Dengeli Beslenerek ve Spor Yaparak Kilo Verme Deneyimlerimiz

merhaba arkadaslar; bende bu yolda sızlerleyım.70.3 kılo ıle basladım.okl bıttıkten sonra antıdepresan ılacı kullandım.15 kılo aldım.erkek arkadasımdan ayrılmıstım.(sımdı ewlıyız :)) onun eserı bu kılolar.8 ay spor verdım aksam 6 dan sonra bısey yemeyerek 6 kılo verdım.sımdı hıc farknda degılım ama 3 kılosunu gerı almısım.dun dıyetısyene gıttıgımde tartıldım.70.3 geldım.neyse hedefım 10-12 kılo.yaza kadar.calıstıgım ıcın yuruyus falan yapamayacagım ama aksamları bı spor salonuna yazılmayı planlıyorum onumuzdekı ay.benım dıyet lıstem soyle ;
kalkıca 3 adet kuru kayısı + 2 su bardagı ılık su
kahvaltı sabah 8 de ; 2 dılım kepek ekmegı 2 kıbrıt kutusu kadar beyaz peynır.(ılk hafta zeytın yok)
sınırsız sogus yesıllık domstes bıber vs (yumurta yemedıgım ıcın yumurta yok çay ıcmedıgım ıcın cay yok)
yarım su bardagı sut
ara ogun 10-10.30 arası : 1 porsıyon meyve
ogle 13 de : 2 kofte kadar ızgara et (kofte balık tavuk vs) et sevmedıgım ıcın alternatıf olarak 6 kasık baklagıl.
1 kase corba
1 dılım kepek ekmegı
4 kasık sebze yemegı
bol salata

16 da yıne ara ogun : 1 porsıyon meyve

18.30 19.00 da aksam yemegı :
3-4 kasık sebze
1 kase corba yada 1 dılım kepek ekmegı
salata
1 kucuk kase yogurt
21.21.30 da yıne ara ogun meyve yada sut

ılk hafta bu sekılde metabolızma hızımı kontrol etmek ıcın boyleymıs sonra ona gore degısterecegını soyledı.

umarım sonuc guzel olur.herkese basarılar benden:80:

Baby arkadasım bende senin gibi andidepresan kullanıpta 15 kilo alanlardanım ne yazıkkı tüm antidepresanların yan etkileri kilo aldırmak kullanırken sureklı acıkıyorsun ve yıyorsun bende bunu yaptım ve 1 senede 15 kilo almısım korkunç hale gelmısım yağlar taşıyor hiç bir kıyafetım olmuyor aynada baktıgımda o kadar kotu hıssedıyorumkı kendımı ilacı bırakalı cok oldugu halde o alınan kilolar verılmedı su anda bende dıyetısyene basladım ama sankı benım dıyetisyenim cok fazla yedırıyor senın lıstene baktıgımda cok benzeşiyor ama sende corba varken 1 dilim ekmeğini kaldırıyor bana hem 1 dılım ekmek hemde corba verıyor her ogunume ayrıca yogurt verıyor baklıyat bana da verdı cunku kolesterolum cok yuksek hatta ılaca başlattılar... Şu anda kilo verme hızım cok yavas gıdıyor hatta ılk hafta kilo verecegıme almıs olarak gıtmıstım... Bunda sanırım haşimato hastalıgı teshisi kondu onun yavaşlatıcı etkısıde var bakalım haftaya cuma gunu dıyetısyenle kontrolum var olcum yapacaktır ama oyle belırgın bır kilo kaybettıgımı dusunmuyorum... Sana da başarı dılıyorum ınsallah yaza kadar ıstedıgımız kilolara ınerek kendımızı iyi hissederiz... Bundan sonrakı gunlerde diyetinin nasıl gittiğini yazarsan sevıırım..

kızlaaar bugün hayatım için dönüm noktası :) mutluluktan uçtuğunuz haberler bölümüne yazdım :)

bu arada bildirimi falan unuttum :) çok vermemişim malesef, 82.1....
bu hafta da 81leri göremedim :)
mountainmist canım bitanesin, duaların kabul oldu :)

selam kızlarrr nasılsınızzzz
ben geldimmmmm güzel bi tatil oldu benim için ama çabuk bitti yaaaa

selam canım hoşgeldin
senin adına sevindim güzel bir tatil olduğuna ama dönmen güzel
bu arada bende döndüm:78:
1 haftadır ara ara girip okuyorum ve bende geri geliyorum aranıza tabi aldığım 5 kilo farkla :83:

tamam canım yazarım tabı kı.moralını ve motıvasyonunu bozma yavas da olsa verıcez bu kıloları hayat devam edıyo ayda 2 kılo versek bıle kar boyle dusun.kolay gelsın sende yaz gelısmelerı opuyorum:90:

hoşbuldum canımm
ayyyy çok sevindim tekrar dönmeneeee
kilo almana değil ama
net bağlattınız demekki
kaldığın yerden devam edersin
burda olunca kilo vereceğine eminimmm
hoşgeldin aramıza tekrarrrr

hoşbuldum canımm
ayyyy çok sevindim tekrar dönmeneeee
kilo almana değil ama
net bağlattınız demekki
kaldığın yerden devam edersin
burda olunca kilo vereceğine eminimmm
hoşgeldin aramıza tekrarrrr

canım bende geri geldiğime sevindim sizleri çooook özlemiştim
kilo almaya da başladım kısa zamanda aldım ve vermek istiyorum artık

evet canım dediğin gibi kaldığım yerden devam edeceğim inş.

tekrar hoşbuldukkk

bu hafta bende dönmediğim için yapmadım listeyi
haftaya yaparız canım zaten bildirim de az olmuşşş

Merhaba kızlar...
giremiyorum pek, malum taşınma telaşı
memleketime gidiyor olmak, hem de atanıp , çok şükür Allahımmm
uyku da tutmadı bu gece, hayırlısı bakalım

tatlım benim, hoşgeldin cidden.
5 kilo almış olmanı kenara bırakırsak, aramızda olmana çook sevindim...

selam kızlarrr nasılsınızzzz
ben geldimmmmm güzel bi tatil oldu benim için ama çabuk bitti yaaaa
hoşgeldin Haticemmm
ne demişler güzel şeyler çabuk biter :)

canımmm patiskammmm
atandın mı kız ?? ayy dünyalar benim oldu valla. nereye gidiyorsun ? istanbul ? izmir? ankara? kocaeli?
ayy çatlicam

ayy yukardakini bunu görmeden yazmıştım. izmire atanmışsın harikaaaaaaaaa

canımmm patiskammmm
atandın mı kız ?? ayy dünyalar benim oldu valla. nereye gidiyorsun ? istanbul ? izmir? ankara? kocaeli?
ayy çatlicam

ayy yukardakini bunu görmeden yazmıştım. izmire atanmışsın harikaaaaaaaaa

evettt atandımmm :)))
uçuyorum vala mutluluktan. Allah emek veren, dileyen herkese nasip etsin inşallah...
benim adıma bu kadar içten mutlu olduğun için teşekkür ederimm

uçuyorum vala mutluluktan. Allah emek veren, dileyen herkese nasip etsin inşallah...
amin canım allah dileyen emek verenlere nasip etsin de ne teşekkürü yaa bişi yapmadım ki kalbimden diledim olsun diye geçirdim dua ettim o kadar. eminim aynısını sen de benim için yapardın

selam kizlar,bende araniza katilmak istiyorum,benim kilo vermem 4-5 aydir durdu yarindan itibaren tam bir diyet uygulamak istiyorum,spor saglikli beslenma,ama cikolata tatli krizlerinde ne yapmaliyim bilemiyorum hele dikkat edecegim dedigim gün kesin canim daha cok tatlit istiyor...siz neler yapiyorsunuz?

merhaba canım tabiki katılabilirsin
tatlı krizlerine tarçınlı süt iyi geliyor diye biliyorum arkadaşlardan .
çok canın istediğinde bol tarçınlı süt hazırla kendine
afiyetle iççç
benim çok şükür tatlı çikolata krizlerim olmuyor sevmediğim için
adet dönemimde nadiren olur o zaman denedim bunu tarçının kokusu kesiyor iştahımı

çok mutlu oldum cnm, izmir çok güzel.
eğer uzaktayken yürürse ilişkimiz bn de bi gün izmire taşıncgm. senin adına mutlu oldm kendı adıma üzüldm inşşllh cok mutlu olursn.

slm kızlar bende geldimm hemdekilo alrak çok almadım 2 3 kilo tartılmaya korkuyorumm biraz zayıfladığımı hissedene kadar tartıya çıkmayacamm
listemi yarından itibaren yazarım
desteğinize ihtiyacım varrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…