Dengeli Beslenerek ve Spor Yaparak Kilo Verme Deneyimlerimiz

canım 15 gündür annemin yanındaydım

hatice 4 gün hastanede yattık annemle 10 günde evde yemek düzenim yoktu.gelen gidenden ne yediğimide anlamadım ondan oldu sanırım

evet ya nasıl aldım bende anlamadım

verirsin canım merak etme sen
düzenini çabucak oturtursun yine:KK6::KK6:

..................başladığı kilo.........geçen haftaki........şimdiki..........hedef kilo

kestaneşekeri.......79.................75............................................68........bildirim yapmıyor

dolunay...............64.................61...........................58.5......................2.5 kilo vermiş

patiska...............................................................................................

elf 86..................71.4.............................................71.4......................

vanilya30.............70................................................70..............65.......

zambak..............84.4................85.4..................................................:KK49::KK69:

hatiç22 koruma döneminde :KK69:

dolunaycım tam olarak kaç kilo verdiğini bilemesekte
verdiğin belli ve senden başka veren olmadığı için bu haftanın galibi sensin tatlım

dolunaycım buda kupan:KK19: hayırlı olsun:KK71:

slm kızlarrr
nasılsınız bakalımm
patisssss herşeyin yolunda olmasına çokkk ama çokk sevindimm
okadar emek harcadınkii busenin hakkındı zatenn

tüm annelerin anneler günü kutlu olsunnn

kestane şekerim benim tartım bozuldu onun için bildirim yapamıyorum
kaç oldumm hiçbilmiyorumm

slm kızlarrr
nasılsınız bakalımm

kestane şekerim benim tartım bozuldu onun için bildirim yapamıyorum
kaç oldumm hiçbilmiyorumm

tamam canım :KK19::KK16:

hoşgeldin patiska...
bende aynıyım kızlar gerçi şu an listede yokum ama başlangıç olarak71.4 olarak eklersiniz...
:KK55:

Hoşbuldum canım, sen de hoşgeldin :)

selam ben de araniza katiliyorum.
kilom 73 :KK43::KK43: hedefim 65... 5 gun oluyor dengeli beslenmeye calisiyorum. sporla destekleyemedim ama henuz :/ Hepimize kolay gelsin..

TomveJerry aramıza hoşgeldiin o halde :) ben de spora başlayamadım henüz ama bu akşam var niyetim, du bakalım... :KK8:

telaşe zamanında en güzel şey kilo vermek zaten sende çok güzel vermişsin tatlım
yarın tartıl yaz ekleyeyim listeye :13:

canım bende sistem ters işliyo, ben taşınma zamanında 85e çıktım :KK37: sıkça dışardan bişiler yedik, hazır, kuru malum...
ben tartılmayı unuttum istersen yarın sabah tartılayım, istersen önümüzdeki hafta.
canım 15 gündür annemin yanındaydım

anladım tatlım, hoş geldin tekrardan o halde. sağlıkla ilgili bişe var sanırım, çok çok geçmiş olsun...

slm kızlarrr
nasılsınız bakalımm

Saol Zambakım, çok stres çektim ama değdi çok şükür.
En taze Annemiz olarak , minik prensesin adına, senin de Anneler günün kutlu olsun tatlım :) :KK71:
tabii bütün annelerimizin ve benim gibi geleceğin anne adaylarının da...

günaydın kızlar
bugünkü kahvaltım
çavdar ekmeğiyle yapılmış kaşarlı tost
canım başka birşey istemedi

Afiyet olsun canım. ben de bu sabah 7 gibi evden çıkmadan;
yarım kase k-flakes ve 200 ml light süt
9buçuk gibi,ofiste de; 2 dilim tam tahıl ekmeğinden yapılmış peynirli domatesli sandviç ve yarım dilim ıspanaklı börek yedim. sanırım böreği yemesem iyiydi ama arkadaş ikram etti, kıramadım.

Öğlen 1 kase domatesli şehriye çorbası
sebzeli köfte(susuz)
yarım tabak makarna ve yağsız salata yedim.

