- 26 Kasım 2010
- 393
- 7
-
- Konu Sahibi BinbirRenk
- #17.701
kızlaaar iş geldim burdayımmmmm....
kilo içtimasınaaaa...
geçen hafta 71.3 kilo idim bu sabah tartıldım 70.8 kiloya düşmüşüm yani tam 1,5 kg vermişim oleyy
öpüyorum hepiniziii mucks
maşallah sana
yağdan kaybetmen daha da güzel
sen nasıl eminsin ölçüm mü yaptırdın:26:
süpersiiin :)kızlaaar iş geldim burdayımmmmm....
kilo içtimasınaaaa...
geçen hafta 71.3 kilo idim bu sabah tartıldım 70.8 kiloya düşmüşüm yani tam 1,5 kg vermişim oleyy
56.60 bu sabahki kilom.
400 gram vermişim.her zamankinden daha fazla dikkat ettim ama bu kadar oldu:26:
kilo veren tüm arkadasları kutluyorum şimdiden.
56.60 bu sabahki kilom.
400 gram vermişim.her zamankinden daha fazla dikkat ettim ama bu kadar oldu:26:kilo veren tüm arkadasları kutluyorum şimdiden.
tubicim senin gibi az kilo farkı olan birinde 400 gr başarıdır.
başarılaar tebrikleri canımmmm..
saol cnm umarım öyledirr
meraba arkadaşlar hepinizi gönülden kutluyorum 100gr bile başarı bence hepiniz çok iyi ilerliyosunuz benimd ekısa zamanda hassas bir tartı edinmem gerek...
merhaba canımmeraba canım benim oğlan kalavyeyi ne yaptıysa bozmuş yazamıyorum entera basınca kapanıyor pc
.yapabildiklerimi şöyle anlatayım kısaca.. eskiye nazaran çok azalttım yemeğimi . gereksiz kalori alacağım hiç bişey yemiyorum artık yeşil çayımı içiyorum gittiğim yerlerde gelen tabağa hayır diyebiliyorum sizler için hiç önemli olmayan şeyler bunlar çünkü okuduğum kadarıyla baya düzenli besleniyorsunuz ama benim için baya bir ilerleme : zamanla sizin gibi düzenli ve istikrarlı olabilirm inşallah..
estağfurullah, dün sabah bi mesaj yazdım mesai bitimine kadar kimsecikler uğramadı da buraya o bakımdanben nohut detoksunu yaparken çorbanın yanına salata ve sebze yemeklerini çorbanın içine de tuz eklemiştim hem de ana öğünlerde 2 kaseiçmiştim (aralarda 1 kase)...yoksa çekilecek gibi değildi
merhaba canım nasılsın
evet pek sık uğrayamıyorum buraya malum iş güçiş bitincede bilgisayar başına geçmeye sıra gelmiyor eşten
kilo bildirimimi de yapayım gelmişken. bugün kahvaltıdan önce bakamdım. dün bakmıştım veee 60,9 kiloyum.400 gram gitti bu hafta
maşallah sanada kendini gözlemlemen güzelyok cnm ölçüm yaptırmadım ama çok güzel bir diyet ve spor yapıyorum asla aç kalmıyorum her şeyden yiyorum.aylık vermem gereken kilodan fazlasını vermiyorum
bu durumda kastan ve sudan kaybetmediğime eminim..tamamen yağdan gidiyo diye düşünüyorum diğerleriden gitmesinin hiçbi faydası yok zaten çok zararlı ve kısa zamanda da geri alınır.ama ben tamamen yağdan verdiğimi düşünüyorumşimdi regl dönemine girdiğim için vücut şişiyo o yüzden tartılmıycam ..bakalım bitince tartılıp kilo vermiş olmayı bekliyorum
56.60 bu sabahki kilom.
400 gram vermişim.her zamankinden daha fazla dikkat ettim ama bu kadar oldu:26:
kilo veren tüm arkadasları kutluyorum şimdiden.
ohhh ohhh maşallah 1 buçuk kilo hakızlaaar iş geldim burdayımmmmm....
kilo içtimasınaaaa...
merhaba patisssGünaydın kızlaar...
yine geldik bir cuma gününe
benim için çok verimli bir hafta değildi... yalnızca 300 gram gitmiş
halbuki dün bile 83,6ydı. bugün 83.8 hiç anlamadım
sizde durumlar nasıl ??
meraba arkadaşlar hepinizi gönülden kutluyorum 100gr bile başarı bence hepiniz çok iyi ilerliyosunuz benimd ekısa zamanda hassas bir tartı edinmem gerek...
eliff kıs napıyosun cocuun nasıl?
bu hafta kg verebildin mi ben 1.5 kg vermişim
...............başladığı kilo........geçen haftaki ........şimdiki kilo.......hedef kilo............
Zambak3..........86.3......................76.9.................yok.............70.........yok
Patiska...............86......................84.2.................83.8..............70.........300 gr verdi
Nıghtvinglover......92......................84.0.................81 6.............70.........izinli
Elifezgi...............74.......................61.3.................60.9.............55........400 gr vermiş
Çiğdem00.............66.....................64.7..................64.0.............55........gelmedi
Tubiyy................58......................58.0..................56.6.............52.........1. 4 kilo verdi
kaçakkız.............58.......................56.5..................56.5.............54.......gelmedi
Elifff..................68.......................68.....................68.................57......yok
Mountainmist......75........................72.3..................70.8..............60.......1.5 kilo verdi
hatiç22 ve vanilya koruma döneminde
aşkolsun ben 67 kiloyum şu an detokstan sonra hala aynı kilodayım 67
bu haftanın kupa sahibi de mountainmist
tebrik ederim canımmm
ilk haftadan aldın kupayı maşallah
nice kupalara
Tubiyyyy senide ayrıca tebrik ederim sende aldığın kilonun üstüne birde kilo verdin ve
en çok kilo veren 2 kişi olduntebrikler
mrb canım napalım çocuk iyi peşinden koşturup duruyor beni ben kilo veremedim malesefamaölçüm yaptım göbek ve basenden 2, kalçadan 1 ,belden 4cm incelmişim canım ama dijital tartım yok kaç gr gitti bilemiyorum sen harikasın tebrikler canım ne güzel vermişin.darısı bana inşallah.