Dengeli Beslenerek ve Spor Yaparak Kilo Verme Deneyimlerimiz

kestane şekerimm
tartıldımm kuzum sabah
85.1 çıktım almışım kilo malesef
ama ben ipin ucunu kaçırmıştım tahmin ettim aldıgımı
ama buhafta çok dikkat edicemmm çokkkk

evet canım sarıylada olsa yap derim ben:nazar:

ben yine başladım canım zarırını görmemiştim faydası olur inş.:KK68:

:KK9::KK9::KK60::KK60::KK60:yaa senn çok fenasın
senin hamileligini düşünemiyorummm:KK9:vayy eşinin halineeee

:KK1::KK1:ben tabikide nazlanırım kolaymı hamilelik var ucunda
eşime sölüyomda gece canım isterse bişeyler gidermisin diye
hiç boşa nazlanma inanmam sana diyor zatennn:KK61::KK61:

kızlar dün misafirim geldi çıkmak zorunda kaldım listeyi yapamadım
bugünde misafirim gelecek fırsatım olmaz erkenden gireyim yapayım listeyi dedim :KK34:

..................başladığı kilo.........geçen haftaki........şimdiki..........hedef kilo

kestaneşekeri.......79.................76.1.......................................68.......bildirim yapmadı

amore-bıyıklı kedi...75................66.4.......................................55.......bildirim yapmadı

barro.................69.5................69.8....................68.8.............60.......1 kilo vermiş

zambak..............84.4................84.4.....................85.1....................:KK49::KK69:

hatiç22 ve vanilya koruma döneminde

kızlar bu harika bir şey her şeyden yedim ama zayıflıyorum.sadece abur cubur yemedim.neyse ben okula gideceğim.menüleri yazamıyorum.müsait bir zamanda artık.bu arada 63.5 tim şu an 61.5 im.aslında hadaflediğimden hızlı gittim şimdilik ama benim için haftada bir kilo yeterdi aslında.bundan sonrası yavaş olur sanırım!hepinizi öpüyorum:KK16::KK16::KK16:

kızlar bu harika bir şey her şeyden yedim ama zayıflıyorum.sadece abur cubur yemedim.neyse ben okula gideceğim.menüleri yazamıyorum.müsait bir zamanda artık.bu arada 63.5 tim şu an 61.5 im.aslında hadaflediğimden hızlı gittim şimdilik ama benim için haftada bir kilo yeterdi aslında.bundan sonrası yavaş olur sanırım!hepinizi öpüyorum:KK16::KK16::KK16:

canım çok sevindim tebrik ederim :KK71:bir haftada 2 kilo çoooooooook güzel
sen çabucak kurtulacaksın fazlalıklardan:KK66::KK66::KK66:

bu ne güzel haber böyle
ne kadar iyi vermişsin tebrik ederim
yaza muhteşem gireceksin demek ki:KK9::KK9:

merhaba ben 27 yasimdayim 3 cocugum var ve kilolarla basim öyle bir dertedi artik cikis yolu aramaktan biktim yapmadigim diyet kalmadi gitmedigim diyetisyen kalmadi gitmiyor kilolar daha dogrusu 1 ay veriyorum ertesi ay gene firliyor kendimi cok yasli cirkin hissediyorum kocamin yaninda yürümeye utaniyorum desem beni kinarmisiniz? ama öyle kirilmaktan biktim herkezin alay konusu olmaktanda neolur banada yardimci olun :KK43:kilom tam 91 :KK43:

merhaba ben 27 yasimdayim 3 cocugum var ve kilolarla basim öyle bir dertedi artik cikis yolu aramaktan biktim yapmadigim diyet kalmadi gitmedigim diyetisyen kalmadi gitmiyor kilolar daha dogrusu 1 ay veriyorum ertesi ay gene firliyor kendimi cok yasli cirkin hissediyorum kocamin yaninda yürümeye utaniyorum desem beni kinarmisiniz? ama öyle kirilmaktan biktim herkezin alay konusu olmaktanda neolur banada yardimci olun :KK43:kilom tam 91 :KK43:

aa hiçüzülme yeterki iste verirsinnn
yapacagın tek şey aramıza katıl günlük yedigin menüleri yaz ve sporunuda ekle
bak gör nasıl kilo vereceksinn
yeterki ümitsizz olmaaa
91neki millet 120kilolarla zayıflamayı başarıyorr senin vermek için ne farkın var
onlar yapabiliyosa senn hayli hayli yaparsınn
yeterki iste:KK71::KK71:

iyi geceler kızlar nasılsınız
kimse yokmu çene yapacakkk:KK19::KK19::KK19:
haticeeee
nasılsınnn
kilo durumu ne alemde
sabitledin dimiii
kızlar dün misafirim geldi çıkmak zorunda kaldım listeyi yapamadım
bugünde misafirim gelecek fırsatım olmaz erkenden gireyim yapayım listeyi dedim :KK34:

kuzumm misafirlerin üst üste gelmişş
abartmadın dimii mamalarııı

canım sen kesin karar verdikten sonra gerisi kolay :KK16:
başkası için değil :KK20:kendin için vermek iste ama:KK23:
zambağın dediği gibi ne kilolu insanlar veriyorlar sende verirsin yeterki kafanda bitir olayı
ve unutma biz diyet yapmıyoruz sağlıklı beslenip spor yapıyoruz
yasak yok ama kalorili yiyecekler sadece tadımlık var

katılmak istersen yarın kilo bildirim günümüz
şimdiki ve hedef kilonu yaz listeye ekleyeyim ve bize katıl:13:

kızlar bir kaç gündür gelen giden işlerim falan anca gelebildim

misafirlerimle çok abartmadım kontrollü yedim
ve eşim:KK69: inceldiğimi:KK52::KK52: söyledi çoooook mutlu oldum :KK64::KK64::KK64::KK64:

X