Dengeli Beslenerek ve Spor Yaparak Kilo Verme Deneyimlerimiz

maşallah sana bi an önce kurtulmak için hemen başlamışsınnn
ertelemedennnn
benim ablamda doğumdan sonra erteleye erteleye 2. çocuğa hamile kaldııı
şimdi işin içinden çıkamıyorrr
inş istediğin kilona ulaşırsınnn

düzenli yiyemiyorum:26:
bu kilo vermemi yavaslatıyor olabilir mi?
yürüyorum da 1 saat , neyse neyse umutsuzluğa kapılmayacagım.

cuma akşamı yapılacak dimi? bildirim yapmayanları ne yazacgım*? brz bilgi verirsen ben yardımcı olurum sana

cuma akşamı yapılacak dimi? bildirim yapmayanları ne yazacgım*? brz bilgi verirsen ben yardımcı olurum sana

merhaba canım
1784.sayfada en son yapılan liste var ordan alıntı yapıp listeyi yayınlayabilirsin.alıntı yaptığında da benim adım olan kısmı silll
baştaki ve sondaki parantezide kaldır
sonra bildiren arkadaşları not al.
o listeden şimdiki kilo bölümüne yazzz.bildirmeyenleri de boş bırakkk
bu şekilde kolay olur herkesin başlangıç ve hedefi orda yazdığı için.
yeni bi liste yaparsan tüm bilgileri ordan yazman gerekirr
nasıl kolayına giderse canımmm
kolay gelsin sanaaa teşekkür ederimmmm

Merhabalar kızlar. Ancak yazabiliyorum, dünden beri elektriğimz yokyu ancak geldi de ısınabildik...
Ben yarım yarım gidiyorum yaa neden anlamadım bi türlü tam düzene oturtamadım...
bugün itibariyle 82.7....

kızlar ben bu hafta ne bulduysam yedim.......motivasyonum sıfır bu aralar .... oyüzden tartıya çıkmayı gözüm yemiyor beni bu hafta es geçin haftaya bildireceğimm

Bazen oluyor canım öyle, bozma moralini... Benim için de iyi geçti sayılmaz. detoksa rağmen 500 gram
haftaya iyi olacaktır inşallah....

inş cnm yaaa.........istediğim kiloya ulaşmadan pes etmekde istemiyorum,yapabildiğim kadar spor yapmaya çalışıyorum şimdilik.....

Patiska...............86..................83.8........................82.7.............70.........1.1 kg verdi.
Nıghtvinglover......92......................84.0.. ...............81 6.............70.........yok
Elifezgi...............74.......................61 .3.................60.9............55........yok
Çiğdem00.............66.....................63.1.. ...............62.7.............55........izinli.
Tubiyy................58......................56.6 .................56.4.............52........200 gram verdi
Elifff..................68.......................6 8....................68...............57......yok
Mountainmist......75.............. ......70.1....................69.70.......60.......400 gram verdi
Burçin................75.......................72.4...................71.9.........58........500gram verdi
hatiç22 ve vanilya koruma döneminde

kızlar ilk kez yapıyorum liste,bi hata varsa bildirin düzelteyim.

buraya göre birincimiz patiskaaaaa
ancak burçin iyi bir başlangç yaptı o da ikincii

meltemcim sana da alkışşşş

haftaya daha eksik kilolarla inşallahh

öyle miii :) aferin bana o zaman :)
ben hemen her gün tartılıyorum, demek yanlış kalmış aklımda :)
bu arada bu sabah itibariyle regl oldum, belki daha fazla vermişimdir

bende bu hafta cnm neden tatlı istiyor diye düşünüyordum,patiskacım bu sabah kalktım malum durum bendede var,bu haftaki kilondan daha eksiksindir muhtemelen sende,haftaya gerçek kilommuzu görebiliriz ancak:)))

Bende diyetisyene başlayanlardanım ilk gıttıgım gun 72.2 cıktım ılk hafta dıyetım aldım ve geldım o hafta çeşitli ailevi sorunlarım oldu evde kalamadım ama uymaya calıstım dıyetıme ama çok geç yattım çok geç kalkmasamda ogunlerımı tam vakıtlerınde yıyemedım atlandı ve ben ertesı hafta gıttım tartılmaya 72.6 cıkınca dıyetısyenı cok kızdı geç yatmak zaten kılo almak sebebıdır dedı tekrar duzenleme yaparak gonderdı benı sonrakı hafta ailevı sorunlarımda daha bır duzelmıstı ve dıyete tam anlamıyla uydum 1,5 kilo verebilmişim bu arada haşimato hastası olduğum ortaya çıktı bu da tiroid hastası oldugum ıcın kilo vermemde yavaşlama sağlıyormus bende sızınle deneyımlerımı paylaşmak ıstıyorum...

rahatsız ikinci haftan gayet başarılı çıkmışsın tartıda. diyetisten deneyimi olan arkadaşların hikayeleri ilgimizi çeker. umarım devamlı yazarsın

Regli olmak uzereyken zaten kendımızde hıssedıyoruz vucut su topluyor daha sıs hıssedıyoruz ki bu tartıda kiloya da yansıyor 2 hafta sonra diyetisyenim cagırken ozellıkle reglı zamanıma dıkkat ederek cagırdı regli ustuyken ve regliyken kilo fazla cıkarmıs o yuzen oncesındekı 1 hafta gormek ıstedı benı..

hoşgeldin aramızaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…