Dengeli Beslenerek ve Spor Yaparak Kilo Verme Deneyimlerimiz

sabah :
5zeytin
2kk peynir
1dilim ekmek
boll yeşillik domates salatalık

arada
1yeşil elma

öglen
1kase mercimek çorbası
5kaşık ıspanak yemegi
1kase yogurt
yarım dilim ekmek
hihoyyythihoyyythihoyyyt

Bana şimdi ceza verirsin diyodum :1shok: vermiyonmu iyi hadi sevindim kaydirigubbakcemile mantı ya adı var

yok canım şöyle düşünmek gerek
kıyma yeme hakkımız var belli miktarda
makarna(hamur işi) yemek hakkımızda var
sen ekmek yememişsin onun yerine yeteri miktarda yani 2kaşık yemişsinn
haksız yere vermem cezaaolumunekankayizsmile

merhaba kızlar....
ben 17sinde izmire gidecektim ya, annem pazartesi ameliyat oluyomuş o yüzden 1 hafta önceye değiştirdim biletimi.. bu cumartesi gidiyorum yani. böyle olunca 15 gün yokum yine....

merhaba kızlar....
Ben 17sinde izmire gidecektim ya, annem pazartesi ameliyat oluyomuş o yüzden 1 hafta önceye değiştirdim biletimi.. Bu cumartesi gidiyorum yani. Böyle olunca 15 gün yokum yine....

hayırdır canım çok geçmiş olsun annen n e ameliyatı olacak

merhaba kızlar....
ben 17sinde izmire gidecektim ya, annem pazartesi ameliyat oluyomuş o yüzden 1 hafta önceye değiştirdim biletimi.. bu cumartesi gidiyorum yani. böyle olunca 15 gün yokum yine....

Geçmiş olsun canım. Güle güle git güle güle gel. kendine de dikkat et.

benim beslenme düzenime yorum yapmadınız amaa :kedi:

Arkadaşlar yorumlamışlar ama ben de ilave edeyim.
Bazen çok iştahlıyım diyorsun ya günlük yediklerini, yaptığın sporları burada yazarsan hem kendini kontrol altına almış olursun hem de burada kim varsa öneriler gelir.

saolun kızlar. dizinden ameliyat olucak, menisküs yırtığı vardı annemde, artık yürümesini iyice zorlaştırdı...
çok şükür öyle çok kötü bir ameliyat değil ama sonuçta ameliyat işte...

canım allah şifa versinn çok ama çok geçmiş olsunn ...
seni çok özliycezzz:çok üzgünüm:
bakk gidiyorumm falan diye kendini salma sakınnn:mymeka:

Merhaba kızlar neler yaptınız bakalım.ben sabah 1 dilim ekmek, 2 zeytin ,1 kk peynir, domates ve salatalık yedim .Ara 1 yeşil elma ,azcık beyaz leblebi ,Öğlen 1 kase bulgur pilavı ve cacık yedim .Akşam da ıspanak ,yoğurt ,. salata yiiicem., öğle akşam arası 1 elma yerim yine ve tabiki yeşil çay içiyorum kızlar Sabah da 40 dk aerobiğimi yaptım akşam da yaparım yine...

canım allah şifa versinn çok ama çok geçmiş olsunn ...
seni çok özliycezzz:çok üzgünüm:
bakk gidiyorumm falan diye kendini salma sakınnn:mymeka:

Zambakım ben de sizi çok özleyeceğim de gider ayak patakladın yine beni :1hug:
hatic22 Patiscim çok geçmiş olsun canım çabuk git gel emi özleriz seni...
çok saol canım benim, ordan girmeye çalışırım ama çok mümkün olmayabilir, ancak abimin evine falan gittiğimde. ben de sizi çok özlücem senağlama

eli merdaneli zambakcım, ceza ustam ben şu 3 kiloyu verene kadar bana destek olucaksınız tamam mııııııı olumunekankayizsmile

Eylülcüm her şey güzel de bu söylediğin olmadı şimdi.
Buradaki katılımcılar herkes biribirine destek olmak için buradalar.:teselli:
Ben gelip bugün şunları yaptım ne diyorsunuz desem, öneriler alsam, diğer günler de aynı şekilde sen demez misin hani senin bana hiç mi desteğin olmayacak?
Sonuçta teoride hepimiz her şeyi biliyoruz ama uygulamada hatalar yapıyoruz.
Biz görmesek bile karşı taraf daha iyi görür.a.s
Benim burada yardım almaya zamanım varsa yardım etmek için de biraz zamanım olmalı.
Haksız mıyım?yerimseniben

Evet zor olmasa da ameliyat sonuçta. Bir süre bakım gerekir. Umarım kısa sürede iyileşir.
Sen de rahatça dönersin evine. Zambak ın dediği gibi kendini salma sakın aynen devam.
Kendini özletme, fırsatın oldukça oradan da yaz olur mu?:a015:

PATİSKAMMM CANIMMlülülülülülü
gitsen bile aklından hiç çıkmak istemedimm onun için patakladımmmkaydirigubbakcemile3
heran ensendeyimm tamammıklava:
agzına kalorili bişey alacagın andaa aklına geliyimmm:mymeka:
patisim yaa senden pek eminde degilimm haniii
burda hergün görüşüpp kaçamak yaptıgın halde düşünemiyorumm sen izmire gidince neler yersinn kimbilirrnaniknaniknaniknanik

merhaba kızlar....

patiskam çok geçmiş olsun şimdiden
arada yaz özletme çok kendini olumunekankayizsmile

haklısın canım ama ben daha aranıza yeni katıldığım için yavaş yavaş bazı şeyler oturacak, ama tabi ki hepimiz birbirimize destek olucaz yoksa bu iş olmaz zaten, çünkü kilo vermek diyet yapmak destek olmadan gerçekten çok zor oluyor ...

bu arada merhaba kızlar ben geldim, bugün erken çıktım işten eve gelir gelmez hemen kk açtım ve yazılanları okudum zemuszemus

şimdi benim yediklerime gelelim:

sabah: bir dilim kepekli ekmek, kk büyüklüğünde peynir, bir bardak şekersiz çay

ara: bir fincan şekersiz sütsüz nescafe

öğle: kaşarlı ve domatesli kepek ekmeğinden tost ( ama dilimler çok ince ve küçüktü )

ara: bir elma

az önce yürüyüş bandında bir saat tempolu yürüyüş yaptım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…