- 9 Haziran 2009
- 137
- 33
-
- Konu Sahibi BinbirRenk
- #17.861
kızlar mrb. incelme maratonunza bende dahil olmak istiorumm.fazladan 6 kilom varr ve yarın itibariyle sağlıklı beslenerek ve hergn 1 saat yürüyerek 6 kilomu vermeyi düşünuorum umarım birbirimize verdiğimiz destek ve moralle istikrarlı,hırslı olur ve bunu başarırımmumarım hepimiz dilediğimiz kilolarımıza kavuşuruz hergn buraya ne yediğimii yazıcam bende bakalım 6 kilo ne zaman ne kdrda gidicekk hepimizee kalıcı incelmeler :)
haticcim ben hamilelik dolayısı ile zayıflamaya ara verdim ama çok da kilo almaya niyetim yok. ilk 20 hafta korumaya çalışacağım kilomu 9 kilodan fazla almak istemiyorum, son 20 hafta da 8-9 kilo almayı planlıyorum bakalım neler olacak.
maşallah sana demek bozmadan gidiyorsunmerhaba kızlar nasıl gidiyo ben devam ediyorum bugün hiç aşmadım kendimi..beni 2 haftadır görmeyen arkadaşlarım vardı rahat bi 5 kilo vermişsin gibi görünüyor dediler..havalara uçtum!!gerçekte 2.5kilo felan verdim
ben hergün tartılıyorum böylece sabah az çıkacağım hevesiyle akşam 6 dan sonra yemeyi kesiyorum
ama bu aralar çok yoğunum sporu ihmal ediyorum olsun hastanede merdiven inip çıkmaya devam...
kızlar mrb. incelme maratonunza bende dahil olmak istiorumm.fazladan 6 kilom varr ve yarın itibariyle sağlıklı beslenerek ve hergn 1 saat yürüyerek 6 kilomu vermeyi düşünuorum umarım birbirimize verdiğimiz destek ve moralle istikrarlı,hırslı olur ve bunu başarırımmumarım hepimiz dilediğimiz kilolarımıza kavuşuruz hergn buraya ne yediğimii yazıcam bende bakalım 6 kilo ne zaman ne kdrda gidicekk hepimizee kalıcı incelmeler :)
Arkadaşlarım,ablalarım hepinize iyi akşamlarrBir kaç gündür giremiyorum çünkü bir haftadır çok ağır sağlık sorunları geçirdim. Endoskopi yapıldı,miğdemde mikrop ve ülser çıktı. Çoğu yiyecek yasak,zorunlu bir diyet yapıyorum anlayacağınızz :) hepinizin diyeti iyi gidiyordur umarım. Ben de bu tedavi sürecimde 2-3 kilo kadar verip 50 kiloya ulaşabileceğim hevesiyle kendimi avutuyorum
Vee bugün yediklerime geçelim arzu ederseniz
sabah saat 10buçuk
1 adet light kalper peyniri
1 çay kaşığı bal
1 dilim kepek ekmeği
2 adet zeytin
1 tane kuru kayısı
saat 2 de
bir kepçe çorba
1 dilim kepek ekmeği
saat 4
3 adet galeta
1 bardak adaçayı(şekersiz)
1 adet kuru incir
saat 6
4 kaşık patlıcan yemeği
1 dilim kepek ekmeği
saat 7
3 adet galeta
şimdilik bu kadar,saat 10 gibi 4-5 tane kepekli bisküvi,saat 12 gibi bir bardak ayran tüketeceğim.. :) ayrı olarak 20 dk spor yaptım bunların içinde 50 tam mekik 50 yarım mekik ve bacak hareketleri bulunuyor..
YORUMLARINIZII BEKLİYORUUMM ÖPÜLDÜNÜZ
valla ben hafta birincisi olduğumdan şımardım. haftasonunda yedikçe yedim yasakları. cumartesi - pazar 69 bile görmüştüm ama bu sabah yine 70 lerdeyim. off şu tartıda çok pis sıfırcı çıktı hiç affetmiyo.
bende hemen sıkıcam kemerleri. perşembe akşamı memlekete gidiyorum zaten orada hiç dikkat edemicem anneciim yüzünden
aaahh haftasonları ah
Merhaba Serçe hoşgeldin. Yolun kısa ne güzel :) hep beraber üstesinden geleceğiz hiç merak etme.kızlar mrb. incelme maratonunza bende dahil olmak istiorumm.fazladan 6 kilom varr ve yarın itibariyle sağlıklı beslenerek ve hergn 1 saat yürüyerek 6 kilomu vermeyi düşünuorum umarım birbirimize verdiğimiz destek ve moralle istikrarlı,hırslı olur ve bunu başarırımmumarım hepimiz dilediğimiz kilolarımıza kavuşuruz hergn buraya ne yediğimii yazıcam bende bakalım 6 kilo ne zaman ne kdrda gidicekk hepimizee kalıcı incelmeler :)
canım benim, aynı dertten muzdaribim. bazen ne güzel rakamlar görüyorum tartıda ertesi gün hooop yükselmiş... Gerçi benim dikkat etttiğim dönemlerde hep sindirim problemlerim oluyor. Şimdi de olduğu gbi...valla ben hafta birincisi olduğumdan şımardım. haftasonunda yedikçe yedim yasakları. cumartesi - pazar 69 bile görmüştüm ama bu sabah yine 70 lerdeyim. off şu tartıda çok pis sıfırcı çıktı hiç affetmiyo.
bende hemen sıkıcam kemerleri. perşembe akşamı memlekete gidiyorum zaten orada hiç dikkat edemicem anneciim yüzünden
aaahh haftasonları ah
selam kızlar ben toplam 2 kilo verdim.3 kilo daha vericem ama sıkıldım bu ara birazcık bıraktım ama durmak yok...
devam edicem tam gaz..yarından itibaren.
canım ne güzel bi haber :))) Çook sağlıklı ve güzel bi hamilelik geçirirsin umarım ve sağlıkla, mutlulukla alırsın bebişini kucağınahaticcim ben hamilelik dolayısı ile zayıflamaya ara verdim ama çok da kilo almaya niyetim yok. ilk 20 hafta korumaya çalışacağım kilomu 9 kilodan fazla almak istemiyorum, son 20 hafta da 8-9 kilo almayı planlıyorum bakalım neler olacak.
3. senden bekliyoruz tatlım ,hayırlısıyla tabiiayyyy ne güzel canımmm demek hamilesin darısı başıma artık topikde 2 hamile verdik 3. ben olurum inş
inş sağlıklı bi hamilelik geçirir
bebeğini sağlıkla kucağına alırsın
yinede biz ihmal etme yaz yineee:)
3. senden bekliyoruz tatlım ,hayırlısıyla tabii
belki sonraa yani sen doğum yaptıktan sonra falan , ben de girerim sıraya :)
bu arada yaptım tercihlerimi dün gönderdim, bakalım dua et nolur benim için olur mu? hayırlısıysa olsun die :18:
hoşgeldin edacım geçmiş olsun.mide rahatsızlığının nedeni buymuş demekki
maşallah menün gayet iyi
sen kuş kadar yerdin
demekki eleştirilerimin faydası olmuşşş:)
yasaklarla da zaten kilo verirsin
(gerçi bana göre zaten zayıfsın ama)
şımarmak yokkkkbu hafta veremezsen ceza gelir bakkk:)
tartı hiç bişeyi affetmez ona göre
bi de memlekete gidecekmişsin
hava değişikliği ve anne yemekleri kilo aldırrır bak kendimden biliyorummm
bu yüzden dikkatli olll
bu arada memleket neresiii
patisciğim merhaba senden bişiler okumak ne güzel.canım benim, aynı dertten muzdaribim. bazen ne güzel rakamlar görüyorum tartıda ertesi gün hooop yükselmiş... Gerçi benim dikkat etttiğim dönemlerde hep sindirim problemlerim oluyor. Şimdi de olduğu gbi...
detoks yapıyordum ya ilk gün tartıldığımda83.5 olmuşum... 300 gram fırlamış yine
ama bu sabah detoks bittikten sonra tartıldım 82.4... ve 3 gündür sindirim problemlerim hat safhadaaslında daha fazla vermiş olabilirim, ahh şu şişkinlik olmasa
bakalım cumaya ne olucak, ama bu hafta güzel sonuçlar alacağız hepimiz ben umutluyum :)
gerçi sen bildirim yapmazsın sanırım ?
kızlar hastalığım boyunca yüyyemedğim halde, 300 gr vermişim.çok hırslıyım bu hafta vereceğim çok.
bi de kızlar bi konu açtım fikrinizi alabilir miyim?
http://www.kadinlarkulubu.com/sac-r...zlar-olur-fikri-olanlar-yardim-etsinnnnn.html
tubicimm ne güzell çok sevindim gram verdiğine.
kilon az olduğu için epey bir başarıdır bu bence