Dengeli Beslenerek ve Spor Yaparak Kilo Verme Deneyimlerimiz

merhaba canım ben burayı bıraktın sandım bir haftadır uğramıyorsun
çok sevindim senin adına gerçekten :KK62:
demekki biraz sabırla sonunda vermeye başladın umarım devamı hızlı gelir

canım bakayım nasıl yapıldığını anlatan adresi yazayım
yapamazsan ben sana yardımcı olurum:13:

kilo değişimi olmadığı için yazmıyodum bi şey ama okudum yazılanları takip ediyorum :KK31:
bana çizelgeyi yapıp mesaj atmıştı hatta link de vermişti sık kullanılanlara ekle diye şifremi de yazıp şifreyi hatırlıyorum sık kullanılanlara eklediğimi de ama yok şimdi bulamıyorum bi türlü gitmiyo zaten diye sildim mi ne yaptım anlamadım ki :26:

kilo değişimi olmadığı için yazmıyodum bi şey ama okudum yazılanları takip ediyorum :KK31:
bana çizelgeyi yapıp mesaj atmıştı hatta link de vermişti sık kullanılanlara ekle diye şifremi de yazıp şifreyi hatırlıyorum sık kullanılanlara eklediğimi de ama yok şimdi bulamıyorum bi türlü gitmiyo zaten diye sildim mi ne yaptım anlamadım ki :26:

canım ben baştan yapıyorum her seferinde çünkü değişikliği severim arada resimleri değiştiriyorum

http://www.kadinlarkulubu.com/kadin...yeni-eklenti-kilo-cizelgesinin-eklenmesi.html

burda çok güzel anlatıyor yaparsın

canım ben baştan yapıyorum her seferinde çünkü değişikliği severim arada resimleri değiştiriyorum

http://www.kadinlarkulubu.com/kadin...yeni-eklenti-kilo-cizelgesinin-eklenmesi.html

burda çok güzel anlatıyor yaparsın

yaptım da olmuyo neden ki acaba?
sayfayı açtım pini girdim hesaplamayı da yaptım ama altta yeni sayfayı açmıyo
ve yukardaki çizelgede de baya yüksek bi kilo çıkıyo 115 falan gibi bi şey bunu sadece örnek göstermek için mi yapıyo bilmiyorumda yapamadım yani :KK31:

yaptım da olmuyo neden ki acaba?
sayfayı açtım pini girdim hesaplamayı da yaptım ama altta yeni sayfayı açmıyo
ve yukardaki çizelgede de baya yüksek bi kilo çıkıyo 115 falan gibi bi şey bunu sadece örnek göstermek için mi yapıyo bilmiyorumda yapamadım yani :KK31:

canım ben yapayım sana

merhaba canım hoşgeldin :KK71:
tabiki katıl aramıza :13:inşallah kısa zamanda verirsin ve istediğin kilolara gelirsin canım

bundan önce hiç diyet ve spor yaptınmı :26:

hayır canım daha önce diyet ve spor yapmadım.çünkü çooook zayıftım.2 kilo alırdım hemen porsiyonlarımı yarıya indirirdim hoooop o kilolar giderdi bir haftada.ama son 3 yıldır sürekli kilo almaktayım.hele hele son iki yıldır 63 kiloda çakılı kaldım adeta.boyum 1.58 olunca çok geliyo tabiki bu kilolar.3 yıl önce 50 kiloydum.hayatım boyunca da hep zayıftım zaten.o zaman eşimin bana aldığı yüzük şimdi serçe parmağıma girmiyor.düşün artık:KK14::KK14: 3 yıl önce üniversitedeki halimi istiyorum!!!

hayatım boyunca 47-50 kilo arasında gidip gelmiş, s bedenlerin bile bazen büyük geldiği biri olarak bir gömleğin pantolonun içine sığamamak çok üzmeye başladı beni!geçen gün standart bedeni elime aldım ve inanamadım minicik durdu üzerimde.canım çok sıkıldı inanın.önceleri kilo almak hoşuma gitti 53 54 kilodayken büyük geliyor boşluk kalıyor diye söylendiğim kıyafetleri dolduruyordum.sonra bir baktım 65i bile gördüm ama şu an 63üm

hayır canım daha önce diyet ve spor yapmadım.çünkü çooook zayıftım.2 kilo alırdım hemen porsiyonlarımı yarıya indirirdim hoooop o kilolar giderdi bir haftada.ama son 3 yıldır sürekli kilo almaktayım.hele hele son iki yıldır 63 kiloda çakılı kaldım adeta.boyum 1.58 olunca çok geliyo tabiki bu kilolar.3 yıl önce 50 kiloydum.hayatım boyunca da hep zayıftım zaten.o zaman eşimin bana aldığı yüzük şimdi serçe parmağıma girmiyor.düşün artık:KK14::KK14: 3 yıl önce üniversitedeki halimi istiyorum!!!

çok güzel bir durum hep zayıf olmak bu konuda şanslılardansın
sen kısa zamanda verirsin canım merak etme:13:

metabolizman yavaşlamış herhalde ve önce onu hızlandırmak lazım
bence ilk önce 1 hafta yediklerine dikkat et ve sonra spora başla azar azar yeşil çay içebilirsin metabolizmanı hızlandırmak için :nazar:

çok güzel bir durum hep zayıf olmak bu konuda şanslılardansın
sen kısa zamanda verirsin canım merak etme:13:

metabolizman yavaşlamış herhalde ve önce onu hızlandırmak lazım
bence ilk önce 1 hafta yediklerine dikkat et ve sonra spora başla azar azar yeşil çay içebilirsin metabolizmanı hızlandırmak için :nazar:

sağol canım benim ne güzel moral veriyorsun!ama bilmemki verebilir miyim hemen?bence oturdu artık o yağlar.gitmesi çok zor gibi 3 yıldır ha bire kilo aldım, 2 yıldır da aynıyım. keşke bu kadar beklemeseydim ama hep nasılsa veririm dedim işte!bugün başladım bakacağım artık.aslında abur cuburu kessem bile yeter.zaten öyle çok yemek yemem ben.ama kekler çikolatalar, börekler pastalar....hatta yemek yerine onları yerim hep.suçumu biliyorum aslında.sadece abur cuburu kesim dedim ama olmadı.dayanamadım.bu sefer abur cubur kesin yok!! bir de üstüne diyet yaparsam olur galiba???

canım ben kırmızı elma ile yapmadım ama bence olur:13:
ben sarı elmaların yeşilleri varya ekşi olmayan onlarla yaptım

bir daha ki seferede kırmızı ile yapmayı düşünüyorum:nazar:
bense sarı elmayla denemeyi düşünüyorum ekşi değil pek
yarın yaparım 1 2 gün içerim artıkkk
yokk canım ben şimdiii yaparrımm demedimm zatennn:KK9::KK9:

şeyyyy benim 2-3gündür menülerimm pekk iyi degildi buraya yazmaya yüzümde yoktuuu:KK17::KK17:
ama geldimm işteeee

kızlar zaten kırmızı elmayla yapmayın o karışımı
yeş,il elma en güzelii
kii diyetisyenler bile yeşilini öneriyor yemek içinn
zambakkk aş ermeler nasıl gidiyor şekerim
iştahın açılmış sankiii
:KK53::KK53:gece 3 de canın bişey çekiyor mu:KK53:
kızlaaaar bende geldim.zayıflamak istiyorum.beni de alın aranıza.ne güzel menüler var burada.belki birilerinin desteğiyle yaparım şu diyeti.boyum 1.58 kilom 63. offf en çok 53 kilo olmam lazım.hamile kalmadan zayıflamak istiyorum daha 1 sene var ama işte önceden bu düzeni oturtursam hiç değilse hamile kalınca rahat ederim.bu halimle hamile kalırsam 90 kilo olurum herhalde.:KK53::KK53:gidip kendime salata yapacağım.buradaki yorumlardan özendim şimdi.hadi bakalım şans dileyin bana.....
hoşgeldin arkadaşımmm
ilk önce öğünlerini azalt sonrada spora ağırlık ver yaza istediğin kiloya ulaşırsın
8 kilo çok da değil iradeli bi şekilde ilerlersen rahatlıkla verirsin canım:KK6:
iyi akşamlar herkeseee sonunda bi kilo verdim 69.8 dim en son tartıldığımda dün 68.8 geldim ama bugün tartılmadım tekrar çünkü regl oldum ama kilo çizelgemde nasıl değişiklik yapacaktım ben onu bilemedim yardımcı olur musunuz bana
:KK9::KK9::KK9::KK9:alkışlıyorum seni canımmm kilo vermeye başladın gördün mü
liste yapılmamış ama kupa senin anlaşılan:KK9:
canım ben yapayım sana
çizelge uzmanı kestane şekeri iş başında:KK1::KK1:
kizlar herkese iyi aksamlar elma sirkesi ve balli ilik suyu da deniyomusunuz formdan okudum kilo verenler olmus bu formülle acaba aranizda deneyenler var mi
ben diyetteyken içiyordum faydasını gördüm
şöyleki diyet +spor(nadiren)+elma sirkeli su + yeşilçay
bu şekilde kilo verdim 4 ayda 8 kilo
sirkeli suyun faydası ödemi attı şişkinliğim olmadı
adet dönemlerinde sancım olmadı
yemeklerden önce sabah akşam içince iştahımı kontrol altına aldı ve diyetteyken zorlanmadım
iyi akşamlar kızlar
bugün tartılma günüydü kimseler bildirim yapmamış

