Dengesiz kocamın mal kaçırması

Eş istemedikçe aile hiçbirşey yapamaz. Genelde kayinvalideleri sucluyoruz ama buna izin veren dengeyi kuramayan erkekler malesef.
Size tavsiyem boşanın. Bir degil iki değil. İnsan sevdiği kişiye nasıl zarar verir, sizi arabayla ezmeye kalkıyor. Ağlaması sizlamasi da sizden daha cok para koparmak icin kanmayın bence.
Ayrıca bosanmadan önce başkasının üzerine yaptırdığı malları kanitlamak için elinizde belge olsun.

Seni temmuz annelerinden tanıyorum. Belki sonucu değiştirmeyecek ama neden bebeği öğrendiğimde 8 haftalık dünya başıma yıkıldı falan diyorsun ki.
Oysa adetin henüz geçmişken öğrenmiştim gebeliğini. Hatta kalp atışını duyabilmek için heyecanlanmıştın falan.
Burda neden aldırmadın diyenlerden mi çekindiğin için haftasını büyük söyledin bilmiyorum ama hayat senin hayatın.
10 çocuğunda olsa bu adamı sırtında taşıma.

Hepsini okumadan da kan beynime sıçradı şu an. Başran ayağa falso olan bu adamla daha ne yapıyorsunuz? Boşayın gitsin! Kendi kazancınızı keşke ayrı bir şekilde değerlendirseydiniz. Baba ,oğul ,kaynana birbirinden beter. Bu ne açlık, bu ne şerefsizlik. Oyyy, sinirlerim hopladı resmen! Ne diyeyim bacım sana ne? Adamın ilk falsosunda kendi hesabını ayrı tutacaktın, çocuk yapmayacaktın. Biraz daha gözlemleyip baktın olmuyor boşayacaktın. İnşallah bu kocanın yanına kar kalmaz, hukuki bir yaptırımı var. Paranız ortaksa sizden habersiz nasıl kullandı. Siz neden takip etmediniz? Sinirden kasılıp kaldım resmen yaaa!

hamile olman hiçbirşeyi değiştirmez. boşan. ben niye beklediğini de anlamadım açıkçası.

Bunu konu fake bence. Bir ogretim gorevlisinin bu kadar ezik olabilecrgine inanmiyorum. Bir de ustune hamile kalmis. Bu kadar husemetiniz olan bir adamla evli oldgunuz yetmemis bir de sevismissiniz. Eziklik ustune eziklik

Okuduklarıma inanamadığım kadar size de inanamadım malesef..

Böyle bir adamla çocuk için evli kalmak zaten evladına yapabileceğin en büyük kötülük,yarın sana bunları yaşatan adamın bir küçük boyu ile yüzleşeceksin farkında değilsin..

Okumanın birşeyi değiştirmedigi,kadın ev hanimi da olsa,bilim de bilse kafa yapısının önemli olduğuna yeni bir örneksin sadece..

Mal-mülk için onca savaş,şiddet görüp iki Özür'e inanma..

Giden hiçbir mal verilen hiçbir söz-Özür kaybolup giden onurunu,gururunu geri getiremeyecek malesef..

Üstüne malesef ki demek zorundayım biraz daha mecburiyet ve adama ödül gibi bir çocuk daha..
Eşiniz kadar sizde suçlusunuz.

Verdiklerini bence geri almaz/alamaz eşiniz. Buna karşılık boşanmayacaksanız evin tüm masraflarını o karşılasın siz maaşınızın tamamını biriktirin. Seviyorum diyorsunuz ya sadece eşinizinki değil sizinki de hastalıklı sevgi. Kolay kolay kimse üstüne araba süren adamdan böyle bahsetmez.
Umarım bebeğiniz sağlıkla doğar. Herşey sizin için güzel olur.

Siz de akilli olun ozaman.arabayi annenizin yada babanizin uzerine yapin.hatta kredi cekip onlara elden para verin anlasin onlarla ola ki bosanma olana kadar tum yuk esinizin uzerine olur ve siz de birikim yapmis olursunuz

Asıl bu adamla birlikte kalarak evladınıza yazık ediyorsunuz.

Hatalısınız, üzerinize araba süren adamdan şikayetçi olmadığınız için
Her seferinde aynı hatayı affettiğiniz için hatalısınız
Çocuğunuzun babası hapis yatsın bir şey olmaz, ya size ya da çocuğa zarar verirse ne olacak
Ortada bir evlilik yok ki ayakta tutmaya çalışıyorsunuz, adam sizin kazancınızı, hakkınızı çalmış, doğmuş ve doğacak olan evladı umurunda değil, siz evlilik kurtarmaya çalışıyorsunuz. Yapmayın, kendinize bunu reva görmeyin, aklı başında eğitimli insansınız , çocuklarınıza bu kötülüğü yapmayın lütfen

Eşin tilki ama sen baya baya safsin.
Adam bir değil, 3 kere kazıklamış seni.
Neyse, bari sende ucundan mal kaçır. Kredi cekip ev al. Ailenin üzerine yap. Acikda kalacaksın yoksa.

Bence konu fake nereden okursan elinde kalıyor konu sahibi öğretim üyesi eşi neler yapıyor hala evliliğe devam kedi olsa o evden kacar inanmadım
Yıllardır bu foruma üyeyim geçmiş mesajlarıma bakabilirsiniz. Neden böyle birşey uydurayım ki. Öğretim üyesi olmak çok güçlü ve yıkılmaz anlamına gelmiyor. Hatta ve hatta bu ülkede en çok ailevi sorun yaşayanlar biz öğretim üyeleri doçentler proflardır. Çoğunun mutsuz huzursuz bir evliliği vardır veya boşanmıştır. Ben boşanmayı beceremeyenlerdenim. Hayatın bir alanında kariyer yapmayı her alanda başarılı olmak diye görmek yanlış. Bizler eşlerimizden tahsilli olsak sorun olmasak sorun daha çok kazansak sorun daha az kazansak sorun. Annelikten başka hiçbir yetisi olmayan kadınlar bizlerden çok daha başarılı beceriklidir evlilik konusunda

Keşke boşamak herkesinki kadar benim içinde kolay olsa. Ben cidden korkuyorum. Bir orta yol arıyorum en zararsız şekilde kurtulmak istiyorum. Bunu yaparken çocuklarımın hakkınıda almak istiyorum ama öyle bir yol pek mümkün görünmüyor

Ben sadece yazdiklarinizi okurken icim sıkıldı siz bunlari yasayan kisisiniz.
Esinizi sevdiginiz icin surekli ona inanmayi secmissiniz ama 10 senede hicbir seyi düzeltmemis anlasilan.
Isin icinde siddette varken bosanmaya korkuyorsunuz Allahim nedir bu kadinlarin cektigi?
Adam annesi hastayken size kötü davraniyor sanki suclu sizmissiniz gibi.
Cok üzgünüm bir tavsiyede veremiyorum inanin aklim durdu bu nasil es bu nasil es annesi.
Umarim hersey düzelir (hayirlisiyla bosanirsiniz) ve cok mutlu olursunuz.

Bebeği öğrendiğimde evet dünyam başıma yıkıldı. Temmuz annelerinden tanıyorsan ne kadar zorlu bir hamilelik geçirdiğimi biliyorsundur. Hepsinin bir sebebi var. 7. Haftası dolana kadar kalp atışlarını duymamadık ve kalp atışını duymadan kürtaj olmayacağını gebeliğin geç döllenme dış gebelik kimyasal gebelik olabileceğini söyledi doktorlar. Kalp atışlarını duyunca aldırmak isteyince eşimin gelip imza atmasını istediler. Oda böyle birşeye katiyen yanaşmadı ve çok mutlu olup bir dediğimi iki atmedi. Dünyanın en merhametli insanı rolüne büründü. Bu defa yapacak birşey kalmayınca bebek için endişelendim. Hala çok endişeliyim. Down sendromu riski heryerden patlak veriyor.

Anlatamadım sanırım. Üzerime araba sürdüğü için şikayetçi oldum sadece darp raporu almadım. Ama yinede savcılık araba öldürücü silah aleti sayıldığından tehdit nedeniyle arabayı üstüne sürmekten değil öldürmeye teşebbüs nedeniyle arabayı üstüne sürmekten dava açtı. Bu ay sonu ikinci duruşma var.

Bildiğin mal kaçırıyor.... Kendi üzerine yapmiyor boşanınca 2 bölünür diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…