Dengeli Beslenerek ve Spor Yaparak Kilo Verme Deneyimlerimiz

merhaba canım
evet düzenli yiyordsun satlerine ara öğünlerine dikkat ediyorsun artık
birde listende galettayı çok gördüm
boyu ne kadar bilmiyorum ama akşam saatinde 3 tane fazla değilmi canımm
küçükse normal tabiii

böyle gram gram birikir kilo olur

saç, kilo derken büyük değişim planları içerisindeyim
ayynnnen öyle canım. gramver gramvere kilo verilir.. heheh bunu da ben uydurdum atasözü gibi..
ouuwww büyük değişim planlarııı hadi bakalımm
bende yaza incecik olup bu kalın bacaklarımla giyemediim cici cici etekleri tirrril tiril elbiselerin planlarını yapıyorum oyyy dusundukce helecannanıyom bea

hoşgeldin serçe ben de yeniyim burda..yemeyeceğim dedikten sonra herşey bitiyor.inşallah tez zamanda formumuza kavuşuruz..6 kiloda bişey yok valla..başarılar!!

teşekkür ederm hoşbulduk inşallah başarıcaz.yol kısa uzun farketmio malesef önemli olan azim ve kararlık.hepimize gerekli olan bu sanırım inşallah hepimiz başarıcaz bunu

hatice;teşekkür ederim hergün biraz okumaya çalışıorum sayfalarıı eminim hepsi çok faydalıdır yapabilene tabiki

mrb patiska evt yolum kısa gibi ama sorun kilo olunca işte yollar biraz zorlaşıo ki ben tatlıya aşık biriyimm:) elimden geldiğince bende sizee desteğim tabiki bu yolda en önemli şeylerden biri de destekk eminim hepimiz birbirimize destek olucaz

merhaba burçincim nasılsın
sen doğumdan ne kadar zaman sonra diyete başladın
bebeğin küçüktü bildiğim kadarıyla

doğum yapalı 6.5ay oldu ama kızım emmeyi çok azalttığı için diyete başladım eskisi gibi emziriyor olsaydım mümkün değil yapamazdım..inanılmaz acıkıyo insan.az aç kalsam ellerim titriyordu sürekli yiyordum geceleri bile..85ile doğuma gittim eve geldim 80 idim.6.5 ayda kendiliğnden 75e düştüm işte kalanları da böyle vereceğim inşallah..

ben de ben de hayallerimiz aynı demek, giyiyodum ama kendime güvenerek değil.
vallahi durup durup size tesekkr ediyorum burası olmasa ben asla yapamazdım

ben de ben de hayallerimiz aynı demek, giyiyodum ama kendime güvenerek değil.
vallahi durup durup size tesekkr ediyorum burası olmasa ben asla yapamazdım

canım benim senin kilonda bişi yok ki. yani boyun mu kısa acaba
ben hayatım boyunca hep kilolu oldum artık ince olmak istiyorum ya
33 yaşında başarıcam sanırım hehehe

canım benim senin kilonda bişi yok ki. yani boyun mu kısa acaba
ben hayatım boyunca hep kilolu oldum artık ince olmak istiyorum ya
33 yaşında başarıcam sanırım hehehe

canım boyum 1.65. çok kısa da değilim ama dediğim gibi bnm kas yapım çok az, yağ oranım fazla,bacaklarım gevsek gevsek.ideal kilom 54müş. ben 59dum.
52 olup spor yaptıgımda fazlalıklarım azalmış olur. bacaklar, ve göbek çevresi

benim boyumda 1,65 cm ideal kilom hep 57 çıkıyor
sana nazaran ben epey kiloluyum yaaa.
gerçi bu sabah 69,60 çıktım nasıl sevindirik oldum

Selam kızlaaaar....
Bugün uyanamadım yine sonra 11 gibi bi uyandım kar yağıyor :) 15sene sonra ilk defa yağmış :))))
bugünkü menülerim de bi tuhaf ama hayırlısı
uyandığımda 1 bardak limonlu ılık su içtim...
sonra ton balıklı salata (kahvaltı niyetine:)))) 1 tane etimekle
3 gibi: 1 cordonbleu yağsız tavada
az önce 2 tane form keten tohumlu bisküvi yedim (altınbaşak tavsiyen için saol şekerim:)
1 demlik yeşil çay demledim kendime, onu içiyorum :)
hmm arada 2 tablet bitter çikolata yedim :26: azıcık stresliyim ya :18:
akşama da bezelye yeöeği yaptım kıymalı, onubyerim susuz, 1 dilim ekmek ve yoğurtla...

ya geç kalkınca bööle karışıyor hep öğünler

benim boyumda 1,65 cm ideal kilom hep 57 çıkıyor
sana nazaran ben epey kiloluyum yaaa.
gerçi bu sabah 69,60 çıktım nasıl sevindirik oldum

ben internette hesaplattım 54 çıktı ki bence de öyle:) ancak hedefim 52(gizli hedefim 50) zayıf olmaktan zarar gelmez

çok sevindim cnm hadi bakalım , kilo verenleri görünce de mutlu oluyorum:)

bizim burda kar beklerken güneş açtı, karlı havada da çok güzel uyunur ama
evet bnm de o yüzden kahvaltılar kaçmaya ara öğünler karışmaya başladı.

ben internette hesaplattım 54 çıktı ki bence de öyle:) ancak hedefim 52(gizli hedefim 50) zayıf olmaktan zarar gelmez

çok sevindim cnm hadi bakalım , kilo verenleri görünce de mutlu oluyorum:)
valla ben de internette hesaplattım nerede hesaplattıysam 57 diyor !
benim de gizli hedefim 55 olursa da 50 mükemmel olur. ileride zaten kilo alıncak cocuk mocuk bari hazırlık olur diyorum

canım menün tam dengede bence ama keşke erken kalkıp metonu da güne erken başlatabilsen. bende çok işe yarıyor. ama seni anlıyorum atama stresinden kalkasın gelmiyordur. bende evde işsizken amaan kalkıcam da ne olacak sanki bir yere mi yetişcem diyerek 12 ye kadar yatardım
akşam menünü daha hafif yapsan sanki daha iyi olur. agırlık salata ve proteinle.. ben sadece salata yiyorum yine de sen bilirsin. tabi geç kalkınca akşama dogru extra açlık hissedersin haklısın. benim bünyeye erkenden bişiler gitmeye başlıyo erken kalktığım için akşam saati olunca gün içinde bi kaç öğün yemiş oluyorum.
altınbaşak bende çok işe yarıyor. dün mesela afedersin epey bi dışarı çıkarttı beni

hhmm tamam kararımı verdim memleketten geleyim ilk ilk birtane eliptik sipariş etmek olucak
bu arada bu akşam yolcu olduğum için kilo bildiririmimi yapıyorum
70,1 kg dan 69,70 kg olmuşum yani 400 gram vermişim kızlar

günaaydın kızlarrr
herkes iyidir inşallah

meltemcim tebrik ederimmm
6 lı rakamları görmüşsünnnn
iyi yolculuklar sanada

bende yarın çıkıyorum kızlar yola
listeyi aranızdn biri yapabilirmi acabaaaa ben bu hafta yapamam sanırımmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…