Dengesiz kocamın mal kaçırması

Çok geç bile kalmışsınız, direk düşünmeden boşanın.. Allah size sabır vermiş..

Eşiniz tek çocuk değil anladığım kadarıyla
Nasıl bir açıklaması olabilir ki babasının üstüne mal yapmasının
Borcu falan mı var
Çocuklarımın hakkı dediğinde cevabı ne oluyor?
Kardeşi biliyor mu mesela o malın sizin olduğunu?

Bu aşk işin içine girince, okuyanı da okumayanı da aynı oluyor. Bunca olayın üzerine 24 haftalık hamileyim, çok seviyorum diyorsunuz.

Şimdi ne diyelim biz hocam? Yaptıkları yenilir yutulur mu?

Buradaki insanların dertlerini üyelik girişi yapmadan okuyorum uzun zamandır.Yani insanlar neler yasayabiliyor diye meraktan .Aranızdaki dayanışmaya çoğu zaman çok da imreniyorum.Bazıları ne kadar güzel cümlelerle yol gösterirken ya da teselli ederken o samimiyeti hissediyorum gerçekten.Ama bazı arkadaşları anlamıyorum gerçekten.Ya çok kırıcı konuşuyorlar ya da konu sahibini imla ve yazım kurallarından vurmaya çalışıyorlar.Doktor yazılarını da bir düşünün.Insanlar yıllarca okuyor ama çoğunlukla 0 imla.Şimdi bu arkadaş 1 harfi yanlış yazmış eeee....Tam konu sahibi ne yaşamış nasıl noktalamış merak ederken bir de bakıyorum konu sahibi ,birinin kendisini aşagilamasina ya da yanlış yazdığı harfler yüzünden pes edip paylaşım yapmayı bırakıyor.Üzuluyorum gerçekten.Yapmayin yazık dertlesmek istiyor onlar sadece. Inşallah bir gün ben de burada bir konu açmak zorunda kalmam.Yanlış bir harf yazarsam diye ya da birileri benimle dalga geçer mi diye çok gerilirim çünkü...

hem de viJdan yazan bir öğretim görevlisi ,j ile c nin arasından tır geçiyor bu klavyede...
Matematikçiyim en son lisede dilbilgisi gördüm. Siz şimdi onada kulp takarsınız. Gün boyu burda takılıp eleştirmek dışında bi işiniz vardır umarım

Mesleğiniz var , kendinize güveniniz de tam . Bu süreçlerde sizin koşullarınıza sahip olmak isteyen bir sürü üye yazıyor bdv'a.Hiç düşünmeden eşinizden boşanın derim ancak mallar için de muhakkak dava açın keza sizin de emeğinizi çalmışlar.Beni en çok üzen de hamilelik dönemlerinizin her ikisinde de yaşadığınız hastalıklar oldu , haketmemişsiniz bunları. Umuyorum ki çok güzel günler bekliyor sizi !

Bu aşk işin içine girince, okuyanı da okumayanı da aynı oluyor. Bunca olayın üzerine 24 haftalık hamileyim, çok seviyorum diyorsunuz.

Şimdi ne diyelim biz hocam? Yaptıkları yenilir yutulur mu?
Yaptıkları Damla'ya Damla'ya göl oldu aşk filan kalmadı kızgınım kendimemi onamı daha çok henüz ayırd edemiyorum.
19 yaşından beri beraberim şimdi 35 olacam. Belkide tamamen alışkanlık.
Yiyip yutmayacağım kesin ama emsal Yok yol gösterecek kimse Yok. Avukat diyorsunuz önceki sefer bir avukat tuttum onu bulana kadar 2-3 avukat gezdim herbiri farklı şeyler söyledi.
Bahtsızlığıma gel ki avukatım son günlerde medyada sıkça haber olan ünlü bir haber spikerinin kardeşi ve bu günlerde şizofren olarak polise suç uydurmak nedeniyle yargılanan şahıs. (İsim vermek istemiyorum gündemi takip edenler anlamıştır)
Yanlış kişiyi seçmek konusunda kimse benim ile yarışamaz yani. Kime güvenip hangi yolu seçeceğimi hangi adımın beni daha fazla zarara uğratmayacağını şaşırmış durumdayım
Psikolojik olarak çok sağlamım çok güçlüyüm şuan herkesi karşıma alabilir herşeyi yerle bir edebilirim. Ama daha öncede yaşadım güçlü durmaya çalıştıkça ailece açtıkları psikolojik savaş beni hep yıldırdı. Bu defa olmayacak.
Tek aradığım benzer bir emsal

Şu saatten sonra yapabileceğiniz tek şey eşinizin sizin paranızı aldığını ispatlamanız lazım.. sürüm sürüm süründürürmelisin..

Bir harf yanlış yazıldı diye ego kasan arkadaşlar. Eş kişisinden pek farkınız Yok zira kendiside her kavgamızda böyle psikolojik şiddetlere başvurur önce.
Emin'im sizler dört dörtlük olduğunuz Türkçe İngilizce matematik coğrafya bilgileriniz ile herkesi yerle yeksan edersiniz. Eş kişiside cahil ama köylü kurnazlığı ile kendini çok büyük zannederdi herşey olduğunu düşünürdü. Ama eş olamadı baba olamadı hepsinden önemlisi bir mutsuzluk varsa bu yarı yarıyadır ve mutlu olamadı.
O para mal mülk bir hastalık ile kaybedilebilir ama evlat aile eş para ile alınamaz.

