- 25 Ocak 2010
- 3.019
- 0
-
- Konu Sahibi BinbirRenk
- #18.621
canım 15 gündür annemin yanındaydım
hatice 4 gün hastanede yattık annemle 10 günde evde yemek düzenim yoktu.gelen gidenden ne yediğimide anlamadım ondan oldu sanırım
evet ya nasıl aldım bende anlamadım
canım beni koruma döneminden çıkar listeye koy
hatice 4 gün hastanede yattık annemle 10 günde evde yemek düzenim yoktu.gelen gidenden ne yediğimide anlamadım ondan oldu sanırım
evet ya nasıl aldım bende anlamadım
topiğimizin güzel anneleri
gününüz kutlu olsun
slm kızlarrr
nasılsınız bakalımm
patisssss herşeyin yolunda olmasına çokkk ama çokk sevindimm
okadar emek harcadınkii busenin hakkındı zatenn
tüm annelerin anneler günü kutlu olsunnn
kestane şekerim benim tartım bozuldu onun için bildirim yapamıyorum
kaç oldumm hiçbilmiyorumm
hoşgeldin patiska...
bende aynıyım kızlar gerçi şu an listede yokum ama başlangıç olarak71.4 olarak eklersiniz...
selam ben de araniza katiliyorum.
kilom 73hedefim 65... 5 gun oluyor dengeli beslenmeye calisiyorum. sporla destekleyemedim ama henuz :/ Hepimize kolay gelsin..
telaşe zamanında en güzel şey kilo vermek zaten sende çok güzel vermişsin tatlım
yarın tartıl yaz ekleyeyim listeye :13:
slm kızlarrr
nasılsınız bakalımm
patisssss herşeyin yolunda olmasına çokkk ama çokk sevindimm
okadar emek harcadınkii busenin hakkındı zatenn
tüm annelerin anneler günü kutlu olsunnn
günaydın kızlar
bugünkü kahvaltım
çavdar ekmeğiyle yapılmış kaşarlı tost
canım başka birşey istemedi
Afiyet olsun canım. ben de bu sabah 7 gibi evden çıkmadan;
yarım kase k-flakes ve 200 ml light süt
9buçuk gibi,ofiste de; 2 dilim tam tahıl ekmeğinden yapılmış peynirli domatesli sandviç ve yarım dilim ıspanaklı börek yedim. sanırım böreği yemesem iyiydi ama arkadaş ikram etti, kıramadım.
Öğlen 1 kase domatesli şehriye çorbası
sebzeli köfte(susuz)
yarım tabak makarna ve yağsız salata yedim.
canım bende sistem ters işliyo, ben taşınma zamanında 85e çıktımsıkça dışardan bişiler yedik, hazır, kuru malum...
ben tartılmayı unuttum istersen yarın sabah tartılayım, istersen önümüzdeki hafta....
Afiyet olsun canım. ben de bu sabah 7 gibi evden çıkmadan;
yarım kase k-flakes ve 200 ml light süt
9buçuk gibi,ofiste de; 2 dilim tam tahıl ekmeğinden yapılmış peynirli domatesli sandviç ve yarım dilim ıspanaklı börek yedim. sanırım böreği yemesem iyiydi ama arkadaş ikram etti, kıramadım.
Öğlen 1 kase domatesli şehriye çorbası
sebzeli köfte(susuz)
yarım tabak makarna ve yağsız salata yedim.
kızlar ben 1 aydır spor yapıyorum yediklerime de birascık dikkat ediyorum 1ayda 1buçuk kilo vermişim az geldi bana ama tam 31 cm incelmişim buna çok sevindim. ama yag oranım yuzde 0.6 oranında düşmüş çok az geldi bana acaba o kadar incelmeme ragmen neden yag oranım düşmedi bi fikriniz varmı
Arkadaslar yaklasik 10 gun once 74.5 kiloyla basladigim dengeli beslenmeden sonuc almaya basladim. Suan 72.6 kiloyum. Diger dietler gibi sok bi sekilde kilo vermesemde yavas yavas ve kalici bi sekilde verdigimi dusunuyorum. 10 gunde iki kilo kadar gitmesi benim icin ideal. Eger bu sekilde devam ederse ayda 6 kilo verebilirim ki o zaman vucudum baya bi sekle girer. Aslinda tek istedigim temmuz sonuna kadar 65 falan olmak. Insallah basaririm hepimize basarilar