- 11 Şubat 2010
- 3.391
- 0
-
- Konu Sahibi BinbirRenk
- #18.521
hazirana kadar bırakmaaam.
ayın 9undan beri devam ediyorum
inş ya
yediklerimi yazıp gidiyim ben
sabah
sirkeli ılık su
yeşilçay
2 kuru kayısı
nestle nesfit
öğlen
yeşiçay
soğanlı yumurta
bir dilim ekmek
yağsız yoğurt
ara:2 kuru kayısı
akşam
yeşilçay
piliç sote
salata
yağsız yoğurt
bende iyiyim hastaydım bi süre pek girmedim girince de okuyup çıkıyordum
yazamıyordum
girmeye çalışıyorum ama karşılaşamıyoruz
bugün kilo bildirim günü kızlar
dolunaycım hedef kilonu yazmışmıydın hatırlamıyorum :26:
kilon 61 di yanlış hatırlamıyorsam
sagoll canım nasılsınn nerelere kayboldun senhoşbulduk cnm...
Hayırlı olsun bebişin zambakcım...
bende yazmayınca öyle sandımTartılınca yaz mutlaka canım
ilk kilo bildirimi benden :90:
Bu sabah tartıldım ve 75 geldim yani 700 gr gitti :82:
Biraz yavaş ilerliyorum sankiama genede vermek beni mutlu ediyor
sagoll canım nasılsınn nerelere kayboldun sen
uzun zaman oldu ugramayalıı
sen neler yaptınn
bebk düşünüyodun sende ne durumdasın
evet uzun bi zaman ugrayamadım sıkıntı dielim...
Bebekden vazgeçtim zayıflamam lazım ilk önce.40 gündür diyetteeyim bende 5 kilo verebildim inşllah devamı da gelir...
Senin hamileliğin nasıl geçio kaçıncı ayındasın cnm...
arkadaslar ben birsey sormak istiyorum canim skiliyor cok
ben spor arti diyete 8 martta basladim bir spor kulubune yazildim..ayda bir tartim,ölcme ve yag,kas su oranian bakiliyor.ben basladiktan iki hafta sonra bir yanlis sonucu ilk check up a gittim bir ay dolmamisti o zaman 2 kilo vermistim sonra yanlislik oldugunu ayda bir gidecegimi dedigiler neyse bugün ikinci check up a gittim be 1 kilo vermisim yani 8 martan 29 nisana kadar sadece 3 kilo ama a ölcümlerden o gunden bugübe toplamda 13 cm (kol ,bacak , bel -basen oalrak yani)incelmisim..
ama canim skildi yani yavas mi kilo veriyorum..acaba troidlerime mi baktirmam gerek yani normal mi? haftada 3 gün spor yapiyorum yediklerime dikkat ediyorum canim cok skildi kadin cok iyi mutlu oldm diyor kiloda degil o daha cok incelme kisimnda heralde..
bilmiyorum canim cok skildi yardim edersiniz cok sevinirim..
84.400 le basladim bugun 81 dim evde tartilinca 78 77 cikiyor ona hevesledim cok bozuldum yaaa
vucudun s1k1lasmis, incelmissin o yuzden de tartildiginda agir geliyosundur bence uzulme...
insallah öyledir bide adette olamadim daha yani bu aralar olacam 3 gün gecikti insallah öyledir cok tesekkür ederim..malum insan böyle az ya da hic veremeyince biranda herseyi birakasi geliyor..alirken güzeldi :) verirken yirtiniyorum.
çoook geçmiş olsun tatlım
evet karşılaşamıyoruz ben çocuklardan fazla fırsat bulamıyorum sabahları giriyorum sende akşam üstü uğruyosun[/QUOTE ] maşallah sen erkencisin çocuklar olunca
benim kalkmam 11 i buluyor anca akşama girebiliyorum
ilk kilo bildirimi benden :90:
bu sabah tartıldım ve 75 geldim yani 700 gr gitti :82:
biraz yavaş ilerliyorum sankiama genede vermek beni mutlu ediyor
tebrik ederim az değil bence
kalıcı olması önemli
canımcımm geçmiş olsunn
önemli birahatsızlık degildir inşallahhh
:
insallah öyledir bide adette olamadim daha yani bu aralar olacam 3 gün gecikti insallah öyledir cok tesekkür ederim..malum insan böyle az ya da hic veremeyince biranda herseyi birakasi geliyor..alirken güzeldi :) verirken yirtiniyorum.
bu sitede bişiy okudum,gündüz et yendi mi akşam sebze,akşam et kendimi öğlen sebze yenicekmiş..
ama biz öyle iki çeşit yapmıyoruz ki.
bugün köfte yicem öğlen
akşam da köfte var
bişi olur mu yersem?
evet böyle degisiklik oluyor mesela öglen sebze yemelisin ya
bir corba yap yaninada yesilliklerden bolca salata yap yagsiz ya da cok az yag ile böyle dene mesela benim listemde öglen sebze,et,salata ve bikac seyde var yani bunu degistirebilirsin..ben daha önce öglenleri yemek yemedigim icin pek bilmyiordum ama simdi öyle sebze yiyorsam aksama degistiriyorum..ama bazen iki ögün sebze yiyorum fakat ürünlerini iki ögün yemiyorum bilmiyorum ne kadar dogru..