Şu saatten sonra yapabileceğiniz tek şey eşinizin sizin paranızı aldığını ispatlamanız lazım.. sürüm sürüm süründürürmelisin..
O şimdilik benim sustuğumu ve eninde sonunda yine herşey onun istediği gibi olacağını sansın. Ben biraz araştırıp doğru kaynaklarla sakinlikle sessizce hareket ederek çözeceğim bu defa.
Keşke en başından sakin karşılayabilseydim delirip ağlayıp sızlayıp her yapacağımı ortaya dökmeseydim şimdiye çoktan bitmiş olurdu. Ama gel gör ki insan herzaman sakinliğini koruyamayaniliyor. Burdaki arkadaşlar yıllarca sadece sustuğumu kabul edip pıstığımı varsayıyorlar ama ben başedemedim

Hiç gerilmem böyle bir durumdan kim bilir onların hayatlarındaki eksikler hatalar yanlışlar ve yanlış yazılanlar nelerdir. Sosyal ortamda ego kasmak çok kolay çünkü.

Resmen para için ailenizi darma duman etmiş hala nasıl tahammül edebildiniz anlamıyorum şoklar içinde okudum hele o arabayı size çarpması korkunç benim için o an bitmişti sizinki sevmek değil saplantı bence eşim elini kaldırıpta vurmadığı halde boşanmaya kalktım vuramaz vuranlarada söylenir zaten

Bu adam sizi bosamayi planladigi icin kendi uzerine mal yapmiyor, umarim bunu net sekilde goruyorsunuzdur.
Esiniz gercekten cok ama cok varos.. yazik

Siz her anlamda güçlü bir kadınsınız.Zaten yapacağınız şey belli ve siz de kararınızı vermişsiniz.Bence de dönmeyin bu karardan.Banka hesabı falan çıkar ortaya alırsınız çocuklarınızın hakkını inşallah.Ben üyelik girişi yapmasam da sürekli takip ediyor olacağım yaşadıklarınızı.Umarim (bak şimdi kızınız demek geldi icimden) bebeğiniz ve oglunuzla güzel bir hayatınız our...

Merhabalar.çok geçmiş olsun öncelikle.bence adım adım ilerlemek gerek.yol haritası çizin ya da biz destek olalım çünkü bu durumlarda insanın dışardan bakış açısına ihtiyacı oluyor.öncelikle
1-Avukatınızı değiştirin.çok iyi olsada şu anda şahsi sorunlarıyla uğraşıyor ayrıca farklı fikre ihtiyacınız var bence
2-psikolojik durumunuz çok yi olabilir size göre ama sonradan etkilerini görmemek için güvenebileceğiniZ bir psikolog bulun ve haftada bir dertleşin.çok yararlı olur
3-sakin olun.para önemli olabilir,çocuklarımın hakkı diye düşünmeniz normal ama o çocuklara para mı annelerinin mutlu,huzurlu olması mı diye sorsalar ilerde sizce ne cevap verecekler bunu düşünün. şu anda sadece ilk etapta sadece çocuklarınızla huzurlu bir ortam yaratacağınız bir hayat kurun.bırakın mal mülk davası sürsün bir yandan fazla takılmayın.hak yerini elbet bulur.
4-daha fazla dejenere olmamak adına eşinizle tartışmayın,ailesi ile muhattap olmayın.kavganım kazananı yok biliyorsunuz.bunca zamandır anlamayanlara asla anlatamazsınız.
5-aşk ,sevgi beynimizin ilüzyonudur.saygı ve sevgi olmayan yerde bu illüzyon biter gerçek başlar.buna da üzülmeyin.
Sonuna da bunları yazan polyana diye eklemek istedim birden

Bende inanamadım o kadar aldığı eğitim bir insanın ufkunu açmaz hayat görüşüne etkisi olmaz mı?
Adam arabayla ezmeye çalılıyor konu sahib gene affediyor. O kavga gürültü arasında yine hamile kalıyor.
Suçun büyüğü sizde konu sahibi adam sizi değil maaşınızı seviyor.

Sanırım bu mesajını cevaplamayı unutmuşum ..

Evliliğini sonlandırmaya çalışan görünürde kayinvaliden ama dolaylı olarak ve aslında tam olarak eşin. .senin istemediğin birseyi özellikle ortak kazanılan parayı ailesinin üzerine geçiriyorsa ,senin kararlarına saygı duymuyorsa ,uyardığın halde yanlış davranışlarına devam ediyorsa ve en önemlisi şiddet uyguluyorsa ,sana kısaca git diyor yada ses çıkarma düzen bu diyor .. kabullenmeyecegine göre uzatmanın bir manası yok ..neden hayatı kendin için zorlastiriyorsun? Bırak git ..

Bu adam sizi bosamayi planladigi icin kendi uzerine mal yapmiyor, umarim bunu net sekilde goruyorsunuzdur.
Esiniz gercekten cok ama cok varos.. yazik
Çok haklısınız düşüncelerinizde ama onu zorla tutan Yok gitmek istedide engel olmadım hatta ben dava açınca beni öldürmeye varacak hareketler yaptı. Bu çelişki neden zaten malını garantiye almış hala neyin peşinde.
Ben kendine güveni olmadığını düşünüyorum. Kendine güvenmediği için elimi kolumu malsızlık mülksüzlükle bağlamaya çalışıyor. Bilemiyorum artık doğru bakış açısından bakamıyorum yıllardır içinde olduğum için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…