-
- Konu Sahibi BinbirRenk
- #18.601
iyiyim ben de tatlım, idare ediyorum işte. dikkat etmeye çalışıyorum , 85e çıktım taşınma vs zamanında ama10 gün önce 79.7 gibi bişeydi. ama bugün tartılmak hiç aklıma gelmedibi de regl olmam gerekiyordu aslında 4-5 gün geçti ama yarın sabah tartılırım oldu mu.
Dolunay ne güzel canım yaa, ben de görebilecek miyim o günleri acaba
tabi verirsin yaa
hem yağ oranı fazla olunca daha fazla kilo veriliyormuş,biraz azimle 55 de olursun 58 de
hayırlı cumalar
nihayet gelebildim bende
patiska hoşgeldin canım
kızlar ben kilo alarak geldim malesef
70 kilo oldum ama en kısa zamanda vereceğimi
ümit ediyorum
hoşgeldin canımmmselam ben de araniza katiliyorum.
kilom 73hedefim 65... 5 gun oluyor dengeli beslenmeye calisiyorum. sporla destekleyemedim ama henuz :/ Hepimize kolay gelsin..
vanilyam naaaptın sen dikkat etmedin mi son zamanlardakızlar ben kilo alarak geldim malesef
ümit ediyorum
kilo bildirimi günü değil mi bugün
58.5
hoşgeldin canımmmkolay gelsin sana da....
vanilyam naaaptın sen dikkat etmedin mi son zamanlarda
yeni aldıysan çabuk verirsin ama kafanı takma
çok değilll
dolunaycım tebrik edrim seni de güzel vermişsin
son dönemdeki kaçamaklara rağmenn
hayırlı cumalar
nihayet gelebildim bende
patiska hoşgeldin canım
kızlar ben kilo alarak geldim malesef
ümit ediyorum
kilo bildirimi günü değil mi bugün
58.5
iyiyim ben de tatlım, idare ediyorum işte. dikkat etmeye çalışıyorum , 85e çıktım taşınma vs zamanında ama10 gün önce 79.7 gibi bişeydi. ama bugün tartılmak hiç aklıma gelmedibi de regl olmam gerekiyordu aslında 4-5 gün geçti ama yarın sabah tartılırım oldu mu.
henüz liste yapmamış kestane şekeri
ama gelince yapar
bu hafta herkes bildirmiş maşallah
selam ben de araniza katiliyorum.
kilom 73hedefim 65... 5 gun oluyor dengeli beslenmeye calisiyorum. sporla destekleyemedim ama henuz :/ Hepimize kolay gelsin..
hoşgeldin patiska...
bende aynıyım kızlar gerçi şu an listede yokum ama başlangıç olarak71.4 olarak eklersiniz...
..................başladığı kilo.........geçen haftaki........şimdiki..........hedef kilo
kestaneşekeri.......79.................75............................................68........bildirim yapmıyor
dolunay...............64.................61...........................58.5......................2.5 kilo vermiş
patiska...............................................................................................
elf 86..................71.4.............................................71.4.....................
zambak..............84.4................85.4..................................................
hatiç22 ve vanilya koruma döneminde
canım 15 gündür annemin yanındaydımVala inşallah canım ya. azmettim başaracağım :)
Hoşbuldum canım, sen de hoşgeldin. Nerdeydin ki sen?
hoşgeldin canımmmkolay gelsin sana da....
vanilyam naaaptın sen dikkat etmedin mi son zamanlarda
yeni aldıysan çabuk verirsin ama kafanı takma
çok değilll
sanırım
dolunaycım tebrik edrim seni de güzel vermişsin
son dönemdeki kaçamaklara rağmenn
hoşgeldin canım
hadi ya 3 kilo almışsın
ama sen halledersin kısa zamanda :82: