Dengesiz kocamın mal kaçırması

Gaflet anı diyelim .. yalnız ben olsam kaybettiklerimi başımın gözümün sadakası sayar ,çeker giderim .. yalancı ve anne kuzusu bir adamla ömür çürütülmez

Gaflet anı diyelim .. yalnız ben olsam kaybettiklerimi başımın gözümün sadakası sayar ,çeker giderim .. yalancı ve anne kuzusu bir adamla ömür çürütülmez
Onlarda bunu istiyor zaten elimi kolumu sallayarak gidersem Emin'im ki boşanmaya yanaşır ama talep edersem birşeyler yine ağlama sızlama başlar. Bu arada kendisinin sigortası asgari ücret üzerinden yatıyor. Altındaki araba şirket arabası. Benim maaşım gerçek miktardan sigorta yatıyor ve araç benim adıma yani borçlu bile çıkmak var işin sonunda

Terbiyesiz herif! Bir de üzerine sürmüş arabayı. Ne diyeceğimi bilemiyorum, allah yardımcın olsun.

Bu arada yazmayı unutmuşum eşim araba ile üstüme sürüp karakolluk olduğumuz gece kayınvalidem gece saat 1 gibi eşimi arayıp nerede kaldığını onu beklediklerini söyledi eş kişiside evde kalacağını sorunları çözme yoluna gittiğini söyledi. Ertesi gün öğlene doğru karakoldan arandım kayınvalidemin benden şikayetçi olduğunu kendisine 15 gün önce hakaret ettiğim için benden davacı olduğunu gidip ifade vermem gerektiğini söylediler. O esnada eşimde yanımdaydı. Annesini arayıp herşeyi düzeltmeye çalıştığını ve düzelteceğini önceki gece evde benim yanımda kalınca bunu anlamaları gerektiğini söyleyip gidip davayı geri çekmelerini söyledi. Aynı gün gitmişler davayı geri çekmeye ama iş karakol aşamasındayken aile davaları çekilmiyormuş savcılık çağırınca çekiliyormuş. Zaten 15 gün sonra davaya takipsizlik kararı çıktı. Kayınvalidenin hayalleri ikinci defa suya düştü . Eşimin arabayla benim üstüme sürme davası ise şikayeti geri alsam bile çekilmedi kamu davasına döndü. Yaralamaya teşebbüsten bu ayın 27 sinde ikinci duruşma var.

Terbiyesiz herif! Bir de üzerine sürmüş arabayı. Ne diyeceğimi bilemiyorum, allah yardımcın olsun.
İşin içine ayrılık girince terk edeceğimi anlayınca şiddete başvuruyor. Çok daha fazla yüzüne gözüne bulaştırıyor. Hastalıklı sevgi denen şey eşiminki. Ağzınada ederim severimde gibisinden. Bu konuda annem çok korkuyor ayrılsak bile bana zarar vereceğini hatta eşini öldürenler gibi bi sonumuz olacağı yönünde felaket senaryoları yazıyor ve karalar bağlıyor kadın. Haksızda değil olmayacak şey değil hastalıklı sevgi

İkinci çocuk korunurken oldu öğrendiğimde dünyam yıkıldı maalesef aldırmak bile istedim ama sevgili eşim elimi kolumu bağlayıp hünerlerine rahatça devam edebilmek için hiç o konuya yanaşmadı. Eş izni olmadan kürtaj olunamıyor. Forumdaki arkadaşlar bilir birde 12. Haftada ikili testte down sendromu riskim yüksek çıktı. İyice psikolojim çöktü yurtdışında yapılan bi test var (nift) yaptırdık sonuç temiz çıktı ama hala ultrason verileri risk gösteriyor. 16. Haftama kadar damar yolundan beslendim günde 10-12 defa kustuğum oluyordu. İstenmeyen gebeliklerde daha sık karşılaşılan psikolojik bir durummuş hiperemesis. Şimdi ise Allah sağlıklı doğmasını nasip etsin başka birşeyin önemi yok diyorum. Onlardan gelen bunun yanında hiçbirşey olur kıyas bile yapmıyorum.

Kamu davasına dönmesi iyi olmuş boşanmada elinizde kanıt olur eşinizin şiddeti. Ben bir türlü gidip şikayetçi olamadım eşimden ( şiddet gördüm birkaç defa ) şimdi bir şey olsa kavga etsek bebeğimi bana bırakmayacağını söyler. Ama elimde kanıt olsaydı şiddet uygulayan kocaya çocuk verilmez mesela. O yüzden her şey sizin lehinize. Adam garanti görmüş sizi ikinci hamilelikten sonra ve asla gitmez diye düşünüyor belli ki. Sizin kararlı olduğunuzu görünce de salya sümük yapma etmeler... E o zaman niye sorun çözmek yerine hala sorun üretiyor anlamadım doğrusu...

Adam seni degil paranı seviyor öldürmeye bile kalkmış sen donuna kadar topla al kaç kurtar kendini

Bundan bir hafta önce bu defa düzeltmediği taktirde geri dönüşü olmadığını söylediğimde verdiği tarih yaklaştığını söylediğimde düzelteceğini söyledi. Bende yine düzeltmezsen annen babandan bizim olanı istemeye geri almaya korktuğunu düşünürüm dedim. Ne korkması mal benim malım ister atarım ister satarım ister yakarım onlar ne karışır dedi. Ama korkuyor. Korkmak derken çekiniyor hatta belkide istiyor ama annesinin bunu yapmayacağına eminim. Kadın bunu bildiğin meydan muharebesi gibi savaş gibi görüyor. Eğer ev ve arsayı alırsa savaşı onlar kaybeder almazsa ben kaybederim gibi. Benim kaybettiğim aşikar. Zaten bu kafasında lezyon olması durumu bile beni işkillendiriyor. Şayet altı boş çıkar ameliyatlık bir durum yokmuş ilaç tedavisi gibi bişeyler derlerse annesinin oyunu olduğu kesinleşir. Geçen senede kız kardeşi boşandı boşanma öncesi babası MS hastası diye bi yaygara kopardı annesi götürmedik hastane doktor bırakmadık iki ay boyunca. Adam turp gibi çıktı

