- 25 Ocak 2010
- 3.019
- 0
-
- Konu Sahibi BinbirRenk
- #17.901
doğum yapalı 6.5ay oldu ama kızım emmeyi çok azalttığı için diyete başladım eskisi gibi emziriyor olsaydım mümkün değil yapamazdım..inanılmaz acıkıyo insan.az aç kalsam ellerim titriyordu sürekli yiyordum geceleri bile..85ile doğuma gittim eve geldim 80 idim.6.5 ayda kendiliğnden 75e düştüm işte kalanları da böyle vereceğim inşallah..
günaaydın kızlarrr
herkes iyidir inşallah
meltemcim tebrik ederimmm
6 lı rakamları görmüşsünnnn
iyi yolculuklar sanada
bende yarın çıkıyorum kızlar yola
listeyi aranızdn biri yapabilirmi acabaaaa ben bu hafta yapamam sanırımmmm
cuma akşamı yapılacak dimi? bildirim yapmayanları ne yazacgım*? brz bilgi verirsen ben yardımcı olurum sana
Bazen oluyor canım öyle, bozma moralini... Benim için de iyi geçti sayılmaz. detoksa rağmen 500 gram
haftaya iyi olacaktır inşallah....
Bende diyetisyene başlayanlardanım ilk gıttıgım gun 72.2 cıktım ılk hafta dıyetım aldım ve geldım o hafta çeşitli ailevi sorunlarım oldu evde kalamadım ama uymaya calıstım dıyetıme ama çok geç yattım çok geç kalkmasamda ogunlerımı tam vakıtlerınde yıyemedım atlandı ve ben ertesı hafta gıttım tartılmaya 72.6 cıkınca dıyetısyenı cok kızdı geç yatmak zaten kılo almak sebebıdır dedı tekrar duzenleme yaparak gonderdı benı sonrakı hafta ailevı sorunlarımda daha bır duzelmıstı ve dıyete tam anlamıyla uydum 1,5 kilo verebilmişim bu arada haşimato hastası olduğum ortaya çıktı bu da tiroid hastası oldugum ıcın kilo vermemde yavaşlama sağlıyormus bende sızınle deneyımlerımı paylaşmak ıstıyorum...
öyle miii :) aferin bana o zaman :)
ben hemen her gün tartılıyorum, demek yanlış kalmış aklımda :)
bu arada bu sabah itibariyle regl oldum, belki daha fazla vermişimdir
Bende diyetisyene başlayanlardanım ilk gıttıgım gun 72.2 cıktım ılk hafta dıyetım aldım ve geldım o hafta çeşitli ailevi sorunlarım oldu evde kalamadım ama uymaya calıstım dıyetıme ama çok geç yattım çok geç kalkmasamda ogunlerımı tam vakıtlerınde yıyemedım atlandı ve ben ertesı hafta gıttım tartılmaya 72.6 cıkınca dıyetısyenı cok kızdı geç yatmak zaten kılo almak sebebıdır dedı tekrar duzenleme yaparak gonderdı benı sonrakı hafta ailevı sorunlarımda daha bır duzelmıstı ve dıyete tam anlamıyla uydum 1,5 kilo verebilmişim bu arada haşimato hastası olduğum ortaya çıktı bu da tiroid hastası oldugum ıcın kilo vermemde yavaşlama sağlıyormus bende sızınle deneyımlerımı paylaşmak ıstıyorum...