9buçuk gibi,ofiste de; 2 dilim tam tahıl ekmeğinden yapılmış peynirli domatesli sandviç ve yarım dilim ıspanaklı börek yedim. sanırım böreği yemesem iyiydi ama arkadaş ikram etti, kıramadım.

sebzeli köfte(susuz)

menün gayet güzel bence
yediğin yarım dilim böğreğide yakarsın hareket ederken

akşam yemeğim
yarım kase ezogelin çorbası
2 elma dilimi patates yemeği
2 dilim et
2 kaşık pilav
yarım dilim çavdar ekmeği
salata

canım bende sistem ters işliyo, ben taşınma zamanında 85e çıktım :KK37: sıkça dışardan bişiler yedik, hazır, kuru malum...
ben tartılmayı unuttum istersen yarın sabah tartılayım, istersen önümüzdeki hafta....

canım başlangıç kilon olur:KK6:
bence tartıl cuma ayrıca bildirim yaparsın olmaz mı:KK24:

Son düzenleme:

sebzeli köfte(susuz)

canım her zaman olmadığı takdirde börek çok olmamış oda azmış zaten:13:
ama k flakes yedikten sonra ekmek 2 dilim fazla olabilir
gerçi onuda kflakesi yarım kase yemişsin umarım zarar vermez
ama genel olarak güzel bir menü:KK68:

kızlar ben 1 aydır spor yapıyorum yediklerime de birascık dikkat ediyorum 1ayda 1buçuk kilo vermişim az geldi bana ama tam 31 cm incelmişim buna çok sevindim. ama yag oranım yuzde 0.6 oranında düşmüş çok az geldi bana acaba o kadar incelmeme ragmen neden yag oranım düşmedi bi fikriniz varmı

Arkadaslar yaklasik 10 gun once 74.5 kiloyla basladigim dengeli beslenmeden sonuc almaya basladim. Suan 72.6 kiloyum. Diger dietler gibi sok bi sekilde kilo vermesemde yavas yavas ve kalici bi sekilde verdigimi dusunuyorum. 10 gunde iki kilo kadar gitmesi benim icin ideal. Eger bu sekilde devam ederse ayda 6 kilo verebilirim ki o zaman vucudum baya bi sekle girer. Aslinda tek istedigim temmuz sonuna kadar 65 falan olmak. Insallah basaririm hepimize basarilar

kızlar ben 1 aydır spor yapıyorum yediklerime de birascık dikkat ediyorum 1ayda 1buçuk kilo vermişim az geldi bana ama tam 31 cm incelmişim buna çok sevindim. ama yag oranım yuzde 0.6 oranında düşmüş çok az geldi bana acaba o kadar incelmeme ragmen neden yag oranım düşmedi bi fikriniz varmı

canım çok güzel incelme :KK9:sağlamışsın görüntünde baya zayıflama olmuştur:KK64:
yağlar hafif olduğu için sadece sporla kilo az verilir :KK55:
ama çok daha kalıcıdır çünkü kaslar gelişir ve gerçek zayıflamayı kaslar sağlar:KK34:
sen az kilo verdiğin için üzülme bence yanlış hatırlamıyorsam küçük kızın vardı
yavaş yavaş kalıcı vereceksin :KK15:
yağ oranının düşmemesini spor hocalarına sordunmu normalmiymiş
ben hiç spor salonunda yapmadığım için 1 ay içinde en az ne kadar azalacağınıda bilmiyorum:26:

ama sen hiç moralini bozma böyle devam et bak göreceksinbir kaç ay içinde daha çook yararını göreceksin yaptığın sporun
:KK62::KK62::KK62:

Arkadaslar yaklasik 10 gun once 74.5 kiloyla basladigim dengeli beslenmeden sonuc almaya basladim. Suan 72.6 kiloyum. Diger dietler gibi sok bi sekilde kilo vermesemde yavas yavas ve kalici bi sekilde verdigimi dusunuyorum. 10 gunde iki kilo kadar gitmesi benim icin ideal. Eger bu sekilde devam ederse ayda 6 kilo verebilirim ki o zaman vucudum baya bi sekle girer. Aslinda tek istedigim temmuz sonuna kadar 65 falan olmak. Insallah basaririm hepimize basarilar

tebrik ederim canım güzel kilo vermişsin :KK71:
cuma kilo bildirimi yapıyoruz istersen senide listeye ekleyeyim

kolaylıklar diliyorum:KK34:

X