-
- Konu Sahibi BinbirRenk
- #1.761
Bana şimdi ceza verirsin diyodum :1shok: vermiyonmu iyi hadi sevindim kaydirigubbakcemilemantı ya adı var
merhaba kızlar....
Ben 17sinde izmire gidecektim ya, annem pazartesi ameliyat oluyomuş o yüzden 1 hafta önceye değiştirdim biletimi.. Bu cumartesi gidiyorum yani. Böyle olunca 15 gün yokum yine....
merhaba kızlar....
ben 17sinde izmire gidecektim ya, annem pazartesi ameliyat oluyomuş o yüzden 1 hafta önceye değiştirdim biletimi.. bu cumartesi gidiyorum yani. böyle olunca 15 gün yokum yine....
benim beslenme düzenime yorum yapmadınız amaa :kedi:
saolun kızlar. dizinden ameliyat olucak, menisküs yırtığı vardı annemde, artık yürümesini iyice zorlaştırdı...
çok şükür öyle çok kötü bir ameliyat değil ama sonuçta ameliyat işte...
canım allah şifa versinn çok ama çok geçmiş olsunn ...
seni çok özliycezzz:çok üzgünüm:
bakk gidiyorumm falan diye kendini salma sakınnn:mymeka:
çok saol canım benim, ordan girmeye çalışırım ama çok mümkün olmayabilir, ancak abimin evine falan gittiğimde. ben de sizi çok özlücem senağlamahatic22 Patiscim çok geçmiş olsun canım çabuk git gel emi özleriz seni...
eli merdaneli zambakcım, ceza ustam ben şu 3 kiloyu verene kadar bana destek olucaksınız tamam mııııııı olumunekankayizsmile
saolun kızlar. dizinden ameliyat olucak, menisküs yırtığı vardı annemde, artık yürümesini iyice zorlaştırdı...
çok şükür öyle çok kötü bir ameliyat değil ama sonuçta ameliyat işte...
Zambakım ben de sizi çok özleyeceğim de gider ayak patakladın yine beni :1hug:
çok saol canım benim, ordan girmeye çalışırım ama çok mümkün olmayabilir, ancak abimin evine falan gittiğimde. ben de sizi çok özlücem senağlama
merhaba kızlar....
ben 17sinde izmire gidecektim ya, annem pazartesi ameliyat oluyomuş o yüzden 1 hafta önceye değiştirdim biletimi.. bu cumartesi gidiyorum yani. böyle olunca 15 gün yokum yine....
merhaba kızlar....
Eylülcüm her şey güzel de bu söylediğin olmadı şimdi.
Buradaki katılımcılar herkes biribirine destek olmak için buradalar.:teselli:
Ben gelip bugün şunları yaptım ne diyorsunuz desem, öneriler alsam, diğer günler de aynı şekilde sen demez misin hani senin bana hiç mi desteğin olmayacak?
Sonuçta teoride hepimiz her şeyi biliyoruz ama uygulamada hatalar yapıyoruz.
Biz görmesek bile karşı taraf daha iyi görür.a.s
Benim burada yardım almaya zamanım varsa yardım etmek için de biraz zamanım olmalı.
Haksız mıyım?yerimseniben