- 3 Temmuz 2010
- 2.101
- 11
-
- Konu Sahibi BinbirRenk
- #18.381
merhaba canım ben burayı bıraktın sandım bir haftadır uğramıyorsun
çok sevindim senin adına gerçekten
demekki biraz sabırla sonunda vermeye başladın umarım devamı hızlı gelir
canım bakayım nasıl yapıldığını anlatan adresi yazayım
yapamazsan ben sana yardımcı olurum:13:
kilo değişimi olmadığı için yazmıyodum bi şey ama okudum yazılanları takip ediyorum
bana çizelgeyi yapıp mesaj atmıştı hatta link de vermişti sık kullanılanlara ekle diye şifremi de yazıp şifreyi hatırlıyorum sık kullanılanlara eklediğimi de ama yok şimdi bulamıyorum bi türlü gitmiyo zaten diye sildim mi ne yaptım anlamadım ki :26:
canım ben baştan yapıyorum her seferinde çünkü değişikliği severim arada resimleri değiştiriyorum
http://www.kadinlarkulubu.com/kadin...yeni-eklenti-kilo-cizelgesinin-eklenmesi.html
burda çok güzel anlatıyor yaparsın
yaptım da olmuyo neden ki acaba?
sayfayı açtım pini girdim hesaplamayı da yaptım ama altta yeni sayfayı açmıyo
ve yukardaki çizelgede de baya yüksek bi kilo çıkıyo 115 falan gibi bi şey bunu sadece örnek göstermek için mi yapıyo bilmiyorumda yapamadım yani
canım ben yapayım sana
şifreyi yanlış hatırlıyorum sanırım ondan olmuyo
merhaba canım hoşgeldin
tabiki katıl aramıza :13:inşallah kısa zamanda verirsin ve istediğin kilolara gelirsin canım
bundan önce hiç diyet ve spor yaptınmı :26:
hayır canım daha önce diyet ve spor yapmadım.çünkü çooook zayıftım.2 kilo alırdım hemen porsiyonlarımı yarıya indirirdim hoooop o kilolar giderdi bir haftada.ama son 3 yıldır sürekli kilo almaktayım.hele hele son iki yıldır 63 kiloda çakılı kaldım adeta.boyum 1.58 olunca çok geliyo tabiki bu kilolar.3 yıl önce 50 kiloydum.hayatım boyunca da hep zayıftım zaten.o zaman eşimin bana aldığı yüzük şimdi serçe parmağıma girmiyor.düşün artık3 yıl önce üniversitedeki halimi istiyorum!!!
çok güzel bir durum hep zayıf olmak bu konuda şanslılardansın
sen kısa zamanda verirsin canım merak etme:13:
metabolizman yavaşlamış herhalde ve önce onu hızlandırmak lazım
bence ilk önce 1 hafta yediklerine dikkat et ve sonra spora başla azar azar yeşil çay içebilirsin metabolizmanı hızlandırmak için
bense sarı elmayla denemeyi düşünüyorum ekşi değil pekcanım ben kırmızı elma ile yapmadım ama bence olur:13:
ben sarı elmaların yeşilleri varya ekşi olmayan onlarla yaptım
bir daha ki seferede kırmızı ile yapmayı düşünüyorum
zambakkk aş ermeler nasıl gidiyor şekerimyokk canım ben şimdiii yaparrımm demedimm zatennn
şeyyyy benim 2-3gündür menülerimm pekk iyi degildi buraya yazmaya yüzümde yoktuuu
ama geldimm işteeee
kızlar zaten kırmızı elmayla yapmayın o karışımı
yeş,il elma en güzelii
kii diyetisyenler bile yeşilini öneriyor yemek içinn
hoşgeldin arkadaşımmmkızlaaaar bende geldim.zayıflamak istiyorum.beni de alın aranıza.ne güzel menüler var burada.belki birilerinin desteğiyle yaparım şu diyeti.boyum 1.58 kilom 63. offf en çok 53 kilo olmam lazım.hamile kalmadan zayıflamak istiyorum daha 1 sene var ama işte önceden bu düzeni oturtursam hiç değilse hamile kalınca rahat ederim.bu halimle hamile kalırsam 90 kilo olurum herhalde.gidip kendime salata yapacağım.buradaki yorumlardan özendim şimdi.hadi bakalım şans dileyin bana.....
iyi akşamlar herkeseee sonunda bi kilo verdim 69.8 dim en son tartıldığımda dün 68.8 geldim ama bugün tartılmadım tekrar çünkü regl oldum ama kilo çizelgemde nasıl değişiklik yapacaktım ben onu bilemedim yardımcı olur musunuz bana
çizelge uzmanı kestane şekeri iş başındacanım ben yapayım sana
ben diyetteyken içiyordum faydasını gördümkizlar herkese iyi aksamlar elma sirkesi ve balli ilik suyu da deniyomusunuz formdan okudum kilo verenler olmus bu formülle acaba aranizda deneyenler var mi
iyi akşamlar kızlar
bugün tartılma günüydü kimseler bildirim yapmamış
almamışsındır inş. alsan da olsun yinede yaz
haticemm
ahh okadar istedimki aşeriyimm eşimi dolandırıyımm
ama inan hiçbişey istemedi canımmm
iyi akşamlar kızlar
bugün tartılma günüydü kimseler bildirim yapmamış
ayyy ya bana nedesen haklısın sabah tartılmayı unuttummm
sen ne yaptın tartılmadınmı
bense sarı elmayla denemeyi düşünüyorum ekşi değil pek
yarın yaparım 1 2 gün içerim artıkkk
çizelge uzmanı kestane şekeri iş başında
ben diyetteyken içiyordum faydasını gördüm
şöyleki diyet +spor(nadiren)+elma sirkeli su + yeşilçay
bu şekilde kilo verdim 4 ayda 8 kilo
sirkeli suyun faydası ödemi attı şişkinliğim olmadı
adet dönemlerinde sancım olmadı
yemeklerden önce sabah akşam içince iştahımı kontrol altına aldı ve diyetteyken zorlanmadım
hayatım boyunca 47-50 kilo arasında gidip gelmiş, s bedenlerin bile bazen büyük geldiği biri olarak bir gömleğin pantolonun içine sığamamak çok üzmeye başladı beni!geçen gün standart bedeni elime aldım ve inanamadım minicik durdu üzerimde.canım çok sıkıldı inanın.önceleri kilo almak hoşuma gitti 53 54 kilodayken büyük geliyor boşluk kalıyor diye söylendiğim kıyafetleri dolduruyordum.sonra bir baktım 65i bile gördüm ama şu an 63üm
sağol canım benim ne güzel moral veriyorsun!ama bilmemki verebilir miyim hemen?bence oturdu artık o yağlar.gitmesi çok zor gibi 3 yıldır ha bire kilo aldım, 2 yıldır da aynıyım. keşke bu kadar beklemeseydim ama hep nasılsa veririm dedim işte!bugün başladım bakacağım artık.aslında abur cuburu kessem bile yeter.zaten öyle çok yemek yemem ben.ama kekler çikolatalar, börekler pastalar....hatta yemek yerine onları yerim hep.suçumu biliyorum aslında.sadece abur cuburu kesim dedim ama olmadı.dayanamadım.bu sefer abur cubur kesin yok!! bir de üstüne diyet yaparsam olur galiba???
kı zolsun canın istemese de istiyor gibi yap nazlan azıcık