Dengeli Beslenerek ve Spor Yaparak Kilo Verme Deneyimlerimiz

hoşgeldin serçe ben de yeniyim burda..yemeyeceğim dedikten sonra herşey bitiyor.inşallah tez zamanda formumuza kavuşuruz..6 kiloda bişey yok valla..başarılar!!

ayyyy ne güzel canımmm demek hamilesin darısı başıma artık topikde 2 hamile verdik 3. ben olurum inş
inş sağlıklı bi hamilelik geçirir
bebeğini sağlıkla kucağına alırsın
yinede biz ihmal etme yaz yineee:)

maşallah sana demek bozmadan gidiyorsun
çevreninde fark etmesi seni dahada hırslandıracaktır
sporun etkisi ile belki daha fazla vermiş gibi görünüyorsundur
6 dan sonra bende yemeyim derdim ama dayanamazdım 10 da elma falan yerdimm
ama dediğin gi bi yemediğim gün ertesi sabah daha az çıkardım
sen dayanabiliyorsan oda iyi bi yöntemm

merhaba serçe hoşgeldinn
vereceğin kilo azmış
tabiki destek oluruz birbirimize
topiğin ilk sayfalarını da okumadıysan oku derim faydalı bilgiler var orda da

hoşgeldin edacım geçmiş olsun.mide rahatsızlığının nedeni buymuş demekki
maşallah menün gayet iyi
sen kuş kadar yerdin
demekki eleştirilerimin faydası olmuşşş:)
yasaklarla da zaten kilo verirsin
(gerçi bana göre zaten zayıfsın ama)

şımarmak yokkkkbu hafta veremezsen ceza gelir bakkk:)
tartı hiç bişeyi affetmez ona göre
bi de memlekete gidecekmişsin
hava değişikliği ve anne yemekleri kilo aldırrır bak kendimden biliyorummm
bu yüzden dikkatli olll
bu arada memleket neresiii

merhaba burçincim nasılsın
sen doğumdan ne kadar zaman sonra diyete başladın
bebeğin küçüktü bildiğim kadarıyla

selam kızlar ben toplam 2 kilo verdim.3 kilo daha vericem ama sıkıldım bu ara birazcık bıraktım ama durmak yok...

devam edicem tam gaz..yarından itibaren.

Merhaba Serçe hoşgeldin. Yolun kısa ne güzel :) hep beraber üstesinden geleceğiz hiç merak etme.
sen yeter ki iste ve bizleri yalnız bırakma :92:

canım benim, aynı dertten muzdaribim. bazen ne güzel rakamlar görüyorum tartıda ertesi gün hooop yükselmiş... Gerçi benim dikkat etttiğim dönemlerde hep sindirim problemlerim oluyor. Şimdi de olduğu gbi...
detoks yapıyordum ya ilk gün tartıldığımda 83.5 olmuşum... 300 gram fırlamış yine
ama bu sabah detoks bittikten sonra tartıldım 82.4... ve 3 gündür sindirim problemlerim hat safhada aslında daha fazla vermiş olabilirim, ahh şu şişkinlik olmasa
bakalım cumaya ne olucak, ama bu hafta güzel sonuçlar alacağız hepimiz ben umutluyum :)
gerçi sen bildirim yapmazsın sanırım ?

selam kızlar ben toplam 2 kilo verdim.3 kilo daha vericem ama sıkıldım bu ara birazcık bıraktım ama durmak yok...

devam edicem tam gaz..yarından itibaren.

kolay gelsin canım :)
ne güzel 5 kiloyken fazlalığın müdahale etmişsin hemen. ben üniversiteye başladığımda bi hafta sonu ailemin yanına geldiğimde tartıldım ki 61-62 falan olmuşum.
annem bi kızdı bana :) şimdiden önlemini al diye. Boyum 1,70 bu arada yani öle feci bi durum da yok aslında :)
amaan demiştim, keşke önlemimi alsaymışım.... Neyse geç olsun güç olmasın di mi

canım ne güzel bi haber :))) Çook sağlıklı ve güzel bi hamilelik geçirirsin umarım ve sağlıkla, mutlulukla alırsın bebişini kucağına
3. senden bekliyoruz tatlım ,hayırlısıyla tabii
belki sonraa yani sen doğum yaptıktan sonra falan , ben de girerim sıraya :)
bu arada yaptım tercihlerimi dün gönderdim, bakalım dua et nolur benim için olur mu? hayırlısıysa olsun die :18:

merhaba patisss inş bende istiyorumm:)
detoksun bitmiş 800 gr vermişsin öylemi
sindirim problmemini halledersen fazlasıda çıkarr belkii
sabahları ılık su içmeyi allışkanlık haline getir faydası oluyorr
diğer sefer yaptığında daha fazla vermiştin çünkü
dualarım seninlee inş hayırlı yerler çıkar kısmetineee

Hatice ablacığım hoşbuldum teşekkür ederim çok çok sağol menümü beğenmene sevindim,valla abur cubur yememek ne kadar sağlıklı birşeymiş,o güzel görünen şeyler kalori bombasıymış meğer,aç da kalmıyorum,inceldiğimi de hissediyorum,spor da yapıyorum zaten..
Eleştirilerinizi tabiiki dikkate alıyorum yeterki eleştiren siz olunn
eheheh zayıf olmamı düşünmen bir kere daha neşeme neşe katıı
öpüldün

Bayanlar herkese merhaba umarım hepiniz iyisinizdir,sağlıklı ve huzurlusunuzdurrr ben valla stresten uzak durmak zorundaa olan biirisi olarak bu hzuruun ne kadar önemli olduğunu anlayanlardanım rabbim hiçbirimizin sağlığını ve huzurunu eksik etmesin inş.
evet bu sabah geç kalktığım için 11de kahvaltı yaptım
1 dilim kepek ekmeği
1 adet közlenmiş yağsız kırmızı biber
1 adet yumurta
yedimm
bugün diğer yiyeceklerimi de yazayım size,çünkü liste dışına çıkmam yasak olduğundan,yemiş gibi kabul edip,öyle yorumlarsanız çok mutlu olurum eleştirilerinizi bekliyorum,çünkü benim için çokk değerlilerr

*saat 1
1 kepçe çorba
1 dilim kepek ekmeği

*saat 3
4 adet diyet bisküvi
adaçayı(şekersiz)

*saat 5
5 kaşık sebze yemeği zeytinyağlı
1 dilim kepek ekmeği

*saat 7
3 adet galeta
kuru kayısı 1 adet
kuru incir 1 adet

*saat 9
3 adet galeta
1 bardak adaçayı ( yine şekersiz)

*saat 11
1 bardak ayran
bu kadar bayanlar .. nasıl ?:26:

ahhh haticeciğim sorma, valla hiç affetmiyor. salı sabahı oldu ben yine cuma günki kiloma anca inebildim. çoook kötüyüm çoook
memleketim kastamonu canım. havası temiz anneciğimin yemekleri çoook güzel. ama bu sefer kararlıyım. orada bulmak zor olur diye bir paket kepek ekmeğimi ve tatlandırıcımı da beraberimde götüreceğim. iki günlük bir ara da olsa dikkat edeceğim. hep eşim yüzünden... haftasonları o çıkarıyo beni baştan ühüüü çoook üzgünüm.. bir daha böyle ipin ucunun kaçırmiicam bana ders oldu bu

patisciğim merhaba senden bişiler okumak ne güzel.
ne olur atanman konusunda moralini bozma. ben ve eminim diğer kızlar da senin için dua ediyoruz. inşallah senin için hayırlısı olur canım. tüm kalbimle diliyorum bunu
yaa bu kiloları geri alma konusunda ben suçluyum. her gün bol su içtiğim ve tadı iğrençte olsa form çayı tükettiğim için gün aşırı dışarı çıkıyorum ara sıra bende de bu tür sıkıntılar olsada genelde bu şekilde aşıyorum canım..
ama bu kaçamaklara bir son vermem lazım. hayatım boyunca yaptığım en bilinçli,en başarılı diyetimi kendi kendime bozup kendime engel olmama engel olacağım. nasıl bir cümle olduysa bu öğretmen/ ve adayı arkadaşlar beni affetsin neyse bu ayın sonunda hedefin artık şu 65 leri filan görmek daha alacak uzuuun bir yol var daha yolun başında çok şımardım bende

bu arada bildirimimi perşembe sabahı yapacağım akşamında yolcuyum da.. umarım sakıncası yoktur sayın topic kaptanı kardeşim

patiscim bu arada unutmadan.
ülkerin altınbaşak form bisküvisi içerisindeki bol liften dolayı tembel bagırsaklar için çook faydalı. ben bizzat denedim işe yarıyor.
bazıları ülkere karşı yemiyorlar o zaman eti'nin form bisküvisi var kısaca ben ona sunta diyorum buda bir alternatif olabilir ama altınbaşak hem tat hem kıvam bakımından daha başarılı
bilgine canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…