Dengeli Beslenerek ve Spor Yaparak Kilo Verme Deneyimlerimiz

evet ben aldığım 1 kıloyu verdiğimi saymamışım,
bn de o kadar dikkat ettim niye böyle oldu diyorum
yaşasınnnnnn

tebrik ederim şampiyonn

evet canım haklısın kimbilir belki veriyorumdur ama çok rahatım yaa gerçekten önceleri hep şişkinlik huzursuzluk vardı çok kötydü az yemek güzel bişeymiş ben de korkuyorum geri alırım diye ama inşallah almayız canım benim..

mountainmist tebrikler canım
eliff ve tubyy siz de harikasınız :))
patiskaya da
zambakım hala gelmedi, o döverdi beni bööle

Günaydın veee çok güzel hafta sonları kızlaaaar
gerçi bana pek fark etmiyor hafta sonu falan ama (((
sabahın erken saatinden beri elektrik yoktu, şmdi geldi. ben de kahvaltı istemediği için canım yarım paket eti elbette yedim kahvaltı niyetine. çok saçma ama napiim... şimdi biraz ders çalışıcam ,sonra da spor yapıcam...
öpüyorum hepinizi....

Düzenli olarak tempolu bir yürüyüş gerçekten işe yarıyor ama kışın hava soğuk olduğu için sabahları yürüyüş yapmak zor oluyor,spor salonuna gidecek zamanım da yok.spor adına evde neler yapabilirim sizce?

canım çok haklısın soğuk cidden sıkıntı yaratıyor. ben evde koşu bandıyla yürüyüş yapmaya çalışıyorum. Bir de leslie sanson var. arama motorunda aratırsan 2mil, 3mil vs yürüyüşlerini bulbilirsin, evde yapmak için çok uygun ve çok keyifli....

ayy ben bu videoyu izleyerek yapmaya kalksam odanın duvarlarına çarparım,benim odam bu kadının çalıştığı platformdan daha küçük
acaba dvd,vcd olarak bulabilir miyim,salon daha geniş ve güvenli olur benim için:44:

geldim geldimm,of yaa yine yetişemedim kilo bildirimine(oysaki birazda olsa zayıflamıştım artık haftaya kaldı haticcimm kilom bugün itibariyle 63.1 ,bu arada birinci arkadaşı tebrik ediyoruummmm

.............başladığı kilo........geçen haftaki ........şimdiki kilo.......hedef kilo............
Zambak3..........86.3......................76.9.................yok.............70.........yok
Patiska...............86......................84.2.................83.8..............70.........300 gr verdi
Nıghtvinglover......92......................84.0.................81 6.............70.........izinli
Elifezgi...............74.......................61.3.................60.9.............55........400 gr vermiş
Çiğdem00.............66.....................63.8..................63.1.............55........700 gr vermiş
Tubiyy................58......................58.0..................56.6.............52.........1. 4 KİLO VERDİ
kaçakkız.............58.......................56.5..................56.5.............54.......gelmedi
Elifff..................68.......................68.....................67.................57......1 KİLO VERDİ
Mountainmist......75........................72.3..................70.8..............60.......1.5 KİLO VERDİ

hatiç22 ve vanilya koruma döneminde

çiğdemin bildirimi ile listenin son hali hazır kızlar
çiğemcim senide tebrik ederim güzel vermişsin

mountainmist tebrikler canım
eliff ve tubyy siz de harikasınız :))
patiskaya da
zambakım hala gelmedi, o döverdi beni bööle

merhaba patis
şimdiden ders çalışmayamı başladın yoksa :26:ne yaptın tercihleri
sonuç ne zaman açıklanıyor

zambakımı bende özledim
inşallah bize güzel haberlerle dönecek ama

selam kızlar bugün kimseler uğramamış
keyifler nasıl gördüğüm kadarıyla güzel gidiyor
kilo veren arkadaşları tebrik ederim
ben kilomu korumaya devam ediyorum
herşeyden az az yemeğe devam

Merhaba herkese... umarım keyiflr yerindedir
canım ben indirmştim zaten,sonra cd ye alıp istediğin yerde yapabilirsin...
merhaba patis
şimdiden ders çalışmayamı başladın yoksa :26:ne yaptın tercihleri
sonuç ne zaman açıklanıyor

zambakımı bende özledim
inşallah bize güzel haberlerle dönecek ama
canım uzman kadrolar için hazırlanıyorum bu yıl da, hem evdeki zamanımı değerlendiriyorum hem de nihai hedefim uzmanlıktı zaten, ona bir alt yapı oluşturmuş olmak istiyorum...
tercihler 24ünde başlayacak 2 şubatta bitecek artık sonra ne zaman açıklanır, Allah bilir....

Zambak dönsün artık... iyi haberler konusunda hiç şüphem yok zaten :))) Allahın izniyle tabi...

selam kızlar bugün kimseler uğramamış
keyifler nasıl gördüğüm kadarıyla güzel gidiyor
kilo veren arkadaşları tebrik ederim
ben kilomu korumaya devam ediyorum
herşeyden az az yemeğe devam
canım hoşgeldin... nasılsın?
inşallah bi gün ben de koruma döneminde olabilirim...

nerelerdesiniz yahuuu :)))
ben az önce, 55 dkya yakın yürüdüm... 4,5-5 km falan toplamda. bundan sonra gün aşırı mutlaka yürümeye çalışacağım...
şimdi de yeşil çay demledim kendime, onu içiyorum...
öpüyorum hepinizi....

mountainmist'in tavsiyesine kesinlikle katılıyorum. dijital tartı çok iyi bişey. hele ki benim gibi 300-350 gram vermeye muhtaçsanız dijitalden başkası işinizi görmez

kızlar haftasonu malesef biraz abarttım. cumaya kadar toparlamam lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…