- 6 Şubat 2009
- 334
- 0
- 42
- Konu Sahibi BinbirRenk
- #17.941
merhaba arkadaslar; bende bu yolda sızlerleyım.70.3 kılo ıle basladım.okl bıttıkten sonra antıdepresan ılacı kullandım.15 kılo aldım.erkek arkadasımdan ayrılmıstım.(sımdı ewlıyız :)) onun eserı bu kılolar.8 ay spor verdım aksam 6 dan sonra bısey yemeyerek 6 kılo verdım.sımdı hıc farknda degılım ama 3 kılosunu gerı almısım.dun dıyetısyene gıttıgımde tartıldım.70.3 geldım.neyse hedefım 10-12 kılo.yaza kadar.calıstıgım ıcın yuruyus falan yapamayacagım ama aksamları bı spor salonuna yazılmayı planlıyorum onumuzdekı ay.benım dıyet lıstem soyle ;
kalkıca 3 adet kuru kayısı + 2 su bardagı ılık su
kahvaltı sabah 8 de ; 2 dılım kepek ekmegı 2 kıbrıt kutusu kadar beyaz peynır.(ılk hafta zeytın yok)
sınırsız sogus yesıllık domstes bıber vs (yumurta yemedıgım ıcın yumurta yok çay ıcmedıgım ıcın cay yok)
yarım su bardagı sut
ara ogun 10-10.30 arası : 1 porsıyon meyve
ogle 13 de : 2 kofte kadar ızgara et (kofte balık tavuk vs) et sevmedıgım ıcın alternatıf olarak 6 kasık baklagıl.
1 kase corba
1 dılım kepek ekmegı
4 kasık sebze yemegı
bol salata
16 da yıne ara ogun : 1 porsıyon meyve
18.30 19.00 da aksam yemegı :
3-4 kasık sebze
1 kase corba yada 1 dılım kepek ekmegı
salata
1 kucuk kase yogurt
21.21.30 da yıne ara ogun meyve yada sut
ılk hafta bu sekılde metabolızma hızımı kontrol etmek ıcın boyleymıs sonra ona gore degısterecegını soyledı.
umarım sonuc guzel olur.herkese basarılar benden:80:
kalkıca 3 adet kuru kayısı + 2 su bardagı ılık su
kahvaltı sabah 8 de ; 2 dılım kepek ekmegı 2 kıbrıt kutusu kadar beyaz peynır.(ılk hafta zeytın yok)
sınırsız sogus yesıllık domstes bıber vs (yumurta yemedıgım ıcın yumurta yok çay ıcmedıgım ıcın cay yok)
yarım su bardagı sut
ara ogun 10-10.30 arası : 1 porsıyon meyve
ogle 13 de : 2 kofte kadar ızgara et (kofte balık tavuk vs) et sevmedıgım ıcın alternatıf olarak 6 kasık baklagıl.
1 kase corba
1 dılım kepek ekmegı
4 kasık sebze yemegı
bol salata
16 da yıne ara ogun : 1 porsıyon meyve
18.30 19.00 da aksam yemegı :
3-4 kasık sebze
1 kase corba yada 1 dılım kepek ekmegı
salata
1 kucuk kase yogurt
21.21.30 da yıne ara ogun meyve yada sut
ılk hafta bu sekılde metabolızma hızımı kontrol etmek ıcın boyleymıs sonra ona gore degısterecegını soyledı.
umarım sonuc guzel olur.herkese basarılar benden:80: