- 21 Mart 2012
- 436
- 436
- 103
Aslında dahası bile varda yapılabildiği kadar yazdım. Bu arada bu konu haricinde şu dünyada bir kadına ondan başkası bu kadar prenses hissettiremez ç. Usta tiyatrocuUmarım şakadır
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aslında dahası bile varda yapılabildiği kadar yazdım. Bu arada bu konu haricinde şu dünyada bir kadına ondan başkası bu kadar prenses hissettiremez ç. Usta tiyatrocuUmarım şakadır
Gaflet anı diyelim .. yalnız ben olsam kaybettiklerimi başımın gözümün sadakası sayar ,çeker giderim .. yalancı ve anne kuzusu bir adamla ömür çürütülmezBoşanma davası açtığımda avukat ev ve arsanın alındığı tarihte para eşimin hesabından çıktıysa işimizin çok kolay olacağını söyledi. Akılsızlık işte yada aptallık evladına kıyamama usta bir yalancıya inanma.
Onlarda bunu istiyor zaten elimi kolumu sallayarak gidersem Emin'im ki boşanmaya yanaşır ama talep edersem birşeyler yine ağlama sızlama başlar. Bu arada kendisinin sigortası asgari ücret üzerinden yatıyor. Altındaki araba şirket arabası. Benim maaşım gerçek miktardan sigorta yatıyor ve araç benim adıma yani borçlu bile çıkmak var işin sonundaGaflet anı diyelim .. yalnız ben olsam kaybettiklerimi başımın gözümün sadakası sayar ,çeker giderim .. yalancı ve anne kuzusu bir adamla ömür çürütülmez
İşin içine ayrılık girince terk edeceğimi anlayınca şiddete başvuruyor. Çok daha fazla yüzüne gözüne bulaştırıyor. Hastalıklı sevgi denen şey eşiminki. Ağzınada ederim severimde gibisinden. Bu konuda annem çok korkuyor ayrılsak bile bana zarar vereceğini hatta eşini öldürenler gibi bi sonumuz olacağı yönünde felaket senaryoları yazıyor ve karalar bağlıyor kadın. Haksızda değil olmayacak şey değil hastalıklı sevgiTerbiyesiz herif! Bir de üzerine sürmüş arabayı. Ne diyeceğimi bilemiyorum, allah yardımcın olsun.
İkinci çocuk korunurken oldu öğrendiğimde dünyam yıkıldı maalesef aldırmak bile istedim ama sevgili eşim elimi kolumu bağlayıp hünerlerine rahatça devam edebilmek için hiç o konuya yanaşmadı. Eş izni olmadan kürtaj olunamıyor. Forumdaki arkadaşlar bilir birde 12. Haftada ikili testte down sendromu riskim yüksek çıktı. İyice psikolojim çöktü yurtdışında yapılan bi test var (nift) yaptırdık sonuç temiz çıktı ama hala ultrason verileri risk gösteriyor. 16. Haftama kadar damar yolundan beslendim günde 10-12 defa kustuğum oluyordu. İstenmeyen gebeliklerde daha sık karşılaşılan psikolojik bir durummuş hiperemesis. Şimdi ise Allah sağlıklı doğmasını nasip etsin başka birşeyin önemi yok diyorum. Onlardan gelen bunun yanında hiçbirşey olur kıyas bile yapmıyorum.Peki ikinci çocuk neden ?
Öğretim görevlisisiniz. Maddi imkanınız var. Ayakları yere basan insansınız. Bu kişi hiç bir hak talep edemeyin diye babasına çalışıyor.
Sizden gizli kapaklı kafasına göre iş yapıyor. Bi yatırım yapacaksa bile fikrini sizinle paylaşmalıydı aklınıza yatarsa bu işe girmeliydi. Adam bunları es geçip babasının üzerine yapmış bir de.
Çok basit insanların yapabileceği türden davranış sergilemiş eşiniz.
Bundan bir hafta önce bu defa düzeltmediği taktirde geri dönüşü olmadığını söylediğimde verdiği tarih yaklaştığını söylediğimde düzelteceğini söyledi. Bende yine düzeltmezsen annen babandan bizim olanı istemeye geri almaya korktuğunu düşünürüm dedim. Ne korkması mal benim malım ister atarım ister satarım ister yakarım onlar ne karışır dedi. Ama korkuyor. Korkmak derken çekiniyor hatta belkide istiyor ama annesinin bunu yapmayacağına eminim. Kadın bunu bildiğin meydan muharebesi gibi savaş gibi görüyor. Eğer ev ve arsayı alırsa savaşı onlar kaybeder almazsa ben kaybederim gibi. Benim kaybettiğim aşikar. Zaten bu kafasında lezyon olması durumu bile beni işkillendiriyor. Şayet altı boş çıkar ameliyatlık bir durum yokmuş ilaç tedavisi gibi bişeyler derlerse annesinin oyunu olduğu kesinleşir. Geçen senede kız kardeşi boşandı boşanma öncesi babası MS hastası diye bi yaygara kopardı annesi götürmedik hastane doktor bırakmadık iki ay boyunca. Adam turp gibi çıktıKamu davasına dönmesi iyi olmuş boşanmada elinizde kanıt olur eşinizin şiddeti. Ben bir türlü gidip şikayetçi olamadım eşimden ( şiddet gördüm birkaç defa ) şimdi bir şey olsa kavga etsek bebeğimi bana bırakmayacağını söyler. Ama elimde kanıt olsaydı şiddet uygulayan kocaya çocuk verilmez mesela. O yüzden her şey sizin lehinize. Adam garanti görmüş sizi ikinci hamilelikten sonra ve asla gitmez diye düşünüyor belli ki. Sizin kararlı olduğunuzu görünce de salya sümük yapma etmeler... E o zaman niye sorun çözmek yerine hala sorun üretiyor anlamadım doğrusu...
Paramı derken kazandığım parayı adamın eline saymıyorum. Evin giderlerine ortak oluyorum giyinmeyi çok seviyorum çoğu kıyafete gidiyor. Yani evet bir kadının masrafı giyinir süslenir kuaföre giderse fazladır ve bunları kendim karşılayarak ondan büyük yük alıyorum üstüne birde ev giderleri. İnsan olsaydı dört beş sene önce olduğu gibi parayı bu kadar saçmaz ortak hesapta biriktirirdik. Şimdiye kadar neyi gizli aldıysa iki katı mal mülk yapardık ama son 4 yıldır ortak hesap Yok herkes kendineAdam seni degil paranı seviyor öldürmeye bile kalkmış sen donuna kadar topla al kaç kurtar kendini
İşin içine ayrılık girince terk edeceğimi anlayınca şiddete başvuruyor. Çok daha fazla yüzüne gözüne bulaştırıyor. Hastalıklı sevgi denen şey eşiminki. Ağzınada ederim severimde gibisinden. Bu konuda annem çok korkuyor ayrılsak bile bana zarar vereceğini hatta eşini öldürenler gibi bi sonumuz olacağı yönünde felaket senaryoları yazıyor ve karalar bağlıyor kadın. Haksızda değil olmayacak şey değil hastalıklı sevgi
İnanamıyorum ! Mal kaçırdığı yetmezmiş gibi birde elindekilere ortak olacak .Onlarda bunu istiyor zaten elimi kolumu sallayarak gidersem Emin'im ki boşanmaya yanaşır ama talep edersem birşeyler yine ağlama sızlama başlar. Bu arada kendisinin sigortası asgari ücret üzerinden yatıyor. Altındaki araba şirket arabası. Benim maaşım gerçek miktardan sigorta yatıyor ve araç benim adıma yani borçlu bile çıkmak var işin sonunda