- 4 Şubat 2009
- 3.972
- 943
-
- Konu Sahibi BinbirRenk
- #1.781
haklısın canım ama ben daha aranıza yeni katıldığım için yavaş yavaş bazı şeyler oturacak, ama tabi ki hepimiz birbirimize destek olucaz yoksa bu iş olmaz zaten, çünkü kilo vermek diyet yapmak destek olmadan gerçekten çok zor oluyor ...
bu arada merhaba kızlar ben geldim, bugün erken çıktım işten eve gelir gelmez hemen kk açtım ve yazılanları okudum zemuszemus
şimdi benim yediklerime gelelim:
Sabah: Bir dilim kepekli ekmek, kk büyüklüğünde peynir, bir bardak şekersiz çay
ara: Bir fincan şekersiz sütsüz nescafe
öğle: Kaşarlı ve domatesli kepek ekmeğinden tost ( ama dilimler çok ince ve küçüktü )
ara: Bir elma
az önce yürüyüş bandında bir saat tempolu yürüyüş yaptım
slm kızlar sabah 1 dilim ekmek 3 tane zeytin 1 kk peynir domates ve şekersiz çay. ara 1 yeşil elma öğlen okulda olduğum için 2 tanekepekli grissini ve yeşil çayla geçiştirdim ara öğün 1 avuç leblebi ve 4-5 tane çilek akşamada 4 kaşık barbunya yemeği 3 kaşık pilav ve yoğurt var. bugün spor yapamadım :sinifsinif:
sabah kahvaltını 1yumurta yada domates salatalık yeşilliklerle artırabilirsinn,
süt yogurt(yagsız) ekleyebilirsin ara ögününe
yada akşam yemeginden sonra
Cansu, Eylül, İnci, Hatice çoook sağolun kızlar. Umarım bi an önce iyileşir annecim de ben de içim rahat dönerim evime...
Zambakım vala günahımı alıyosun yaa, kilo bile vermiş dönücem, görürsünüz...
canım zaten hastane koşuşturmacası olacağı için verirsin bile doğru
canım zaten hastane koşuşturmacası olacağı için verirsin bile doğru
patiskamıııııakannehir
verecek kilooooooohaoldumsmile
Cansu, Eylül, İnci, Hatice çoook sağolun kızlar. Umarım bi an önce iyileşir annecim de ben de içim rahat dönerim evime...
Zambakım vala günahımı alıyosun yaa, kilo bile vermiş dönücem, görürsünüz...
canım Haticem :1hug: beni bi sen anladın :1hug:
yaaa hainsin yaaa. görücez işte Çok üzgünüm çoook:dilcikar: :lepi:
yaaa hainsin yaaa. görücez işte Çok üzgünüm çoook:dilcikar: :lepi:
hadi patiskacım yanındayız, sen bu hırsla kesin bir kaç kilo verip dönersin :teytey:
kız çok uğraşma patisimle hastası var bak gör yüzünü kara çıkartacak
hadi patisim en az 2 kilo verde gel