Dengeli Beslenerek ve Spor Yaparak Kilo Verme Deneyimlerimiz

öğlen çok kaçırdım bugün vicdan azabından ölüyorum kızlar
akşam yemeği yemedim ve form çayı içiyorum umarım telafi edebilirim bunu
öğlen kaçırdığımız ama akşam yemediğimz günlerde kilo durumlarınız nasıl oluyo? alıyomusunuz veriomusunuz yoksa aynen mi kalıyo?

bu haftanın kupa sahibi en çok veren mountainmist
:KK19::KK19::KK19:tebrik ederim canım

oleeeeey çok sevindiiiiiiiimmm kupa benimmmmm:KK19::KK19::KK19::KK19:
geçen hafta regl döneminde yarımkiloalmıştım çok üzülmüştüm bu hafta reglin faydası oldu sanırım e biraz dikkatte ettim tabi
çok teşekkürler haticecim:KK71::KK71::KK71::KK69::KK69:

mountainmist tebrikler canım çok ii kilo vermişsin:KK19::KK19::KK19:

darısı bu hafta başımıza:KK66:

teşekkür ederimm tubacım
siz tabi ince olduğunuz için o kadar kolay kg vermiyor olabilirsin ama ben kilolu olduğum için sanırım kolay oluyoooo
her hafta tabii böyle olmaz ama olsun motive olmak için iyi bir sebeppp:KK34::KK34::KK34:
darısı başına tubacım..
bu arada adım meltem:KK69::KK69:

merhaba kızlar... biraz geç girdim bugün, eşim hasta :KK43:
ben yine az vermişim bu hafta, ama açıkçası ben almışımdır diyordum. hiç dikkat edemedim malesef, hemen her akşam bi yerde yemeğe davetliyiz (söylemştim ya arkadaşım geldi buraya die) buna rağme bu sabah itibariyle 83.2ydi...
kilo verenleri tebrik ediyorum :KK9:
patisciğim seni görmek ne güzel :KK69::KK69:
eşin için çok üzüldüm canım umarım ciddi birşeyi yoktur.
bu hafta bol bol yemişsin ama yine de kilo vermişsin ne kadar güzel.
haftaya daha da moralli bir şekilde devam edersin üzülme:KK64::KK64:

öğlen kaçırdığımız ama akşam yemediğimz günlerde kilo durumlarınız nasıl oluyo? alıyomusunuz veriomusunuz yoksa aynen mi kalıyo?

burçincim üzülme. akşam yemeğini yemediysen zararı atlatmış oluyorsun.:KK34::KK34:
kilo verdiğin de olur aldığında sabit kaldığı da. bu kişiye, yediğin şey gibi faktorlere baglıdır bence..
ben akşam 16.00 gibi bir tabak karnıbahar bir dilim esmer ekmek yedim ondan sonra birşey yemedim sadece bir yeşilçay içtim. çok aç değilim ama biraz midem kazınmıyor değil.
olsun yemicem. altıdan sonra bişey yememeye niyetliyim. işede yarıyor:KK52::KK52::KK52:

hedefe vardıktan sonra korumaya geçiyoruz canım
ama sen dersen bi 5 10 kilo vereyim vücut alışsın hemde diyet pisikolojisinden çıkayım dersen
1 ay koruma yap sonra kaldığın yerden devam et canım
sen bilirsin

evet haticecim şimdi sadece 5 kilo verdim ve henüz koruma dönemi için yeterli bulmuyorum.hedefimi 65 e indirdim. bir beş kilo daha verince bir süre koruma dönemi yaparım sonra yine gaza basıp önce 60 a sonra 55 e inerim inşallaaaaaaaaaaah:KK69::KK69::KK69:

Son düzenleyen: Moderatör:
teşekkür ederimm tubacım
siz tabi ince olduğunuz için o kadar kolay kg vermiyor olabilirsin ama ben kilolu olduğum için sanırım kolay oluyoooo
her hafta tabii böyle olmaz ama olsun motive olmak için iyi bir sebeppp:KK34::KK34::KK34:
darısı başına tubacım..
bu arada adım meltem:KK69::KK69:

senin de hedef kilona az kalmış güzelim kendini ince görmeye başlamalısın bence.:KK54:
bnm önce reglım araya girdi,bu haftayı da hasta geçirdim.umarım artık odaklanırım kilo vermeye.
hep beraber incecik olalım yaza kadar.

evet adım tuğba tahmin etttiğin gibi meltemcim çok memnun oldum:KK61::KK61:

evet haticecim şimdi sadece 5 kilo verdim ve henüz koruma dönemi için yeterli bulmuyorum.hedefimi 65 e indirdim. bir beş kilo daha verince bir süre koruma dönemi yaparım sonra yine gaza basıp önce 60 a sonra 55 e inerim inşallaaaaaaaaaaah:KK69::KK69::KK69:
tab, biraz daha ver şmdilik erken koruma için
inşaallah böyle devam edersin:KK9:
merhaba kızlar... biraz geç girdim bugün, eşim hasta :KK43:
ben yine az vermişim bu hafta, ama açıkçası ben almışımdır diyordum. hiç dikkat edemedim malesef, hemen her akşam bi yerde yemeğe davetliyiz (söylemştim ya arkadaşım geldi buraya die) buna rağme bu sabah itibariyle 83.2ydi...
kilo verenleri tebrik ediyorum :KK9:
merhaba patis
geçmiş olsun vede tebrik ederim 600 gr vermişsin
dikkat etmemene rağmen
aslında sen istikrarlı gitsen daha hızlı vereceksin kilonu:KK9:
merhaba canım
kaçırdığın öğünün telafisini yaparken sadece salata veya yoğurt gibi gıdalarla yapmalısın
form çayı nı da üzerine içersin
böyle yaparsan metabolizman yavaşlar
az da olsa bişeyler yemelisin bence:):KK6:
oleeeeey çok sevindiiiiiiiimmm kupa benimmmmm:KK19::KK19::KK19::KK19:
geçen hafta regl döneminde yarımkiloalmıştım çok üzülmüştüm bu hafta reglin faydası oldu sanırım e biraz dikkatte ettim tabi
çok teşekkürler haticecim:KK71::KK71::KK71::KK69::KK69:

rica ederim ne demekkk:KK19::KK19:

psikolojik olarak rahatlamak istiyorsan diyetisyen faydalı olur canım
para verince belki emeğim boşa gitmesin diye uygularsın
hem yaza kadar daha fit olursun niye yazı bekliyosun sahiller bizi bekler:):KK64:

Normalde her pazartesi "Diyete(sağlıklı beslenmeye) başlıyorum." derler. Ben akşam karnım doyunca yarın başlıyorum diyorum. Sabah bozuyorum bile. :13: :13: :13: Hiç heves falan kalmadı. Stresten daha da yemeye başladım. Öyle işte diyetisyen bir çaredir belki. Şubat ayında gitmeyi düşünüyorum.

Bu arada kilo verenleri ve tabiki haftanın birincisini kutlarım. :13: :emir_bebek:

Merhaba kızlaar... herkese iyi pazarlar....
Misafirimizi dün uğurladık. Ben de bu sabah detoksa başladım, hani bu ara yediğim abur cuburlar yemekler falan yerleşmeden gider die düşündüm...

patisciğim seni görmek ne güzel :KK69::KK69:
eşin için çok üzüldüm canım umarım ciddi birşeyi yoktur.
bu hafta bol bol yemişsin ama yine de kilo vermişsin ne kadar güzel.
haftaya daha da moralli bir şekilde devam edersin üzülme:KK64::KK64:
saol canımmm, ben de sevindim seni gördüğüme :)
evet bu hafta yeme istihkakımı fazlasıyla doldurdum :)bakalım inşallah daha iyi sonuçlar alırım.

