Dengeli Beslenerek ve Spor Yaparak Kilo Verme Deneyimlerimiz

kızlar dün sabah 56yı gördüm. ya 55.9u görürsem çok sevinebilirim yeter ki 55 li bsy olsunn

diyet yapamıyorum ama içgüdüsel dikkat ediyorum, bu aralar düzenim kaçtı.
iki gündür spor yapamıorum mazur görün, pazar nöbetcydım ,2 gündür çok yorgnmm:/

cumaya 55. 9 gireceğim inşallhh..

işalla tubacım

kilom değişmiyo çünkü spor yapamıyorum ve akşam çayın yanına atıştırmalık kötü şeyler yiyorum:) kayınvalidemler bendeler ,sanırım onlar gittikten sonra eski düzenime girebilcem.bu hafta öğlenleri çok dikkatli olmama rağmen kilo pek veremedim.6 lı rakamları görmek istiyorum çoook mutlu olcam bi 69-68leri görsemmmm

merhaba kızlar....
ölüyorum çok hasta hissediyorum kendimi... ama yine de dikkat etmeye çalışıyorum. yalnız bayadır spor yapamıyorum çok soğuk, elektrik zaten malum
bu akşam da bi arkadaşımıza gidicez, inşallah karşı koyamayacağım mamalar olmass
sizler nasılsınız?

geçmiş olsun patiscim. bende hastayım kafam sepet gibi üşütmüşüm burnum da sebil çeşmesi mubarek ve sile sile tahriş oldu bide acıyo ki sorma. bende dikkat etmeye çalışıyorum ama sanki iştahım bile arttı. kilo verimim durdu. öylesine bi ara dönemdeyim sanki.
eliptik cihaz satın aldım yarın gelecek başlamak istiyorum ama iyileşebilirmiyim bilmiyorum yarına kadar.
kendinize iyi bakım kızlarr diyet miyet güçten düşüp hasta olmayın emi

Kilon kaçki burçin ? aşada görunmuyo. bende 69 ları yeni gördüm çok heyecanlanmıştım ama yetmiyo şimdide 65 i goreyim die huzursuzlanıyorum. ama daa tık yok

canım sana da çok çok geçmiş olsun... ben biraz daha iyiyim sanki.
eliptik cihaz nedir? bu ara çok okuyorum her yerde.

canım sana da çok çok geçmiş olsun... ben biraz daha iyiyim sanki.
eliptik cihaz nedir? bu ara çok okuyorum her yerde.

patiscim evet bende bu sabah daha iyi hissediyorum kendimi. zaten eliptik aletimin kurulumu bu akşam olacak inşallah başlicam bugün.
eliptik dediğim eliptik bisiklet şöyle bir alet.
http://www.sportifhareketler.com/wp-content/uploads/2009/10/voit-elitpik-bisiklet-508x508.jpg için Google Görsel Sonuçları

koşu bandında da faydalı diye duydum hemde evde daha az yer kaplıyor. gerçi benim yer sorunum yok ama sonuçta kiracıyım taşınma sorunum var. bakalım bi başlim de size yazarım.
benim sorunlu bölgelerim bacaklarım çok kalınlar. umarım işe yarar

geçen cuma 71.9 idim ama bugün sabah 72.2 geldim tam bi felaket silkelenip kendime gelmem lazım

canım bence felaket bir durum yok. kendine kızdığına göre biraz kaçırmışsın ipin ucunu. ama iyi yerinden bak hatanın farkına vardın ve dizginleri eline aldın.
tickerini eski kilon şimdiki kilon ve hedefin şeklinde yapsan daha açıklayıcı olmaz mı canım ?

çok sevindim canım daha iyi olmana...
koşu bandından daha faydalıymış demek? keşke bunu bi kaç ay önce söyleseydin :) onu da mı alsak ne yapsak :))))
soğuk ya ben bu aralar spordan soğudum resmen, kaloriferli bir evin hasretini çekiyorum
dün akşam leslie sanson 2 mil olanı yaptım. hiç yoktan iyidir di mi?

Günaydın kızlaaar...
hepimize çook mutlu, enerjik ve sportif bir gün diliyorum :)

geçen cuma 71.9 idim ama bugün sabah 72.2 geldim tam bi felaket silkelenip kendime gelmem lazım

o zaman şööle bi silkeleniyorsun ve bomba gibi oluyorsun :)
ama yine de o kadarcık farları çok umursama... su falandır....

canım benim ben de senin iyi olmana çook sevindim. aaah şu hastalıklar olmasa ne güzel devam edicez saglıklı beslenme ve spora. neyse ben yine de çok ara verdim sayılmaz.aletin kurulumunu bugün değil haftasonu yapacaklarmış çünkü benim eve gittiğim saatler olan 7 den sonra paydos ediyorlarmış. gelde sinir olma yaaa. :84::84::84:
sizin evde ısınma sorunumu var? bence çok sıcak olmayan evde spor daha güzel olur. sonuçta bedenin ısındığı için evin de sıcak olması ile bunalırsın. ben bisikleti kalorifer yanmayan odama kuruyorum. serin serin binicem yaz sıcaklarının bastırmasına da çok var. hayatımda ilk kez artık beyaz pantolon, beyaz tiril tiril elbise giymek istiyorum bu yaz incecik olmak istiyorum. ömrüm boyunca 63 den aşağı olmadım boyda 165-67 filan. ilk etapta eski kilom ola 67 ye bir inebilsem. daha önce 60 lı sayıları göreyim die acele ediyordum yine yetmedi yaaa tatmin olmama. sadece bir hafta oldu 60 ları göreli ben yine başladım. olsun gaz oluyor değil mi
leslie tabi ki hiç yoktan iyi ama ben ona nedense hiç ısınamadım. kadın çok yapmacık geldi ben mesela ebruyla filan pilates yapamam. kadını sevmiyorum ki bana hocalık yapmasına izin veriyim. tuhafım değil mi ? ee bende kendi kendimin hocası olurum

canım biz doğudayız eşimin görevi nedeniyle, buralarda kalorifer de yok. dolayısıyla ufo olmayan oda buz gibi. bi de elektrik sorunumuz var, neredeyse yok gibi elektrik. dolayısıyla gözüm kesmiyor sporu.
gün aşırı koşu bandında yürüyüş yapayım die düşünüyorum. diğer günler de walk at home yaparım. yani en azından böle düşünüyorum :) inşallah uygulayabilirim.

Ben de bu yaz artık sonuca varmak istiyorum. şimdiki hedefim 70li kilolar. tam olarak 75 ilk hedefim. boyum 1.70 bu arada.
senin de hedefine pek bişe kalmamış, ben de 60lı kiloları görebilsem :)

aa doguda olduğunu bilmiyordum. kırsalda elektriklere pek güven olmuyor. bizim köyden biliyorum. karadenizliyim ben batıdan karadeniz ama şu an istanbuldayım.burda dogdum burda yaşıyorum.
evet walk at home iyi seçim olabilir hem koşu bandında var harika. evet sogukta spor yap terle bide duş al elektrik yok tabi çok zor olmalı.
senin epey boy var be güzelim benim hedefede epey var aslında niyetim 55 e kadar inmek belki daha aşagı. hazır çocuk mocuk yokken zayıflamak lazım yoksa halim harap
peki aslen nerelesin ? oralarda nasıl zaman geçiriyorsun? zor olmalı canım

evet canım komşumuz şikayete gittiğinde, buranın gerçeği bu, siz de kaçak kullanın en azından kesildiğinde bu kadar sinirlenmezsiniz demiş... durum o derece vahim yani...
bakalım atama sonuçlarını bekliyoruz, izmir,istanbul,ankara kocaeli yazdık. belki biz de geliriz oralara :)
aslen izmirliyim canım, 1 yıldır burdayım ve artık tahammül sınırımın bittiği yerdeyim... Yine de şükür tabi. çok konuda sıkıntımız yok....
hazır çocuk yokken zayıflayalım diyoruz da, çocuk olduktan sonra sil baştan başlayacak bizim için muhtemelen bu aşamalar. ama yine de şu halimle hamile kalsam nasıl olurum düşünemiyorum bile....

yaa şu yetkilinin lafına sadece yuh diyebiliyorum ! diyecek söz de yok ki eşin asker polis ya da ögretmen olmalı. ve atamaların için dua ediyorum patiscim seni hayatımda görmesem adını duymasam da inan kalpten diliyorum bunu. yazdıgın şehirlerden ankara hariç hepsiyle alakam var. istanbulda oturuyorum. kocaelinde çalışıyorum.izmirde eşim çalışıyor
bebek yokken zayıflama konusunda hem fikirim ben idealime indikten sonra bi kaç kiloda onun için vermek istiyorum ki duba gibi bir hamile olmiim umarım istediklerimiz olur. istedikten sonra olur aslında..
ama kilo verdikten sonra eskisi gibi olmicaz. artık bilinçliyiz. hamileyken 20 kilo alınmasının gerekmediğini biliyor olucaz
çok öpüyorum canım seni..

kilo bildirimi yapıyorum. gerçi hiç yapmasam da olur du yani
69,7 den 69,3 e düşmüşüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…