Dengeli Beslenerek ve Spor Yaparak Kilo Verme Deneyimlerimiz

kizlar ara ögünde beyaz leblebi yenilebilir mi?
betusssssss bir ayda 30 cm mükemmel birsey peki hergün mi gidiyorsun spora ben haftada 3 gün gidiyorum gecen bir ayda 13 cm inceldim..
birde yag oranin böyle peki kasinda artis olmus mu?yaglar sanirim biraz daha gec gidiyor benm yag oranimda gecenkinde 1 kusurlerde gitmisti ama kasimda artis olmustu ,ama 30 cm bir incelmede harika görünüyorsundur eminim

Kızlar çok acayip bişey oldu...
BEN HAMİLEYİM
korunmamıza rağmen yaşamak için can atan bir bebek vermiş bize rabbim...

adetim gecikmişti ama ben mevsim değişikliğine falan yoruyordum, salı sabah test yaptım pozitif çıktı, ihtimal veremiyorum ki, akşam da gidip kantesti yaptırdım gerçekten hamileymişim...

çokkk sevindim canımmmm tebrik ederim seni
Aallahım darısı başıma olsun inşaallah

Patiska tebrik ederim. Saglikla gelir hayirli evlat olur insallah

Ben cok mutluyum. Her gun aynada kendimi daha guzel goruyorum ki tokken yememeye karar verip ogunleeimi azaltinca hic acikmadan hic zorlanmadan kilolar kendiliginden gidiyor. Cok hizli bi sekilde kilo vermesemde 2-3 ayda istedigim 10 kiloyu vericem insallah. Hepimize basarilar.

Haticem çok saol tatlım, Allahım inşallah sana da en kısa zamanda sağlıklı bir bebiş nasip etsin.
TomveJerry çok teşekkür ederim, Allah isteyen herkese nasip etsin...tabii şimdi beni aldı bir panik.... 80 kiloyla hamile kaldım boyum 1.70 ama çok dikkat etmem ve minimum düzeyde kilo artışı ile geçirmem gerekiyor hamileliğimi... çok dikkat ediyorum dengeli beslenmeye. İnşallah ipin ucu kaçmaz.

işte en önemli noktada bu canım kafanda bitirdin herşeyii
ve karşılığını da alıyorsun
istediğin zamanda hedefine varırsın inş

Haticem çok saol tatlım, Allahım inşallah sana da en kısa zamanda sağlıklı bir bebiş nasip etsin.

inşallah canım
zambak bizim topiğe şans getirdi
Allahım sağ salim kucağına almayı nasip etsin inş
dengeli beslenirsen çok fazla almazsın umarım
avantajın boyun var zatenn.hamilşeliğin tadını çıkar kiloyu dert etme bence:))

Son düzenleme:

Canım tebrik ederim
bildiğim kadarıyla zaten sende istiyodun ileriye doğru çok güzel bir süpriz olmuş sana
Senin ufaklık biraz aceleci çıkmış

Haticecim hatırlıyormusun geçen sene birlikte zayıflayalım ve ardından hamile topiğine birlikte gidelim demiştin canım
Umarım duan kabul olmuştur ve sendende güzel bir süpriz duyarız tatlım

Canım aşermen olursa kilo bile verirsin ilk 3 ay
ben 2. hamileliğimin başında 6 kilo vererek başladım hamileliğe ve bittiğinde eski kilomdan 4 kilo fazlaydım
Yani toplamdan 10 kilo almıştım

Haticecim hatırlıyormusun geçen sene birlikte zayıflayalım ve ardından hamile topiğine birlikte gidelim demiştin canım

evet canım hatırladım
hatta seni de hamile olman için ikna edicektik:))
inşaallah olur yaaa bende istiyorum

saol tatlım benim, ne güzel moral veriyorsun
Canım tebrik ederim
bildiğim kadarıyla zaten sende istiyodun ileriye doğru çok güzel bir süpriz olmuş sana
Senin ufaklık biraz aceleci çıkmış

evet hem de ne aceleci... vardır herşeyde bir hayır. Bu arada bu akşam eşim geliyor ve ben ona bu akşam söyleyeceğim baba olacağını. çok heyecanlıyım kızlar, nasıl söylemeliyim sizce?

Hakikaten ya Haticem senden de güzel haberler duyacağız ben inanıyorum, burdan hamileler topiğine geçicez ondan sonra.
Canım aşermen olursa kilo bile verirsin ilk 3 ay
ben 2. hamileliğimin başında 6 kilo vererek başladım hamileliğe ve bittiğinde eski kilomdan 4 kilo fazlaydım
Yani toplamdan 10 kilo almıştım

canım sorma vala nerdeyse mide bulantılarım , kusmalarım falan olsun isteyeceğim. yoksa allah sonumu hayır etsin :44:

romantik bi yemek hazırla canım(zaten hazırdır şimdiye kadar da:))
sonra sende cilveli bi şekilde kulağına fısılda
çok sevinecektir bu habere zatennnn

Son düzenleme:
patiskacım bu çok güzel bi haber tebrik ederim cnm Allah analı babalı büyütsün darısı tüm çocuk isteyenlerin başına güzelim...:[/SIZE]

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…