iyi akşamlar vanilya nasılsın
annen hastaydı geçmi ş olsun
iyidir inşallah

iyi akşamlar kızlar
bugün tartılma günüydü kimseler bildirim yapmamış

canım bildirim günüydü ama kimse gelmiyor diye liste yapmadım ama yapayım şimdi barro vermiş çünkü

ayyy ya bana nedesen haklısın sabah tartılmayı unuttummm:KK57::KK57:
sen ne yaptın tartılmadınmı

canım malum nedenlerden bildirim yapamıyorum :KK9:

bense sarı elmayla denemeyi düşünüyorum ekşi değil pek
yarın yaparım 1 2 gün içerim artıkkk

çizelge uzmanı kestane şekeri iş başında:KK1::KK1:

ben diyetteyken içiyordum faydasını gördüm
şöyleki diyet +spor(nadiren)+elma sirkeli su + yeşilçay
bu şekilde kilo verdim 4 ayda 8 kilo
sirkeli suyun faydası ödemi attı şişkinliğim olmadı
adet dönemlerinde sancım olmadı
yemeklerden önce sabah akşam içince iştahımı kontrol altına aldı ve diyetteyken zorlanmadım

evet canım sarıylada olsa yap derim ben:nazar:

ben yine başladım canım zarırını görmemiştim faydası olur inş.:KK68:

hayatım boyunca 47-50 kilo arasında gidip gelmiş, s bedenlerin bile bazen büyük geldiği biri olarak bir gömleğin pantolonun içine sığamamak çok üzmeye başladı beni!geçen gün standart bedeni elime aldım ve inanamadım minicik durdu üzerimde.canım çok sıkıldı inanın.önceleri kilo almak hoşuma gitti 53 54 kilodayken büyük geliyor boşluk kalıyor diye söylendiğim kıyafetleri dolduruyordum.sonra bir baktım 65i bile gördüm ama şu an 63üm

canım iyi tarafından bak çoğu insan hep kilolu sen sonradan aldın

ortalama senin boy ve kilonda bir arkadaşım var hafif fazlalığı olsada kilolu durmuyor sende öylesin tahminen

bence çok zorlanmayacaksın çünkü 1-2 kilo aldığımda bir hafta içinde geri veriyodum diyosun
çabucak vermeye başlarsın diye düşünüyorum

sağol canım benim ne güzel moral veriyorsun!ama bilmemki verebilir miyim hemen?bence oturdu artık o yağlar.gitmesi çok zor gibi 3 yıldır ha bire kilo aldım, 2 yıldır da aynıyım. keşke bu kadar beklemeseydim ama hep nasılsa veririm dedim işte!bugün başladım bakacağım artık.aslında abur cuburu kessem bile yeter.zaten öyle çok yemek yemem ben.ama kekler çikolatalar, börekler pastalar....hatta yemek yerine onları yerim hep.suçumu biliyorum aslında.sadece abur cuburu kesim dedim ama olmadı.dayanamadım.bu sefer abur cubur kesin yok!! bir de üstüne diyet yaparsam olur galiba???

birbirimize destek olarak vereceğiz :13:

X