Adam seni degil paranı seviyor öldürmeye bile kalkmış sen donuna kadar topla al kaç kurtar kendini
Paramı derken kazandığım parayı adamın eline saymıyorum. Evin giderlerine ortak oluyorum giyinmeyi çok seviyorum çoğu kıyafete gidiyor. Yani evet bir kadının masrafı giyinir süslenir kuaföre giderse fazladır ve bunları kendim karşılayarak ondan büyük yük alıyorum üstüne birde ev giderleri. İnsan olsaydı dört beş sene önce olduğu gibi parayı bu kadar saçmaz ortak hesapta biriktirirdik. Şimdiye kadar neyi gizli aldıysa iki katı mal mülk yapardık ama son 4 yıldır ortak hesap Yok herkes kendine

Kardeşim canına kastın mi var? Çalışıp kazanıyorsun ama hala o adamı çekmeye devam ediyorsun. O adam düzelmez. Dünyada cehennemi yaşama. Çocukların, boşandığın için ilerde Duacin olur.

Ortada 2 kişinin hastalıklı sevgisi var ama nedense hep zararını gören sizsiniz.

O sizinle boşanma ihtimalini düşünüp fellik fellik mal kaçırırken, sevdiğine inanmanız garip değil mi? Seven insan boşanma hesapları yapar mı?

Eşiniz babasına hibe ettiği her şeyde kardeşi/kardeşlerinin miras payı olduğunun farkında mı?

Neresinden tutsan elinde kalır mevzu.
Allah yardımcın olsun.

Ay içim de fesat ayrıca
Hastalık hikayesi de yalandır muhtemelen. Anne vermiyor tapuları. O da efkarından içip anası hastaya bağlıyor. Nasıl bir teşhisse tam da konuştuğunuz tarihe yakın kondu.

Tabi siz yine de bunu dile getirmeyin.
Verdiği sözü tutmasının şartlara bağlı olamayacağını hatırlatın kafi..

Bu arada ola ki şu durumda isteyemem diye yokuş yaparsa,
Babasına mallara müşteri bulduğunu,
Vekaletname verip satacağını söylesin
Yaşlı adam karışı hastayken tapu tapu gezmez herhalde.
Vekaleti alıp satışı size versin.
Sonra babası parayı sorarsa bizde kalacak.
Oldu bitti.
Bunca yıl size yalan söylemeye çekinmediğini göre böyle bir problemi yok.
Ortaya çıkarsa da tatlı dili ile sizi kandıran adam anasını babasını da kandırsın.

Keşke konu fake olsa

Öyle üzülüyorum ki
Üç kızım var

Eğitimleri için a dan z ye maddi manevi hiçbir fedakarlıktan kaçınmıyorum

Rabbim izin verirse inşallah iyi bir yere gelecekler inanıyorum
Akıllı Çalışkan’ ve çok başarılılar şükürler olsun

Amma velakin siz de öylesiniz konu sahibi
Bakın öğretim görevlisi olmuşsunuz ki bu benim gözümde çok saygın çok önemli bir meslek
Başarılarınızın devamını dilerim

Fakat buradaki başka bir şey
Mesela benim bir eltim var
Köyde doğup büyümüş okuması yazması mesleği parası vs hiçbir şeyi yok
Ama kocası ona bunu yapamaz
Değil yapmak
Yapmaya teşebbüs edemez
Öyle ki kendini ezdirtmez asla kandırılmaz
Adam nerdeyse söze besmeleyle başlayacak

Uzun lafın kısası yapmayın
Anneniz babanız sizi kolay büyütmedi
Yalnız onlar mı
Kim bilir sizde ne emekler verdiniz
Yağmur çamur kar demeden kim bilir hangi zevklerden sefalardan uykulardan feragat ederek akademik başarı için Canla başla çalışıp çaba gösterdiniz

Daha ilk hatasında postayı koymamak neden? Resti çekmemek neden?
Kusura bakmayın ama onun sevmediği ortada iken seviyorum diye hakkınızın yenmesine Rıza göstermek neden?
Canınıza kast etmişken affetmek neden
Her saçmalığına göz yumup çıtayı daha ne kadar yükselteceğini mi merak ettiniz anlamadım ki

Neyse zararın neresinden dönseniz evladır!

Lütfen o edinilmiş mallardan size 1 lira bile düşecekse onu alın sonra da bu erkek müsvettesini boşayın

Yoksa İnan’ın çıtayı öyle bir yükseltir ki gökdelenle eşdeğer yapar
O potansiyel var kendisinde belli!!!

Allah yardımcınız olsun

Sizin suçunuz adama sürekli eve t deyip inanmanız şimdide boşayın gitsin ne köy olur ne kasaba yoksa ömrünüzun sonuna kadar çalıştıklarınız kayinbabankza ve onun çocuklarına kalır sizin cocuklariniza da çöp kalmaz

Bence konu fake nereden okursan elinde kalıyor konu sahibi öğretim üyesi eşi neler yapıyor hala evliliğe devam kedi olsa o evden kacar inanmadım

İnanamıyorum ! Mal kaçırdığı yetmezmiş gibi birde elindekilere ortak olacak .

Öncelikle sağlıcakla bebeğinizi kucağınıza alırsınız inşallah. Kocanızıda bir an önce boşayın tüm haklarınızı da alın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…