merhaba patis
geçmiş olsun vede tebrik ederim 600 gr vermişsin
dikkat etmemene rağmen
aslında sen istikrarlı gitsen daha hızlı vereceksin kilonu:KK9:

canım çok saol. daha hızlı verme konusunda kesinlikle haklısın. bu kadar fazlalığım varken çok az veriyorum.
bu ara şu atama stresleri de mahvetti beni. ağlayıp duruyorum sürekli :KK43: sonra da malum...

canım çok saol. daha hızlı verme konusunda kesinlikle haklısın. bu kadar fazlalığım varken çok az veriyorum.
bu ara şu atama stresleri de mahvetti beni. ağlayıp duruyorum sürekli :KK43: sonra da malum...

merhaba canım detoks fikrin iyi olmuş
yerleşmeden kilolar atarsın hemenn.

atamalara canını sıkmaçok. inan kısmetten öteye yol gitmiyor
ağlayıp kendini üzmeye değmez
önüe daha ne fırsatlar çıkacak inşallah daha:KK16:

merhaba canım detoks fikrin iyi olmuş
yerleşmeden kilolar atarsın hemenn.

atamalara canını sıkmaçok. inan kısmetten öteye yol gitmiyor
ağlayıp kendini üzmeye değmez
önüe daha ne fırsatlar çıkacak inşallah daha:KK16:

saol canımm bitanesin...
ama işte 7 aydır bekliyorduk malum, istediğimiz kadrolar olmayınca üzüldüm çok. Ben de hep hayırlısıysa olsun, hayırlısı olsun diye dua ediyorum ama hayal kırıklığı yaşamıyorum desem yalan olur. Ama biliyo musun bazen kötü olduğunu düşündüğümüz olayların sonuçları öyle hayırlı oluyor ki,şaşıp kalıyoruz eşimle. O yüzden biliyorum ki, Allahım bu sefer de hayırlısını verecek bize.
yaptım ama listemi, sıralama konusunda tereddütlerim var ama yarın yapıcam artık. son günlere kalırsa,Allah korusun ama güvenilmez ösym nin sitesine :)

Detoks konusunda da bugün ilk günümdü, acıkmıyorum zaten ben bu detoksu yaparken,sadece tuzsuz olması kötü ama hepitopu 2 gün. bu kez yoğurt alıp ayranı kendim yaptım tuzsuz olarak. ama normal yoğurtla yaptım,yağı iyice kesmiş olmayayım die.
geçen sefer hazır ayranla yapmıştım,daha tuzlu ve daha yağlı :KK17:
bakalım sonuçtan haberdar ederim sizi :)

ama ben bugün için hazırladığımı bitiremedim, acaba yarına yenisini mi hazırlamam gerekir?
öyleyse sokaktaki pisilerim için lezzetli mamaya dönüştürebilirim ziyan etmem de bilemedim ? sizce?

patiskacım tabiki üzülüyor insan
çünkü emek veriyorsunuz çabalıyorsunuz
umutla bekliyorsunuz
sonucundada böyle saçma sapan bişeyler uydurmaları can sıkıyor
seni çk iyi anlıyorum eşim de atanamayınca çok üzülmüştü
sanki bendaha çok üzüldüm sanki benim kadroya yerleştirilemeyen
dediğim gibi umutla bekleyince insan çok kırılıyor
bende hayırlısı ise olsun diye dua etmiştim
demekki hayırlı değilmiş diye teselli verdim kendime:)
belli mi olur ösym nin iş
belki çıkar kadronn inşallah

detoks yapmadım ben hiç nasıl olur ertesi gün yenir mi bilmiyorum tadı kütüyse nasılsa senin kediciklerin var ziyan olmaz onlar yesin sen taze yapp
hadi iyi geceler canımm
sıkma canını herşey olacağına varırrr:KK16:

Merhaba kızlaar... herkese iyi pazarlar....
Misafirimizi dün uğurladık. Ben de bu sabah detoksa başladım, hani bu ara yediğim abur cuburlar yemekler falan yerleşmeden gider die düşündüm...

saol canımmm, ben de sevindim seni gördüğüme :)
evet bu hafta yeme istihkakımı fazlasıyla doldurdum :)bakalım inşallah daha iyi sonuçlar alırım.

valla ben hafta birincisi olduğumdan şımardım. haftasonunda yedikçe yedim yasakları. cumartesi - pazar 69 bile görmüştüm ama bu sabah yine 70 lerdeyim. off şu tartıda çok pis sıfırcı çıktı hiç affetmiyo.
bende hemen sıkıcam kemerleri. perşembe akşamı memlekete gidiyorum zaten orada hiç dikkat edemicem anneciim yüzünden :KK1::KK1:
aaahh haftasonları ah :KK20::KK20:

patiska ve elif ezgi de bildirince listeye ekleyeceğim
bekliyorum kızlarrrr:KK66::KK66:

haticcim ben hamilelik dolayısı ile zayıflamaya ara verdim ama çok da kilo almaya niyetim yok. ilk 20 hafta korumaya çalışacağım kilomu 9 kilodan fazla almak istemiyorum, son 20 hafta da 8-9 kilo almayı planlıyorum bakalım neler olacak.

kızlar mrb. incelme maratonunza bende dahil olmak istiorumm.fazladan 6 kilom varr ve yarın itibariyle sağlıklı beslenerek ve hergn 1 saat yürüyerek 6 kilomu vermeyi düşünuorum umarım birbirimize verdiğimiz destek ve moralle istikrarlı,hırslı olur ve bunu başarırımm :KK43: umarım hepimiz dilediğimiz kilolarımıza kavuşuruz hergn buraya ne yediğimii yazıcam bende bakalım 6 kilo ne zaman ne kdrda gidicekk hepimizee kalıcı incelmeler :):KK31:

Arkadaşlarım,ablalarım hepinize iyi akşamlarr :KK3: Bir kaç gündür giremiyorum çünkü bir haftadır çok ağır sağlık sorunları geçirdim. Endoskopi yapıldı,miğdemde mikrop ve ülser çıktı. Çoğu yiyecek yasak,zorunlu bir diyet yapıyorum anlayacağınızz :) hepinizin diyeti iyi gidiyordur umarım. Ben de bu tedavi sürecimde 2-3 kilo kadar verip 50 kiloya ulaşabileceğim hevesiyle kendimi avutuyorum :KK3:
Vee bugün yediklerime geçelim arzu ederseniz
sabah saat 10buçuk
1 adet light kalper peyniri
1 çay kaşığı bal
1 dilim kepek ekmeği
2 adet zeytin
1 tane kuru kayısı
saat 2 de
bir kepçe çorba
1 dilim kepek ekmeği
saat 4
3 adet galeta
1 bardak adaçayı(şekersiz)
1 adet kuru incir
saat 6
4 kaşık patlıcan yemeği
1 dilim kepek ekmeği
saat 7
3 adet galeta
şimdilik bu kadar,saat 10 gibi 4-5 tane kepekli bisküvi,saat 12 gibi bir bardak ayran tüketeceğim.. :) ayrı olarak 20 dk spor yaptım bunların içinde 50 tam mekik 50 yarım mekik ve bacak hareketleri bulunuyor..
YORUMLARINIZII BEKLİYORUUMM ÖPÜLDÜNÜZ:KK6::KK8:

Son düzenleme:
merhaba kızlar nasıl gidiyo ben devam ediyorum bugün hiç aşmadım kendimi..beni 2 haftadır görmeyen arkadaşlarım vardı rahat bi 5 kilo vermişsin gibi görünüyor dediler..havalara uçtum!!gerçekte 2.5kilo felan verdim
ben hergün tartılıyorum böylece sabah az çıkacağım hevesiyle akşam 6 dan sonra yemeyi kesiyorum
ama bu aralar çok yoğunum sporu ihmal ediyorum olsun hastanede merdiven inip çıkmaya devam...

X