konu sahibi ne yaşamış nasıl noktalamış merak ederken bir de bakıyorum konu sahibi ,birinin kendisini aşagilamasina ya da yanlış yazdığı harfler yüzünden pes edip paylaşım yapmayı bırakıyor.Üzuluyorum gerçekten.Yapmayin yazık dertlesmek istiyor onlar sadece. Inşallah bir gün ben de burada bir konu açmak zorunda kalmam.Yanlış bir harf yazarsam diye ya da birileri benimle dalga geçer mi diye çok gerilirim çünkü...
Bende inanamadım o kadar aldığı eğitim bir insanın ufkunu açmaz hayat görüşüne etkisi olmaz mı?kız cocukları karıyer sahibi olsun...maası olsun....hivbirsey degişmiyor...demekkı neymıs ....valla bır cok ev hanımı sızden daha ozgur..catır catır esının parasını yıyor...hiçcegil birse ısde yorulmuyor...
Sanırım bu mesajını cevaplamayı unutmuşum ..Maalesef gerçekten seviyorum. Ve sevginin gözü kör oluyor. Ama tabiki artık yeter.eşimin ayrılmak gibi bir niyeti yok hiçbir zaman olmadı olmayacağını da düşünüyorum. Evliliğimizi sonlandırmaya çalışan çok çok çok paragöz olan annesi. İlk evlendiğimizde annesi bana demiştiki bizde evin parası evin büyük kadınında toplanır yani ben ve eşim çalışıp parayı ona vereceğiz oda evimizin giderlerini yapıp cebimize harçlık koyduktan sonra gerisini bizim için biriktirecekmiş. Bunu ben kabul etmedim ama sevgili eşim ile bu anlaşmaya okey vermişler aralarında demek. Elbette burda karakter yoksunu olan anne sözünden çıkmayan eşim
Çok haklısınız düşüncelerinizde ama onu zorla tutan Yok gitmek istedide engel olmadım hatta ben dava açınca beni öldürmeye varacak hareketler yaptı. Bu çelişki neden zaten malını garantiye almış hala neyin peşinde.Bu adam sizi bosamayi planladigi icin kendi uzerine mal yapmiyor, umarim bunu net sekilde goruyorsunuzdur.
Esiniz gercekten cok ama cok varos.. yazik