- Konu Sahibi BinbirRenk
- #1.741
selam kızlar . benm de vermem gereken en az 5 kılo var . 54 kıloyum 48 49 olmak ıstıyorum gecen yaz doğum kontrol hapıyla aldığım 10 kıloyu kolayca vermıstım ama artık bu 5 kılo yapıstı sankı bı trlü gtmiyor . :bbo: ve ne kadar dıyet yaptıysam dıkkat ettıysem verıyorum ardından gerı alıyorum hemen. kılom da cok cabuk deisior dün sabah ac karnına tartıda 53 gösterirken bugün aynı sekilde tartıldığmda 54 gösterdim .
beslenme düzenm şöyle :
Sabah 6 gibi kalkıyorum genelde kepekli ekmek ve yağsız peynrle tost yanında yeşil çay-mate çayı ıçıyorum
12.30 a kadar okuldayım okulda bısey yıyemıyorum su sadece
12.30 da evde oluyorum
yeşil çay-mate çayı karışımı ıçıyorum gelnce bi elma yiyorum
2.30-3 gibi ya yemeklerden 4 5 kaşık pılav makarna vs yememeye çalışıyorum çorbalardan genelde
veya ıkı tane yumurta haslıyorum kekık pul bıber vs. döküp yıyorum
ya da salata
6-7 gıbı son öğün olarak yukardakılerden herhangı bırı yıne öğlenle aynı olmıck sekilde
aralarda yesil elma yıyorum
ama seyy :kedi: bnm en büyük problemım bunu hergün ıstıkrarlı seklde uygulayamıyorum :sinifsinif: ıstahım bı acıldımı doymak bılmıyorum yedikçe yıyesim geliyo dayanamıyorum, tatlı krizi mesela üffff mafoldumben
beslenme düzenm şöyle :
Sabah 6 gibi kalkıyorum genelde kepekli ekmek ve yağsız peynrle tost yanında yeşil çay-mate çayı ıçıyorum
12.30 a kadar okuldayım okulda bısey yıyemıyorum su sadece
12.30 da evde oluyorum
yeşil çay-mate çayı karışımı ıçıyorum gelnce bi elma yiyorum
2.30-3 gibi ya yemeklerden 4 5 kaşık pılav makarna vs yememeye çalışıyorum çorbalardan genelde
veya ıkı tane yumurta haslıyorum kekık pul bıber vs. döküp yıyorum
ya da salata
6-7 gıbı son öğün olarak yukardakılerden herhangı bırı yıne öğlenle aynı olmıck sekilde
aralarda yesil elma yıyorum
ama seyy :kedi: bnm en büyük problemım bunu hergün ıstıkrarlı seklde uygulayamıyorum :sinifsinif: ıstahım bı acıldımı doymak bılmıyorum yedikçe yıyesim geliyo dayanamıyorum, tatlı krizi mesela üffff mafoldumben
Son düzenleme: