Dengeli Beslenerek ve Spor Yaparak Kilo Verme Deneyimlerimiz

iyiyim ben de tatlım, idare ediyorum işte. dikkat etmeye çalışıyorum , 85e çıktım taşınma vs zamanında ama10 gün önce 79.7 gibi bişeydi. ama bugün tartılmak hiç aklıma gelmedi :KK43: bi de regl olmam gerekiyordu aslında 4-5 gün geçti :KK43: ama yarın sabah tartılırım oldu mu.

Dolunay ne güzel canım yaa, ben de görebilecek miyim o günleri acaba

tabi verirsin yaa:KK8:
hem yağ oranı fazla olunca daha fazla kilo veriliyormuş,biraz azimle 55 de olursun 58 de:KK17:

tabi verirsin yaa:KK8:
hem yağ oranı fazla olunca daha fazla kilo veriliyormuş,biraz azimle 55 de olursun 58 de:KK17:

Vala inşallah canım ya. azmettim başaracağım :)

hayırlı cumalar

nihayet gelebildim bende
patiska hoşgeldin canım

kızlar ben kilo alarak geldim malesef
70 kilo oldum ama en kısa zamanda vereceğimi
ümit ediyorum:KK50:

Hoşbuldum canım, sen de hoşgeldin. Nerdeydin ki sen?

hoşgeldin patiska...
bende aynıyım kızlar gerçi şu an listede yokum ama başlangıç olarak71.4 olarak eklersiniz...
:KK55:

selam ben de araniza katiliyorum.
kilom 73 :KK43::KK43: hedefim 65... 5 gun oluyor dengeli beslenmeye calisiyorum. sporla destekleyemedim ama henuz :/ Hepimize kolay gelsin..

selam ben de araniza katiliyorum.
kilom 73 :KK43::KK43: hedefim 65... 5 gun oluyor dengeli beslenmeye calisiyorum. sporla destekleyemedim ama henuz :/ Hepimize kolay gelsin..
hoşgeldin canımmm:KK16:kolay gelsin sana da....
kızlar ben kilo alarak geldim malesef
70 kilo oldum ama en kısa zamanda vereceğimi
ümit ediyorum:KK50:
vanilyam naaaptın sen dikkat etmedin mi son zamanlarda
yeni aldıysan çabuk verirsin ama kafanı takma
çok değilll:KK6:
kilo bildirimi günü değil mi bugün :KK9:
58.5

dolunaycım tebrik edrim seni de güzel vermişsin
son dönemdeki kaçamaklara rağmenn:KK9::KK9:

geçen hafta bitter yemiştim 2 kere 5 gün arayla evet :KK17:
bigün de bisürü çubuk kraker yemiştim :KK36:
evet ama artık hiç kaçamak yapmıyorum nasıl durucam ama tatlısız bilemiyorum hastayım karnım hamile gibi oldu zaten

iyiyim ben de tatlım, idare ediyorum işte. dikkat etmeye çalışıyorum , 85e çıktım taşınma vs zamanında ama10 gün önce 79.7 gibi bişeydi. ama bugün tartılmak hiç aklıma gelmedi :KK43: bi de regl olmam gerekiyordu aslında 4-5 gün geçti :KK43: ama yarın sabah tartılırım oldu mu.

telaşe zamanında en güzel şey kilo vermek zaten sende çok güzel vermişsin tatlım
yarın tartıl yaz ekleyeyim listeye :13:

..................başladığı kilo.........geçen haftaki........şimdiki..........hedef kilo

kestaneşekeri.......79.................75............................................68........bildirim yapmıyor

dolunay...............64.................61...........................58.5......................2.5 kilo vermiş

patiska...............................................................................................

elf 86..................71.4.............................................71.4.....................

zambak..............84.4................85.4..................................................:KK49::KK69:

hatiç22 ve vanilya koruma döneminde :KK69:

Son düzenleme:
kızlar ben malum nedenlerden dolayı bildirim yapmıyorum:KK61:

bu arada elf ve dolunay hedef kilonuzu yazarsanız ekleyeyim:KK55:

listede yanlış yada eksik varsa düzelteyim :KK16:

..................başladığı kilo.........geçen haftaki........şimdiki..........hedef kilo

kestaneşekeri.......79.................75............................................68........bildirim yapmıyor

dolunay...............64.................61...........................58.5......................2.5 kilo vermiş

patiska...............................................................................................

elf 86..................71.4.............................................71.4.....................

zambak..............84.4................85.4..................................................:KK49::KK69:

hatiç22 ve vanilya koruma döneminde :KK69:

canım beni koruma döneminden çıkar listeye koy

günaydın kızlar
sabah kahvaltım
1 bardak sirkeli ılık su

maydonozlu,peynirli omlet
1 çay bardağı süt
4 zeytin
domates,salatalık,biber,bir tutam maydonoz

Vala inşallah canım ya. azmettim başaracağım :)

Hoşbuldum canım, sen de hoşgeldin. Nerdeydin ki sen?
canım 15 gündür annemin yanındaydım

sanırım

hatice 4 gün hastanede yattık annemle 10 günde evde yemek düzenim yoktu.gelen gidenden ne yediğimide anlamadım ondan oldu sanırım
hoşgeldin canım:KK71:

hadi ya 3 kilo almışsın :KK53:
ama sen halledersin kısa zamanda :82:

evet ya nasıl aldım bende anlamadım

Son düzenleme:
X